Egyéni kezelés és konzultáció

Telefonon és online valamint személyesen is választható

⭐️ Theta Healing konzultáció, egyéni kezelés

⭐️ Access facilitálás.

 

Az alábbi Access Consciousness® kezeléseket végzem:

 

Access Bars® kezelés,

továbbá testkezelések:

Mimikri, MTVSS, Facelift, Látásjavítás, Tudatosság ellenes antitestek, Az RNS minden módosításának megsemmisítése, A háromszoros sorozatrendszerek, 

és még amit a tested kér a több, mint 60 testkezelésből 

Egy kezelés másfél óra időtartamú.

Gyerekek is kezelhetőek?

Igen, sőt, ők intenzívebben reagálnak az energiákra.

Mennyi ideig tart a konzultáció, kezelés?

Egy kezelés másfél órás.

Kell-e beszélned magadról a konzultáción, kezelésen?

Ahogy neked a legkényelmesebb.

A térben úgyis megjelenik, mi az, ami valójában készen áll a változásra. Biztosíthatlak, hogy  nem minősítek, és nem kapsz ‘jó tanácsokat’.

Egy kezeléstől lehet várni változást?

A választásodtól és a befogadásodtól függ. Sokszor megvilágosodik, mi a gyökere az adott testi vagy lelki gondnak Theta Healing technikánál vagy mondjuk párkapcsolati problémának. Egy nagy ugrást biztos lehet tenni: mind a Theta Healing, mind az Access Consciousness fantasztikus abban a tekintetben, hogy akár egy félóra alatt is hatalmas változást hozhat.

El lehet úgy jönni konzultációra, facilitálásra, kezelésre, hogy  nem hiszel benne?

Lehetséges, ezek a technikák, módszerek így is működhetnek.

Az valódi átalakuláshoz a részedről is kell egy lépés. Választanod kell a változást, helyetted semmiben sem döntök. Fontos, hogy igazi választásra van szükség -ami energiában is érzékelhető – , nem pedig csak egy hirtelen ötletre.

Lehet, hogy a kezelés következtében a hirtelen rálátástól visszarettensz, és elbizonytalanodsz, mert komfortzónán kívül kerülsz, ahol nem érzed magad biztonságban. Erről beszélgetünk az első alkalommal, és ha bátor vagy, ha elkötelezed magát az életedhez, akkor el tudsz indulni a  teljesen új életedbe. Oda, ahol éber vagy, ahol felelősséget vállalsz saját magadért, életedért, üzletedért, ahol a választásaiddal teremtő energiákat mozgósítasz, ahelyett, hogy másokat kontrollálnál, vagy akár saját magadat.

Amíg nem ismerünk fel egy összefüggést, nem tudjuk felülírni.

Miután megtisztítjuk az energetikát mindattól, ami nem a Tiéd, megtaláljuk, mi a Te valódi választásod. Azt hiszem, ez a legfontosabb a legelső alkalommal. Emellett minden mástól is megtisztítjuk a teredet, amire nincs szükséged.

ONLINE is lehet?

Igen, online is konzultálhatunk mind Theta mind Access módszerrel. Azt érdemes tudni, az Access Bars nem működik máshogy, csak személyes kontaktuson keresztül, azaz ahhoz el kell jönnöd.

Szeretnél egyéni kezelés alkalomra, konzultációra, facilitálásra jönni?

Érdemes időben bejelentkezni!

NASZÁLYON
(Komárom-Esztergom vármegye)  személyesen, vagy ONLINE. Választhatsz Theta Healing konzultációt és kezelést, Access Facilitálást és kezelést ezeken a napokon:
Hétfő kivételével várlak szeretettel hétköznapokon, kivéve a tanfolyamok napjait
Naszály - Theta és Access kezelések helyszíne
Naszály
BUDAPESTEN
az Erzsébet körúton személyesen hétfői napokon várlak

 

Budapest, kezelőágy
Budapest

Időpont egyeztetéshez keress, hívj bátran a Kapcsolat oldalon az elérhetőségeimen.

Számom:

+ 36 20 546 7298  Raffai Csilla

Szeretettel és kíváncsian várlak!

A Sikertörténetek oldalon korábbi kezelésekre adott visszajelzéseket olvashatsz. Mindenkinek előre is köszönöm, ha visszajelzést adtok!