Access Testkezelések

“Képzeld el…

Milyen lenne, ha a világ egy tudatosabb hely lenne? Vajon a pusztulás, háborúk és nehézségek, amik most végbe mennek, folytatódnának? A tudatossággal szemben ezek nem létezhetnek. Tudatosnak kell lenned a testeddel, különben nem változik meg teljesen……..

Az Access célja, hogy eljuttasson arra a pontra, ahol elég tudatosak vagyunk ahhoz, hogy megváltoztassuk önmagunkat, hogy megnöveljük a lehetőségét annak, hogy megváltoztassuk a traumát, drámát és őrültségeket, amik az életben jelen vannak……

Tényleg csak annyi kell hozzá, hogy választasz.”

– Gary Douglas, Access Consciousness Alapító –

Hajlandó lennél más valóságot is megélni a testeddel?

Minden testkezelés elkezd éberséget adni neked, és a tested meg tudja mutatni neked, mire legyél éber. 

A testkezelések közösségi élmények egyben: sokkal dinamikusabb, ha egymásnak ajándékozzuk, mintha magunkon futtatjuk, de bármikor  te is megkérdezheted a tested, milyen energia lenne éppen akkor a legnagyobb hozzájárulás, mit szeretne hogy fusson. A képzéseken, amelyeken részt vettem, legutóbb Milánóban a Chocie of Possibilities tréningen, folyamatosan futtattuk a Barokat, és a testkezeléseket  – ezért is volt az előadóteremben rengeteg ágy.

Az alábbiakban olvashatod a listát, amely folyamatosan bővül majd, hogy mit tudsz nálam tanulni, illetve mi az amiből választhatsz ha eljössz hozzám kezelésre.

Megengednéd a testednek hogy válasszon?

 

MTVSS

Az MTVSS az Access egyik legütősebb és egyik legnépszerűbb processze. Könnyed érintést igényel, ahogyan az összes többi testkezelés. Teljes ellazulást biztosít a test számára. A testedben bármit meg tud változtatni. Még több a kezelésről itt

Access Facelift 

Egy varázslatos energia, amit habár az arcon és a dekoltázson végzünk, ha a test kéri, akkor bármely testrészen futtatható az egész testre hatással van.
Külsőleg eltünteti az öregedés jeleit az arcon és az egész testen, egyfajta fiatalos ragyogást ad a bőrnek, lélek szinten oldja az öregedéssel, az élettel kapcsolatos berögzült nézőpontokat és ítéleteket, amelyek alapján generáljuk a külső megjelenésünket. A tartós és látványos eredmény érdekében érdemes több – 5-10 – kezeléssel megajándékoznunk a testünket. Még több infó a Faceliftről itt olvasható.

Kiterjeszkedés, sikeres élet bioenergetikai aktualizálása

Az öregedés és korosodás visszafordítása minden elemének és a folyamatos meghatározatlan életbe növekedés megteremtésének bioenergetikai aktualizálása.

Ezt az energiát ha megismeri a tested, bármikor futtathatod magadon és másokon is, elkezdheted egy másik élet teremtését, egy kiterjeszkedő kiszámíthatatlan, meghatározhatatlan sikeres életét. Segít beleállni az erődbe a potenciádba, ami csak a tiéd. A teremtéseid sikeresen aktualizálódni kezdenek, és folyamatosan új terekben egyre kiterjedtebb, könnyedebb, sikeresebb lehetsz.

Zsírsejtek eltörlése

A zsírsejtek eltörlése testtanfolyam segíthet megválni a magadra vett, testedbe zárt dolgoktól.

Ezekkel az érzésekként azonosított dolgokkal, amelyeket a zsírsejtekbe zártál, újra meg újra bántod magad, ismételten és folytonosan, hogy teljesen értéktelenné tedd magad.

Látásjavítás

Ez a kezelés hatékony a látás traumáinak és lelki blokkjainak oldására, kikulcsolására.
A kezelések hozadékaként az életünk történéseire is nagyobb rálátást nyerhetünk.

Még többet szeretnél tudni? Látogass a kezelés oldalára!

