Tápláló szexuális energia

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása testkezelés

Kész vagy-e választani valóban tápláló kapcsolatot, olyat, amely táplálja a lényedet, az életedet?
Hajlandó vagy-e abbahagyni a saját magad bántalmazását, megítélését, a szenvedés megszokásán túl kész-vagy befogadni azt, aki valóban tápláló könnyed energia a számodra?
A kezelés feloldhatja a testedben azokat az energetikai  lenyomatokat, amelyeket bezártál ebben az életedben vagy valamely előző életedben.

A tápláló szexuális energia helyreállítása kezelés energiája hozzásegít, hogy olyan személyeket teremts az életedbe, akik táplálóak a számodra. Akik kölcsönös hozzájárulás, nem csak elvesznek, hanem adni is képesek és hajlandóak is, emellett felturbózzák a kreativitásodat és inspirálnak .

Vannak, akiknél a párkapcsolataikban mindig eljön egy pont, amikor elkezdik azt rombolni leginkább tudatalatti működés alapján. Látszólag jól működő a kapcsolat és oda nem illő romboló reakcióik bukkannak fel a semmiből és szétzúzzák az idillt,  önítéletekkel árasztják el saját magukat tovább generálva a negatív történéseket.

A belőled áradó tiszta szexuális energiával pusztán a jelenléteddel, kisugárzásoddal hatással vagy másokra.
Amíg ezt nem ismered el  addig olyan párkapcsolatokat teremtesz, az életedbe ahol a párod életének minden aspektusát rendbe rakod, pénzt teremtesz a számára, helyreállítod az egészségi állapotát. Amikor mindez megvalósul, ő továbbáll, vagy te magad teszed ezt és érkezhet a következő.

A tápláló szexuális energia a befogadásunkat is könnyebbé teszi, ha már készek vagyunk arra, hogy a nekünk tápláló kapcsolatokat engedjük be az életünkbe akkor a pénz is könnyebben fog megtalálni bennünket.
Az életünkbe érkező pénz mennyisége és a befogadásunk mértéke között szoros összefüggés van. Ha kész vagy rá hogy könnyebbé tedd a magad számára a befogadás, akkor a pénzed is több lesz és könnyebben fog áramolni hozzád.

A szexuális energia az életöröm energiája

Azzal hogy energetikailag nyitottá válasz a neked való kapcsolatokra és a téged valóban tápláló energiákra könnyebbé válik a számodra az öröm megélése is. Az orgazmikus, áradó életöröm, ítélet nélküli könnyed, pozitív vidám vibráló áramlása blokkok nélkül.
Mi lenne, ha választanád, hogy megéled ezt bármikor?
Megkérdeznéd a testedet kér-e ebből az energiából?

Ha kéri a tested kipróbálhatod ezt a tápláló energiát, de akár te magad is elsajátíthatod tanfolyami keretek között a tápláló szexuális energia testkezelést és használhatod magadon a továbbiakban emellett a mások számára is hozzájárulás lehetsz vele.