Tápláló szexuális energia

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása testkezelés

Kész vagy-e választani valóban tápláló kapcsolatot, olyat, amely táplálja a lényedet, az életedet?
Kész vagy rá hogy nemet mondj annak, aki nem?
Vagy megelégszel azzal, hogy van melletted valaki?
Hajlandó vagy-e abbahagyni a saját magad bántalmazását, megítélését, a szenvedés megszokásán túl kész-vagy befogadni azt, aki valóban tápláló könnyed energia a számodra?
A kezelés feloldja a testedben azokat a fájdalmakat, energia a lenyomatokat, amelyeket bezártál ebben az életedben vagy valamely előző életedben.

A tápláló szexuális energia helyreállítása kezelés energiája hozzásegít, hogy olyan személyeket teremts az életedbe, akik táplálóak a számodra. Akik kölcsönös hozzájárulás, nem csak elvesznek, hanem adni is képesek és hajlandóak is, emellett felturbózzák a kreativitásodat és inspirálnak .

Vannak, akiknél a párkapcsolataikban mindig eljön egy pont, amikor elkezdik azt rombolni leginkább tudatalatti működés alapján. Látszólag jól működő a kapcsolat és oda nem illő romboló reakcióik bukkannak fel a semmiből és szétzúzzák az idillt, emiatt persze önítéletekkel árasztják el saját magukat tovább generálva a negatív történéseket.

Számos hétköznapi probléma forrása a férfi női szerepek egyensúlyának hiánya, amely a magánéleti válságokban is főszerepet játszik.

Mi kell ahhoz, hogy elismerd a gyógyító képességedet?
A gyógyító energiánk egy része a szexuális energiánkban nyilvánul meg és ennek nem feltétele, hogy szexelj is azzal, akit gyógyítasz. Szexuális gyógyítónak lenni nem jelenti, hogy át kell élned az aktust azzal akit, gyógyítasz, hanem inkább arról szól, hogy a belőled áradó tiszta szexuális energiával pusztán a jelenléteddel, kisugárzásoddal hatással vagy másokra.
Amíg nem ismered el, hogy szexuális gyógyító vagy addig olyan párkapcsolatokat teremtesz, az életedbe ahol a párod életének minden aspektusát rendbe rakod, pénzt teremtesz a számára, helyreállítod az egészségi állapotát, és amikor mindez megvalósul, ő továbbáll, vagy te magad teszed ezt és érkezhet a következő gyógyítandó, akit megszerelhetsz.
Van egy olyan nézőpont a világban, hogy az a természetes, ha nincs rendben az életünk vagy a szex körül nem stimmel valami. Ilyenkor kerül a képbe ismét az önmagunk hibáztatása vagy bűnbak keresés pedig ilyenkor elegendő, ha éberséget kérünk a jövő teremtésének lehetőségeiről, hogy az automatizmusok helyett választásból működjünk.

A tápláló szexuális energia a befogadásunkat is könnyebbé teszi, ha már készek vagyunk arra, hogy a nekünk tápláló kapcsolatokat engedjük be az életünkbe akkor a pénz is könnyebben fog megtalálni bennünket.
Az életünkbe érkező pénz mennyisége és a befogadásunk mértéke között szoros összefüggés van. Ha kész vagy rá hogy könnyebbé tedd a magad számára a befogadás, akkor a pénzed is több lesz és könnyebben fog áramolni hozzád.

A szexuális energia az életöröm energiája

Azzal hogy energetikailag nyitottá válasz a neked való kapcsolatokra és a téged valóban tápláló energiákra könnyebbé válik a számodra az öröm megélése is. Az orgazmikus, áradó életöröm, ítélet nélküli könnyed, pozitív vidám vibráló áramlása blokkok nélkül.
Mi lenne, ha választanád, hogy megéled ezt bármikor?
Megkérdeznéd a testedet kér-e ebből az energiából?

Ha kéri a tested kipróbálhatod ezt a tápláló energiát, de akár te magad is elsajátíthatod tanfolyami keretek között a tápláló szexuális energia testkezelést és használhatod magadon a továbbiakban emellett a mások számára is hozzájárulás lehetsz vele.