Zéró összegű trauma

Mi lenne, ha választanál egy könnyedebb létezést, fájdalmak és a traumák emlékeinek őrzése nélkül? Milyen képességedet rejted a fájdalom mögé?  Még több a kezelésről itt

 

Mimikri – Mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése és megsemmisítése és feloldása 

  • Amikor meg akarod érteni a mások viselkedését, cselekedeteit, amit csinálnak, miért éppen úgy csinálják, a nézőpontjaikat is meg akarod érteni. Ezeket, lemásolod, mimikrized pusztán a jobb megértés miatt.
    A saját tiszta érzékelésedet, befogadásodat lezárod.
  • A másolás természetes képessége a testednek, aminek a célja az alkalmazkodás a beilleszkedés környezetbe. Másolod, mimikrized a mások útjait, nézőpontjait, energetikailag vagy intellektuálisan és ezeket bezárod a testedbe. Emellett szeretnéd megérteni mások nézőpontjait, ezért átveszed azokat. Ez a megfejtése annak, ha úgy érzed, nem a saját életed éled – hanem anyukádét, apukádét, valamelyik nagyszülődét, de bárki másét is átkopizhatod!
    A Mimikri kezelés segít feloldani a testedbe mélyen bezárt mintákat, programokat, hogy többé ne add fel magad a megfelelési kényszerből.
  • A másolások, minták feloldásával elkezdheted a saját életedet teremteni választva azt, ami neked könnyed és örömteli.
  • A kezelés hozzájárul az elengedéshez, hogy ne legyél annyit az “agyadban”

Ha végre a saját utadat és életedet szeretnéd választani, akkor ez a kezelés neked való. Még többet olvashatsz itt

 

90%-os agykapacitás 

Vizsgák, tárgyalások, szellemi munka végzése előtt kikulcsolja az idegrendszer, az agy blokkjait okozó beültetéseket, bekapcsol olyan agyi területeket, ahol eddig lassult működés volt. Aktiválja és felfokozza az agykapacitást.

 

Kompenzációs elsodródás 

Compensatory Drift 

Ez a kezelés segíthet semlegesíteni a kompenzációs elsodródásokat, elcsúszásokat , amik lehetővé teszik az erőtlenség hazugságát a megtestesülésben. Ahol elsodródunk a hatalmunktól és erőnktől és csupán a túlélésre játszunk, nem a bőségre.

Hány rejtett indokod van az erőtlenség hazugságához, amit még soha nem vettél észre? Kihez méred magad, akinél nem lehetsz erősebb? Mi az, ami lehetnél, ha végre az erődbe állnál?

 

Nyirokmirigy rendszer helyreállítása – Nyirokmirigyes össze nem illések és ellentmondások (Lymphatic Glandular Incongruities and Inconsistencies)

Energia, ami   az egész testen futtatható, ahol nyirokcsomók vannak és nyirokerek, vagyis az egész nyirokrendszeren test szerte.

Minden évszakban óriási hozzájárulás lehet, gyerekeknél, de akár felnőtteknél is azonnali változást hozhat.

Méregtelenítő hatása kiemelkedő a Méregtelenítő testkezeléssel együtt.

 

Forrástér a genetikailag vezérelt betegségek feloldásához 

(Source Field for Elimination and Eradication of Genetically Impelled Diseases)

Minden olyan energia, ami családi, generációs, ősöktől hozott, felszabadulhat kikulcsolódhat ezzel az energetikai kezeléssel.

A megtestesülés térűrje intenzitásának helyreállítása és a megtestesülés örömének energetizálása

Amikor futtatom a testeken, testekben ezt az energiát, a ‘testecske’  nagyon sokszor olyan élményről számol be, mintha újra az anyaméhben lenne, és csodás könnyedségről, ezen a valóságon túli kiterjedésről, és egy ősbizalmi állapotról. Mi van, ha az öröm az életedben egy választás? És mi van, ha ez könnyedén megváltoztatja az életedet, csak befogadnod és felfokoznod kell. Ehhez felbecsülhetetlen értéket, lehetőséget adhat ez a testkezelés.

 

Helyzeti FEPaSoP-ok Access testkurzus

A helyzeti FEPaSoP-ok: Fogyatékossá tevő, Entropikus, Paralizáló, Sorvasztó, Pusztító poziciók, amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezded fogyatékossá tenni magad azzal kapcsolatban ami történhet. Vagyis lefagysz, lebénulsz, megnémulsz, legyökerezel, beszűkülsz, összezavarodsz és így fixálódsz azzal a nézőponttal, amit felveszel. A mentális kapacitásod lecsökken, eltűnik az öröm az életedből, a teremtő képességed elfogy. Elkezded megteremteni az önpusztítást, és önmagad megnyomorítását, a fájdalmakat a testedben. Hajlandó lennél arra, hogy nagyobb életed legyen, mint másoknak?

Amikor arról szól az egész életed , hogy megszerezd a helyes nézőpontot, a helyes pozíciót, hogy ezzel elfogadjanak, beilleszkedhess, nyerhess, vagy csak ne veszíts, olyan korlátok közé szoríthatod magad, amitől már nem működik az életed. Hajlandó vagy ezeket kikulcsolni a testedből és a valóságodból?

