Theta Healing ásás – néha akkor is, amikor nem is gondolnál rá

A Theta Healing egyik alapvető eszköze az ásás, ami nélkül nem tudunk igazi változást létrehozni az életünkben. Az ásást lehet, hogy gyakrabban érdemes elővenned, mint gondolnád, és sokat segíthet, ha magas szinten megtanulod.

Minden ítélkezés nélkül, de érdemes megemlíteni, sokan egy jó Theta eszköznek tartják, ha a fájdalmas helyzetekre, krízisekre FNSZ-t kérnek, gyógyítást, fényt.
Ám sokkal hatékonyabb lehet ennél, ha egy történetnél kiássuk, mi van a mélyében a helyzetnek.

Például: nincs munkám és nem jön be a megfelelő lehetőség, kérlek küldjetek a helyzetre FNSZ-t.
Mit lehet még csinálni ehelyett, emellett?
Elkezdeni a Theta ásást, amivel előjön:

  • Mi is valójában ez a helyzet? (nem teremtesz munkát, de mi lehet emögött?)
  • Mit mutat?
  • Mi ez az érzés?

Ebből kiindulva el tudsz jutni addig, amiből ered a jelenlegi kényelmetlen helyzet. Például: Milyen fájdalmas élmények kötődnek a munkához, akár a családban?
Illetve, eljutsz egy rétegig, ami alatt, mint egy másik hagymahéj, lehetnek még újabb és újabb rétegek.
Ám az, hogy melyik negatív hitrendszer után melyik még mélyebbet tudod megtalálni a tudatalattiban, nem véletlen.

Valójában nem sok idő, de több ásás, mire teljesen át tudod fordítani a dolgokat. A Theta Healing gyors – akár egy kezelés is lehet sorsfordító – és nagyon mély.

ásás

Mindig végig kell csinálni a teljes folyamatot, amivel felkapcsolódsz

A Theta Healing ásási technikái nem olyanok, mint egy ülés a pszichológusnál, nem beszélgetés, ami közben gondolkodunk, hogy nahát, tényleg, erről jut eszembe.
Ez az agyban döntően Theta agyhullám frekvencián zajlik, felkapcsolódva a Teremtőhöz, és a Teremtő mutatja, vezeti a folyamatot.
Ennélfogva szinte azonnal megmutatkozik, mit kell megnézni: mi történt ebben az életben, esetleg előző életben, amit fel kell oldani, meg kell változtatni.
Hogy hogy zajlik a folyamat, azt megtanulhatod Alaptanfolyamon, és még erőteljesebb tudást kapsz Haladón.
A Dig Deeper pedig egy erre dedikált kurzus, ami igazán mélyen megtanít a mély ásásra, akár a klienseidnek is.

Mikor gondolj az ásásra?

Alapvetően a pocsék, visszataszító, ‘na ezt komolyan nem hiszem el, hogy ez velem megtörténik’ helyzetek azt mutatják, hogy az életedben valahol még blokkok vannak.

Viszont ezek arra jók, hogy valósággal elbotlasz bennük, és ha feloldod a mélyben rejlő negatív ‘behuzalozást’, komoly változásokra számíthatsz.
A japánok azt mondják, a fájdalomért hálásnak lenni, mert ettől fejlődünk – ilyen messzire azért nem kell elmenni, de ha rossz, kellemetlen élményed van, akkor ne hagyd magad benne a bajban, kezdj el ásni vagy mással ásatni rá.

Amikor valaki az idegeidre megy,

teljesen kiakaszt – mert mondjuk ismételget valamit, amit borzasztó hallanod -, egy embercsoport rettenetesen nyomaszt a környezetedben, akkor is felkapcsolódhatsz, és elkezdheted kérdezni: ez milyen érzés?

Persze, ha tömeg van a buszon és a nyakadba könyökölnek, akkor az nyilván rossz érzés lenne bárkinek, nem biztos, hogy ásás téma.
De ha a környezeted is meglepődik, olyan rosszul kezelsz valamit, vagy ha éppen dühös vagy – ne nyomd el, mert a tudatos emberek mindig nyugodtak, á dehogy – kezdj ásni rá, ne hagyd ki a lehetőséget 🙂

A Theta Healing egyik alapeszköze az ásás, és valljuk be, olykor nem igazán kellemes. Viszont döbbenetes felismerésekhez vezet és hatalmas, nagy megkönnyebbülést hozó változásokhoz.

Vianna Stibal néhány kedves kérdéssel kiássa a lényeget, a gyakorlott thetások könnyebben, egyszerűbben ásnak, így ha úgy érzed, komoly a gondod, akár egyéni kezelésre is jöhetsz a gyors változásért.