Hol a probléma gyökere – jelen vagy előző élet?

Amikor valami komolyabb megakadás van az életünkben, akkor ennek lehet egy oka és ezt fel tudjuk oldani Theta Healinggel – ám trükkös módon ez a gyökér a jelen és a korábbi életeinkben is lehet. Mit tudhatunk minderről?

Fogadalmak, kötések, amik nem megvédenek, hanem megállítanak

Az életünk fájdalmas problémái, amikkel most éppen szembesülünk, több dolog miatt is kialakulhatnak. Elsődlegesen arra gondolhatunk, hogy valami történt velünk a nagyon fontos kora gyerekkori években, vagy később, akár fiatal felnőttkorunkban, és ez generált egy elakadást. 

Akár a pszichológia is segíthet visszamenni oda, ahol egy traumatikus esemény történt a jelen életben. A Theta Healing hatékonyan alkalmazható arra, hogy megnézzük a probléma gyökerét, és kérjük, hogy a kötések, hátráltató hitrendszerek feloldásra kerüljenek, elmenjenek a Forrásba. 

Nagyon erős lehet ennek a feloldásnak a hatása. Theta Healing konzultáción sokszor olyan dolgok kerülnek napvilágra, amiről évekig gyakorlatilag nem tudtunk. Ez azért is lehet, mert a gyerekek a túlélésük érdekében teljesen el tudják nyomni a negatív élményeket, hogy szeretni tudják azokat, akiktől védelemre, szeretetre van szükségük – nagyon rossz esetben a felnőttek is működhetnek így. 

Korábbi életek

Sokszor nem jelenlegi életben van a gyökere annak, ami történik velünk, hanem előző életbeli fogadalmak rezegnek a térben. 

Előző életbeli szerződése, esküje, fogadalma lényegében mindenkinek van. Ha van egy nagy elakadás, krízis, akkor a kezeléseim során mindig előkerülnek. Tudat alatt szinte mindenki érzi, hogy valami nem stimmel, valami mindig van a háttérben.  

És ezek a kötések, eskük nagyon sokszor nem is a sajátjaink! Itt jön be a képbe a csoporttudat, ami lehet olyan erős, hogy sajátodnak érzékeled.

De ez még ennél is kicsit összetettebb, mert az őseink, távolabbi felmenőink esküjeit is ‘benyeljük’, visszük tovább.  

Ami a közvetlen felmenőink szintjénél korábban van, az a történelmi szint, ott vannak az ősök, és ha ők hordoztak valamilyen programot, az nálunk úgy működik, mintha a miénk lenne. 

Ha erről többet akarsz tudni, tisztábban látnál és dolgoznál ezeken a szinteken, akkor tanfolyamon érdemes ezt mind elsajátítani. 

Teszteld ki a programokat

A jó hír, hogy az előző életből, ősöktől jövő fogadalmakra tesztelni is lehet. Itt az izomtesztre gondolok, ami egy alapvető Theta Healing eszköz. Segíthet a tudatalattival kapcsolatba kerülni, igen és nem válaszokat kaphatunk a segítségével. Alaptanfolyamon már ezzel az eszközzel mindenki megismerkedik. 

Sokakat érint például az előző életbeli szegénységi fogadalom – ez olyan erős lehet, hogy még ha a család pénzhez is jut, tudat alatt azon vagyunk, hogy elveszítsük a pénzt. 

Ezt tényleg érdemes elküldeni a fénybe, én is megtettem. Ha pénzgondjaid vannak, akkor ez szinte nem is kérdés, hogy a teredben van.

Rengetegen vallási eredetű, például szerzetesi, apácai fogadalmat hordoznak, például, hogy a bántalmazottság, a tűrés, a koldusszegény élet nemesít, és ezt fenn kell tartani, mert ez visz majd a Mennyországba. Ha például úgy érzed, egy merő vezeklés az életed, ez jöhet előző életből – de ez csak egy megjelenési formája. (De nem zárható ki, hogy kicsi korodban ‘nyeltél be’ szigorúan vallásos rokonoktól, ismerősöktől hasonló hitrendszereket, szóval ezt Thetában kell megnézni.)

Az önszabotázsok, megakadások, kényszerpályára kerülések éppúgy gyökerezhetnek tehát a jelenlegi életedben, a nagyon sok korábbi életedben, és az őseidnél. De a Theta mindet segít feloldani, hogy azt az életet élhesd, ami igazán Te vagy. 

Ha érdekel, hogy hogyan csináld, várlak szeretettel az aktuális Alap, Haladó, Dig Deeper tanfolyamokon.

Ha gyors segítségre vágysz, kezelésre is jöhetsz. Jelenleg – 2024 májusában – a Facebook Theta csoportomban leolvasásokra is jelentkezhetsz.