Access cserealkalmak – miért jók bárkinek?

Nagyon népszerűek az Access csere bulik, nálam és természetesen másoknál is. Az alkalmak egyre szaporodnak, és ez tényleg olyan lehetőség, amivel most, hogy lehet egymással érintkezni, érdemes élnünk.

Akár 5-7 éve, akár tegnaptól használja  valaki az Access Consciousness eszközeit, akárcsak hallomásból ismeri, a csere alkalmak voltaképpen mindenkinek használnak. 

Ha még nem voltál: ezek olyan események, ahová testkezelés tanfolyamot végzettek – azaz kezelők – és érdeklődők egyaránt jöhetnek, a felállított masszázságyakon (felöltözve) pedig gyakorolhatják azokat a body processeket, amelyeket ismernek. Amennyiben valakinek az egész még teljesen új, csak ‘heverészik’, akár el is aludhat. Akik kezelők, azok egymást oda-vissza kezelik, meg persze azt, aki kér kezelést. 

Ha van nyertes-nyertes helyzet, ez az:)

Senki nem járhat rosszul: a testkezelés, és az Access Bars érdekessége ugyanis az, hogy amikor valaki adja, azon a testen ugyanúgy fut, mint akinek futtatja.
Sőt, az ott lefuttatott kezelések mindenkin ‘végigmennek’, vagyis ha én mondjuk mimikri kezelést futtatok, és mellettem Access Bars kezelés zajlik, akkor minden történik mindenkivel. 

Ez azért is szuper, mert itt nincs olyan, hogy túl sok kezelés. Minél több, annál jobb, nem lehet túl sok testkezelést vagy Access Barst kapni. A mimikri kezelésről pedig Dr Dain Heer azt írja, hogy 50-100, sőt több is jól jön, hogy egyre inkább önmagunk legyünk.  

Bars vagy testkezelés? És ha utóbbi, akkor melyik?

Az Access Bars egy alap kezelés, de akármennyire is alapvető, vagyis ezzel kezd mindenki, mikor Accesst tanul, bármikor érdemes választani. Egy Bars növeli a befogadási hajlandóságot és képességet, rengeteg mindent kiold, amire nincs szükségünk, jó hatású a szorongásra, depresszióra, befordultságra

A további body process-ek már specifikusabbak, ezeket érdemes ráérzésre választani. A jó kezelés választásnál nem feltétlenül a kezelt fél mondja, hogy ‘úgy jöttem ide, hogy olyan jó lenne egy …’ , hanem inkább tegyük fel magunkban a kérdést, mit kér a test, és a test válasszon

A válasz elég könnyen meg fog érkezni, és nem ritka, hogy akin csináljuk a testkezelést, mondani fogja, hogy ez neki is beugrott, vagy igen, ez jó lenne.. de ha nagy az ellenállás a kezelt  részéről, amikor meghallja, mire jutottunk, akkor talán nem érdemes erőltetni. Kereshetünk tovább, a test másért is hálás lesz. Azokat a kezeléseket végezhetjük, amilyen tanfolyamon már voltunk. 

Jaj őt nem akarom kezelni-effektus

Csere alkalomra érdemes több helyre elmenni. Minden új ember új tereket nyithat meg, és más történik, mintha csak egy adott emberrel – például a párunkkal – cserélünk. Egy új helyszín egy új lehetőség, ahol belefuthatunk abba, akibe nekünk érdemes és hozzájárulás.

Ha vonz valaki és úgy érezzük, vele szívesen leszünk cserepárok, az éppúgy jó az energia szempontjából, mintha taszít. Ugyanis ott van valami, amin érdemes dolgozni. De valószínűleg – véletlenek nincsenek – azt kapjuk csere párnak, akit kapnunk kell.

Nem véletlenül hív vagy taszít valami

Ha idegesítő helyre csöppenünk, akkor a testkezelés kioldhatja azt, amitől bosszantó, nyomasztó, irritáló, félelmetes stb az egész. 

A testkezelések végére fog megjönni a kioldódással együtt az elfogadás egy másik szintje, és lehet, hogy mindent teljesen másnak fogunk érzékelni, érezni. Előfordulhat, hogy egy Barssal kijövünk a félelmünkből, és körülnézve mást látunk. Hirtelen élesebben látunk a szemeinkkel, több hangot hallunk, akár olyat is, amit addig nem. A testünk hálásan nyújtózik bele a megengedő térbe, amit együtt nyitottunk meg.

Access Barst és más Access testkezeléseket a legjobb esetben – egy ideális világban 🙂 – napi szinten, de pár hetente, havonta érdemes futtatni. 

Teljesen megváltoztatja az ember életét, és tényleg erőfeszítések nélkül. Persze  önmagadon dolgozhatsz emellett más eszközökkel még. 

Várlak nagy örömmel én is a csere alkalmakon, amiket az Események pont alatt találsz a weboldalon, vagy az események/eventek közt a Facebookon.:) 

Várunk szeretettel!

 Köszönet a fotókon résztvevőknek:) )