Access Consciousness

Az Access Consciousness® egy olyan eszköz, amely hozzájárul éberséged növekedéséhez, lehetővé teszi, hogy megszabadulj mindattól, ami eddig helyetted hozta meg a választásaidat.

Segíti, hogy kibontakoztasd igazi önmagad.

Az Access Consciousness® teljesen új megközelítést alkalmaz, mint sok más eddig ismert módszer. Például nem válaszokat, kész megoldásokat ad, hanem kérdéseket tesz fel. A kérdések nyomán mindenki oda jut el, ahova neki kell. A tudatossághoz való hozzáférés, ami a választásod itt, és ez gyógyító lehet rád nézve.

Az Access Consciousness®  egyik fő kérdése:

Hogyan lehetne még ennél is jobb?

Nem az a kérdés tehát, hogyan lehetnénk szabályosabbak, sikeresebbek, ‘jobb emberek’, hanem inkább: hogyan hozhatnánk még több bőséget, ragyogást, boldogságot és jókedvet az életünkbe?

Ezeket a kérdéseket először közel húsz éve Gary Douglas, a módszer létrehozója tette fel, mikor zsákutcába futott az élete. Ennek nyomán kapott vezettetést, hogy felfedezze ezt a módszert, és kulcsot kapott egy teljesen más élethez, mint amit addig élt.

Ebben a módszerben nincsenek szabályok, nincsen kötelező gondolkodásmód, minden csak egy érdekes megközelítés. Nem ítélkezik semmin, és azt kéri, Te se ítélkezz magadon.

És ez még csak a kezdet..

Ha kiváncsi vagy, mi történik

  • ha önmagaddá válhatsz, és nem másokat mimikrizel,
  • ha megszabadulsz a sérülések, traumák testi és lelki nyomaitól,
  • Ha elemzés, boncolgatás, ítélkezés nélkül megszabadulsz attól, ami nem te vagy,

akkor várlak, hogy együtt élvezzük, amit az Access Consciousness®  nyújt!

 

Testkezelések

Az Access Consciousness® a testet nagyon fontosnak tartja. Úgy véli, a test meg tud nekünk mindent mutatni abból, amik igazából vagyunk, illetve lehetnénk.

A testtel például testkezelések útján tudjuk felvenni a kapcsolatot.

 

Access Bars

Az Access Bars a fejen levő pontokat kezeli, ennek során feloldja a blokkokat, bármelyik életben is keletkeztek.

Embereken és állatokon is alkalmazható az Access Consciousness®  

Segít lelki gondok, stressz, elakadások, fizikai problémák, túlzott megterhelés esetén, de pszichés problémákból is kivezet.

Mivel az Access Consciousness® azt is mondhatnánk, felrúg minden szabályt, eljuthatsz vele oda, ahová más módszerekkel nem.

Kezdd el Te is ezt a kalandot!