 

A démonokkal megfertőzött szerveknek az újjászületése

Amikor semmi nem mozdul a életedben a valóságodban, sőt minden egyre nehezebbnek tűnik.

 Ha fura dolgaid vannak, és még te sem tudod hozzájárulásnak megélni, milyen változást generálhat ez a fantasztikus Access testkezelés? Mi van, ha a tested befogadva ezt az energiát, újra képessé válik arra hogy teremtse a lehetőségeket, ne pusztítsa? Mit teremthet ez neked – a bolygónak?

 

A katalitikus plasztináció fizikai aktualizációjának eltörlése

Mennyire van eleged abból, hogy ennek a valóságnak a fizikai szerkezetét, struktúráját formálod, alakítod, a testedet is beleértve ” műanyagizálod”, mégsem változik az életed? Mennyire vált merevvé, szilárddá, biorobottá a tested az évek alatt? Hány fogyókúrát és étrendet próbáltál már minden változás nélkül?

Mi az, amit már nem hiszed, hogy meg tudsz változtatni, annyira részeddé vált? Plasztikvilágban érzed magad? Mennyire kell Önmagadnak és az ÉLÉSNEK ellenállnod, mennyi hiányt kell teremtened a tudatosságban, hogy ezt fenntarthatóvá tegyed ebben a valóságban?

 

Fájdalom miatti testtartás megváltoztatása – Antalgiás Árnyak

Az antalgiás olyan poziciókra utal, amikkel a fájdalom elkerülése feltételezhető. Az antalgiás árnyak testkezelő energiák kitisztítják más időkből, térből, dimenziókból, és valóságokból származó antalgiás testtartások maradványait, amik eltorzítják a testtartást, és fájdalmat okoznak.

Ha semmi ok nincs ebben a valóságban, ami fenntarthatja a fájdalmat, vagy torzult testtartást, és más módon nem lehetett enyhíteni, reagálhat erre a kezelésre. Születés óta jelen levő fájdalom is ilyen lehet. Ha valaki az életének és valóságának nagy részét kizárja, annak a testi fájdalmait is enyhítheti.

 

A Halál Invokációja (elengedés)

Nagyon megpróbáljuk elkerülni a halált, ami benne tart minket abban, hogy folyamatosan ítélkezünk a választásainkon a testünkkel kapcsolatban. Végül olyan dolgokat teremtünk a testünkben, amit úgy tűnik, nem tudunk megváltoztatni.

Most van itt az idő az újjászületésre?

Sokszor azért nem köteleződnek el az emberek az életükhöz, mert megvan a nézőpontjuk, mi a halál és mi nem. A Halál Invokációja kezelés futtatása ki fog zökkenteni a fájdalomból, a szükségből, és az ellenállásból.

 

A tudatosság ellenes antitestek

Mi az amit végtelenül, megmásíthatatlanul és végképp visszautasítasz a testeddel, mint tudatosság ellenes antitest? Ez a különleges testkezelés segít, hogy nagyobb lehetőségekből, nagyobb térből teremts. Hozzájárulás a “dobozod” megsemmisítéséhez, amiből eddig működtél.

Lehetőséget teremtünk arra, hogy elengedhessük azokat a rendszereket amik folytonosan visszarántanak a régi mintákba. Semlegesíthetjük az önszabotáló mintáinkat, amik visszahúznak amikor valamin már túllépnél,és könnyedebben fognak menni a dolgaink életünk minden területén.

 

A Specifikus Gravitációk Feloldása, amivel lesúlyoztad magad

Minden megfelelés alapú választásunk lesúlyoz minket, hogy benne maradjunk és így elfogadjanak. Akkor is ragaszkodunk hozzá, ha mindig több és több gravitációs nehezéket teszünk a testünkbe, és egyre komolyabbá nehezebbé tesszük vele az egész életünket, csak hogy passzoljunk ehhez a valósághoz. Meg akarunk felelni a szüleinknek, óvodának, iskolának, barátoknak, szerelmünknek, főnöknek, nemzetnek, közösségeknek, vallási felekezetnek, stb.

Volt, akiknek a teste sorozatosan ennek az energiának a futtatást kérte, amíg fel nem oldódtak és meg nem semmisültek mindazok amiket bevett az életével kapcsolatosan, amit realitásnak gondolt. Az érdekes nézőpont feloldja a megfelelés specifikus gravitációit.

