Theta és Access Klub

Theta Meditációk, csak a karantén idejére – Csatlakozzatok a Raffai Csilla Varázsterei zárt csoporthoz, és kövessétek Facebook live-on a meditáció sorozatomat. Utólag is megcsinálhatod – teljesen ingyen – az összes részt a felvételekről.

Online Theta Varázslat – a meditációs sorozat folytatása, amely júniusban zajlott le, utólag is követhető, végigcsinálható

A 4 részes sorozat a kapcsolatokról és párkapcsolatról szóló meditációkat tartalmaz. Zárt csoportban a facebookon visszanézhető lesz, ha élőben nem tudnál részt venni. Meditációban végigmegyünk a nőiség, férfi minőség, és kapcsolódásaink mély blokkjain és elengedünk mindent,ami akadályozó program, hitrendszer, elköteleződések eskük ,valamint befogadunk új energiákat, érzesek energetikai letöltését.Manifesztálunk is minden meditációban.A regisztrációval csatlakozhatsz az eseményhez bármelyik szakaszban. Mind a 4  alkalmat bármikor visszanézheted!

Díja: 9900 Ft

Kapcsolódj be, regisztrálj itt:
https://docs.google.com/forms/d/1SQXZcfSEzmt-ct0Jxve6sGdegLwsx4vtz28vJoJqSj0/edit

Végre visszatérnek az élő Access klubok! 🙂

Éééééés Access kerti parti ismét, július 25-én mindazoknak, akik nyitott térben jobban érzik most magukat, ideális választás  – 4. Kerti partis Access csere nap Tatabányán!

Emellett Access cserebere 2 hetente –  Időpontok Tatabányán ismét:
Havonta 2 alkalommal, páros csütörtökönként, 15.00-19.00-ig
– július 9, 23,
– augusztus 6,
– szeptember 3, 17
– október 1.

Access Klub – hozzájárulás

Kipróbálóknak 5000 Ft, kezelőknek 3000 Ft, 15 éves korig ingyenes, 16-18 éves korig 50%.

 

Miről szólnak ezek az események?

Már végeztél kurzust, és szeretnéd fejleszteni a tudásod Theta Healing vagy (és)  Access Bars terén?

Érdeklődsz, de először megismernéd ezeket a technikákat, mielőtt belevágsz egy tanfolyamba?

Szeretettel ajánlom ezeket a lehetőségeket. Remek hangulat, a csoportenergia révén csodás eredmények. Bármit kérdezhetsz, bármit kipróbálhatsz! Több tapasztalt kezelővel is találkozhatsz, kipróbálhatod az Access eszközöket, különböző kezelőknél.

 

Theta Klub  Tatabánya

Következő időpont – hamarosan ⭐️

Ásás gyakorlás, kérdések feltevése, kötetlen beszélgetés. A klub célja, hogy  a Theta Healing Konzulensek  gyakorolják a leolvasásokat, az ásás technikáit egymáson, valamint az ismerkedők kipróbálhassák, megtapasztalhassák a Theta  Healing hatásait.

HelyszínÉlet Újrahangolás Központ, Teleki László út 11. Irodaház, 2. Irodák bejárati ajtó , 1/15.

Az Access Klubokról

Kíváncsi vagy az Access Bars módszerre?  Gyere és ismerkedj meg vele pár órában, hogy tudd, szeretnéd-e mélyebben megtanulni, vagy ismételten kezeléseket kapni!  Az Access Bars olyan módszer, amely igényli a személyes jelenlétet. Az Access Bars-t fizikai érintéssel tudod használni. Ezért érdemes találkozni személyesen és használni ezt a szuper eszközt.

Következő időpont – június 25.⭐️

Kipróbálható több új testkezelés,  és gyakorolható a technikák közül többek között

MTVSS – itt olvashatsz többet

Mimikri – itt olvashatsz többet

Access Facelift – itt olvashatsz többet