Access Látásjavítás

Hatékony a látás traumáinak és lelki blokkjainak oldására illetve minden olyan szemmel valamint látással kapcsolatos helyzetben ahol a berögzült nézőpontjaid miatt nem engeded meg magadnak a változást.
Az életünk történéseire is nagyobb rálátást nyerhetünk.
Mi az, amire nem vagy hajlandó ránézni, amit nem vagy hajlandó látni, amivel nem vagy képes szembenézni?

Sok minden van, amit nem vagyunk hajlandóak meglátni, nem akarunk észrevenni, mert ha megtennénk, akkor ki kellene lépnünk a komfortzónánkból, hogy változtassunk rajta.
Ezzel tudattalanul azt kérjük a szemünktől, hogy torzítva lássa a minket körülvevő külső és belső világot vagy hagyjon figyelmen kívül bizonyos dolgokat.
Ez az Access testkezelések közé tartozó látásjavító kezelés hozzájárulás lehet, hogy el tudd engedni a korlátozó nézőpontjaidat és az életed minden területén visszaszerezd a tisztánlátásodat.
A kezelés a szemmel láthatón túl is hat. A segítségével elengedheted, törölheted a kellemetlen látványhoz kapcsolódó emlékképeidet, érzelmeidet és akár a jelenlegi életedben felbukkanó nehézségeket is.
Mi az, amire nem vagy hajlandó ránézni?
Nem csak embereken működik, állatokon is használható, többnyire hatékonyabb, is mint az embereknél, mert az állatoknak kevesebb a nézőpontjuk és könnyebben feladják azokat annak érdekében, hogy jobban érezhessék magukat.

Mi kellene ahhoz, hogy te is megengedd ezt magadnak egy olyan kezeléssel,  ahol kellemes simogató energiákkal dolgozunk?

Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az?

A kezelés gyengéd energiái tisztulást, könnyedséget hoznak.
A kezelés kényelmes masszázságyon zajlik, ahol  ellazulva pihenhetsz.
A sokféle energia nemcsak a szemeiden fut, az arcüregeden, homlokodon is . Amit érezhetsz az meleg és bizsergés, vagy bármi más.
A jótékony hatás átjárja az egész testedet. az időtartama körülbelül egy óra, gyermekeknél rövidebb idő is elég lehet. A kezelés hatásaként feloldódnak a szemet ért traumák lélek szinten is.

Milyen csodás új látásmódot, szemléletet, könnyedséget  tapasztalhatsz meg a látásjavító kezelés hatására?