Hogy jöjjön végre össze a manifesztáció?

A Theta Healing valamint az Access egyik központi része, hogy hogyan alakítsuk az életünket úgy, hogy változhat az meg úgy, hogy boldogok legyünk. Vagyis, mi kell ahhoz, hogy olyan dolgok jelenjenek meg, amelyekre vágyunk, azok helyett, amelyekre nem vágyunk. 

Manifesztáció, aktualizáció

Rengeteg más iskola is foglalkozik mindezzel, csak kettőt kiragadva, a Vonzás című könyv, film gyakorlatilag csak erről szól, vagy ott van az Agykontroll. 

Közelítsünk most rá a Thetára. 

A lényeg a Theta Healing nézőpontjából az, hogy Te magad is tudsz teremteni, azaz tulajdonképpen folyamatosan teremtesz. A gondolataid teremtenek, és amit most ebben a pillanatban is csinálsz, amikor épp ezt olvasod, hogy teremted a jövőt; amit pedig körülnézve látsz, azt a múltban hoztad létre

Ez a manifesztáció. Amikor a fizikai síkon megjelenik a manifesztációd, az az aktualizáció. Ha a kettő nem egyezik, lehet jobbat, többet kaptál mint amit vizualizáltál. Vagy az érem másik oldala, lehet teljesen más aktualizálódott, ami neked negatívnak tűnik, vagy semminek. Ez nézőpont kérdése. 

Lehetséges, hogy éppen most nem váltál azzá a rezgéssé, ami a vágyad, amit manifesztálni szerettél volna? 

Hogy miért nem pont azt látod, amit szeretnél?

(ha így van)

A számunkra jó dolgok teremtésének azért van pár feltétele. 

Nem elég csak kimondani, mint egy varázsigét, hanem valóban akarni kell – mint a Harry Potterben is elhangzik. Amihez érzelmet csatolsz, azt húzod be mágnesként. A negatív érzelmek is érzelmek. 

Ha logikából indulsz ki, például kérsz egy kertes házat, mert ott jobban elférnétek, de valójában, szíved mélyén szeretsz bekuckózni a kis lakásodba, akkor nem érzésből manifesztálsz – illetve, nem manifesztálsz. 

Ha megnézed Thetában miért jobb neked a kis lakás, és ki tudod tisztítani a gátló tényezőket, amik akár egészen banálisak is lehetnek, megvalósíthatod. 

Például előfordulhat, azt gondolod, ha nagy házba költöztök, após-anyós és mindenki a családból ott fog találkozni nálatok, amit te nem szeretnél – és egy érdekes kérdés, amit ez felvethet, hogy tudnád meghúzni a határaidat, és bárhol a neked megfelelő életet élni. 

A sikeres teremtés kulcsa az önmagunkon végzett munka

Mivel egy olyan kultúrában élünk, ahol a panaszkodás, sopánkodás bevett szokás, amolyan önvédő mechanizmus, és sokakat alacsony önértékelésre neveltek gyerekkorban, ezért a negatív hiedelmeket ajánlott kitisztítani. Varázslatos hatása lehet az életedre.

Sok akadálya lehet annak, hogy nem engeded meg magadnak az igazán jót, a bőséget. Leginkább az, hogy nem hiszed el, hogy megérdemled.

Ásással tudsz a gátló hitrendszerektől megszabadulni. Ez vezet el oda, hogy igazán szeresd, megbecsüld magad. Ha szereted magad, akkor tudod igazán, mit szeretnél, és akkor tudod a teremtőerőd teljes egészében használni. 

Milyen konkrét technikákat érdemes használni?

A tanfolyamok remek lehetőséget nyújtanak, hogy több fontos módszert megtanulj. 

Egy alapvető ásási technika a témában: érdemes Thetában megkérdezni, mi a legrosszabb, ami történhet, ha ez megvalósul? (amit kérsz)

Ha nem jön össze egy párkapcsolat, akkor lehet, hogy egy korábbi annyira frusztráló volt, hogy a tudatalattid ugyanazt várja el, és mindent megtesz, hogy ne fuss bele még egyszer. 

Az okok, amiért falat emelsz az elé, amit manifesztálsz, meglepőek lehetnek, és lehet, hogy több dolgon is kell dolgoznod. A manifesztáció aktualizáció mind Neked is megvalósítható – ha dolgozol rajta, látni fogod a változást.

A belső gyermek munka 

Komoly gyógyító ereje van a belső gyermekkel való foglalkozásnak. Ezzel vissza tudsz menni ahhoz az énedhez, aki traumát szenvedett el, és ott helyben gyógyíthatod. Ezáltal szabadabbá válsz a jelenlegi életedben, a sérelmeid nem fájnak, nem gátolnak, jobban tudsz bízni magadban. Ezt a Dig Deeperen tudod megtanulni. 

A Szellemi Vezetővel való kapcsolatot is érdemes használnod. Ő más, mint a Felsőbb Én, vagy a Teremtővel való kapcsolatfelvétel, lehet például egy elhunyt rokonod,vagy egy felemelkedett mester, akitől tanácsot, útmutatást kaphatsz.

A weboldalon nagyon sok meditáció van a témában. Ha végignézed, lehet, hogy lesz, ami megfog. Egy pár tipp: 

A “2 x 21 részes meditációs sorozat – harmadik 10 meditáció” nevű tíz részes blokkban találhatod meg a Szellemi Vezetőhöz való kapcsolódást. 

A “Képességeidből teremtés sorozat – 4 rész” pedig egy manifesztációs ‘iskola’. 

A manifesztáció következő szintje pedig az, amikor már nemcsak magunknak kérünk (pénz, lehetőleg 🙂 ) hanem elkezdünk másoknak, a Földön élőknek, a világnak is teremteni.