Access Consciousness

Az Access Consciousness® egy olyan eszköz, amely hozzájárul éberséged növekedéséhez, lehetővé teszi, hogy megszabadulj mindattól, ami eddig helyetted hozta meg a választásaidat.

Segíti, hogy kibontakoztasd igazi önmagad.

Az Access Consciousness® – amelyet több mint 179 országban használnak már – teljesen új megközelítést alkalmaz, mint sok más eddig ismert módszer. Például nem válaszokat, kész megoldásokat ad, hanem kérdéseket tesz fel.

A kérdések nyomán mindenki oda jut el, ahova neki kell.

A tudatossághoz való hozzáférés, amit  választasz  lehet számodra a legnagyobb hozzájárulás .

Az Access Consciousness®  egyik fő kérdése:

Hogyan lehetne még ennél is jobb?

Nem az a kérdés tehát, hogyan lehetnénk szabályosabbak, sikeresebbek, ‘jobb emberek’, hanem inkább: hogyan hozhatnánk még több bőséget, ragyogást, boldogságot és jókedvet az életünkbe?

Ezeket a kérdéseket először közel húsz éve Gary Douglas, a módszer létrehozója tette fel, mikor zsákutcába futott az élete. Ennek nyomán kapott vezettetést, hogy felfedezze ezt a módszert, és kulcsot kapott egy teljesen más élethez, mint amit addig élt.

Ebben a módszerben nincsenek szabályok, nincsen kötelező gondolkodásmód, minden csak egy érdekes megközelítés. Nem ítélkezik semmin, és azt kéri, Te se ítélkezz magadon.

És ez még csak a kezdet..

Ha kiváncsi vagy, mi történik

  • ha önmagaddá válhatsz, és nem másokat mimikrizel,
  • ha megszabadulsz a sérülések, traumák testi és lelki nyomaitól,
  • ha elemzés, boncolgatás, ítélkezés nélkül megszabadulsz attól, ami nem te vagy,
  • ha megengeded magadnak, hogy az életed könnyedebb legyen,

akkor várlak, hogy együtt élvezzük, amit az Access Consciousness®  nyújt!

Access Bars®  Facilitator és kezelő,  Access Facelift®Facilitátor és kezelő,  Access Body Process Facilitator és kezelő, és CFMW végzettségekkel rendelkezem.

Az Egyéni kezelés és konzultáció oldalon láthatod, mely Access Consciousness® kezeléseket végzem jelenleg.

Nálam végezhető tanfolyamok

  • Access Facelift ® tanfolyam
  • Access Bars® Tanfolyam
  • Access Body Process kurzusok – több mint 50 féle testkezelés típus
  • Teremts Magadnak több időt, több pénzt, több örömöt kurzus

Mit jelent a testkezelés?

Az Access Consciousness® a testet nagyon fontosnak tartja. Úgy véli, a test meg tud nekünk mindent mutatni abból, amik igazából vagyunk, illetve lehetnénk.

A testtel például testkezelések útján tudjuk felvenni a kapcsolatot. Ezek érintéses eljárások (akár ruhán keresztül), miközben kérjük, hogy bizonyos energiák fussanak. A testkezelések kellemes érzéssel járnak, és általában könnyedséget, gyorsabb gyógyulást, változó rálátást, nézőpontokat eredményeznek. Miért fogalmazunk ilyen bizonytalanul? Mert minden test, minden ember más ajándékot kaphat egy-egy testkezeléstől, amire ott akkor szükség van, ami akkor ott gyógyul, feloldódik, változik – vagy bárminek nevezzük. Van, aki nem érez semmit kezelés közben, de akkor is működik az energia.  

A testkezelések végzéséhez az adott body processre vonatkozó tanfolyamot el kell végezni.  

Az Access testkezelés kurzusokon bárki elsajátíthatja azt, ami őt érdekli. A kezeléseket önmagadon is végezheted, de máson végezve, mástól kapva hatásosabbak.

Nagyon sok kezelést oktatok, használok, és ezek köre egyre bővül. Az Access Consciousness alatti menüben legörgetve megtalálod a lehetőségeket.  🙂

Az Access kérdésekkel dolgozik

Access Bars

Az Access Bars a fejen levő pontokat kezeli, ennek során feloldja a blokkokat, bármelyik életben is keletkeztek. A Bars tanfolyamon könnyedén, jó hangulatban elsajátíthatod ezt az eljárást pár óra alatt.

Embereken és állatokon is alkalmazható az Access Consciousness®  

Segít lelki gondok, stressz, elakadások, fizikai problémák, túlzott megterhelés esetén.

Mivel az Access Consciousness® azt is mondhatnánk, felrúg minden szabályt, eljuthatsz vele oda, ahová más módszerekkel nem.

Kezdd el Te is ezt a kalandot!

„Képzeld el…

Milyen lenne, ha a világ egy tudatosabb hely lenne? Vajon a pusztulás, háborúk és nehézségek, amik most végbe mennek, folytatódnának? A tudatossággal szemben ezek nem létezhetnek. Tudatosnak kell lenned a testeddel, különben nem változik meg teljesen…

Az Access célja, hogy eljuttasson arra a pontra, ahol elég tudatosak vagyunk ahhoz, hogy megváltoztassuk önmagunkat, hogy megnöveljük a lehetőségét annak, hogy megváltoztassuk a traumát, drámát és őrültségeket, amik az életben jelen vannak.

Tényleg csak annyi kell hozzá, hogy választasz.”

– Gary Douglas, Access Consciousness Alapító –