 

Autoimmun rendszerek, allergiás reakciók feloldása, energia kezelése

A kézrátételes kezelés során olyan energiákat fogad be a test, ami segíthet az autoimmun rendszerekkel szemben. Feloldhatja a testben megszilárdult ellenkezéseket.

Ezek gyakran a valósággal szemben való ellenkezés, ellenállás reakcióinak allergiás megszilárdulásai. Bezárulnak a testbe, és pusztítani kezdik sejt szinten a testet, gyulladások formájában, minden testrészben, pl. izületekben nagyon gyakran.

A test allergiás reakciói, különösen kellemetlenek lehetnek gyerekeknél, betegeknél, időseknél, de fiatal felnőtteknél is, valójában minden korosztályban. Bármit is soroljon be a test allergénnek. Ennek az energiának a futtatása eltörli a testben az allergiás megszilárdítását az ellenkezés és átkok reakcióinak.

Áramkörök

(Circuitry)

Segít az embereknek és állatoknak, akik valamilyen traumát szenvedtek el a testükön. Ez lehet hegesedés, sérülés vagy műtétek után szövetek zsugorodása, hiányosságai.

A szabad energiaáramlás lehetőségének a választását adja meg a testnek. Mindenhol, ahol test áramköreiben bármilyen olyan hatás van ami rövidre zárja, más működésre kényszeríti a testet, mint az egészséges, időnként vagy akár teljesen működésképtelen lesz.

 

Függőségek, tökéletesség mánia oldása –  DROG ÁLTAL BEFOLYÁSOLT HELYZETEK, TÖKÉLETESSÉG MÁNIA ÉS ŐRÜLTSÉG ÁLTAL MŰKÖDTETETT HÁROMSZOROS SOROZAT RENDSZEREK testkezelés

Mindenféle függőség, mánia, kényszer: pl: étel, ital, munka, internet, gyógyszer, drog, (pár)kapcsolat, szex, szerencsejáték, tökéletesség, fájdalom, elvárásoknak való megfelelés. Az ezek által működtetett rendszereket oldhatja ez a testkezelés, és mi más is lehetséges még?

 

Tápláló szexuális energia helyreállítása

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása. 

Most megváltoztathatod az Access segítségével az alapvető területeket, amelyek a szexualitásoddal kapcsolatosak, és előreléphetsz egy harmonikus, építő párkapcsolat felé.

Itt olvashatsz erről többet

 

Sejtmemória

Ez egy rendkívül dinamikus kezelés,  sok személyes tapasztalásom van nekem is, lelkes futtatója vagyok a Sejtmemória kezelésnek!

Az elváltozott szervből a Sejtmemória ( Cellular Memory ) Access testkezelés segítségével kiszabadítjuk az eltemetett érzelmeket, amelyek miatt kialakult  az elváltozás.

Az elváltozott sejtekben elfojtott emlékek is tárolódnak melyek felszabadításának eredményeképpen közérzet javulás következhet be.

Az energia blokkok feloldódnak, a sejtekben szabaddá válik az áramlás. Mindezt a tudatosságod irányítja, amely felelős a tested önműködő rendszeréért, annak működéséért, valamint ha szükséges a helyreállításáért. Még több erről itt

 

De-molekuláris manifesztáció és molekuláris de-manifesztáció –  MDDM

Mi lenne, ha pillanatok alatt bármi átalakulna számodra legnagyobb hozzájárulássá? Mi lenne, ha képes lennél ezzel az energia futtatással bármilyen helyzet megváltoztatására?

Varázslásra fel!

Amikor valami olyan jelenik meg a testedben aminek nem kéne, vagy nem jelenik meg amikor kéne, akkor futtasd. Amikor valami extra növekedett, vagy nincs meg valami olyan bőségben, mint kéne. Egyik kedvenc testkezelésem amit szinte napi szinten futtatok magamon, és folyamatosan érzékelhető a hatása.  Manifesztálhatsz olyan dolgokat is ami eddig nem volt, de kellene hogy legyen.

 

Dimenziók reciproka 

Amikor más dimenziók nézőpontokat adnak a testednek és hatnak rád itt is, meg ott is.

Nagyon gyakran kérik ezt a nagyon dinamikus testkezelést a testek. 

Sportolóknál is nagyon sokszor kérik a testek, sőt sorozatosan, 3-4 alkalommal egymás után alkalmazva évek óta fennálló fájdalmak szűntek meg!

 

Anaphilaktikus sokk és mélylazítás

Túlterhelt és kimerült izmokon használt kezelés.

Az anaphilaktikus sokk, ahogy itt használjuk a kifejezést, egy kevésbé drasztikus változata annak, amikor méhcsípés ér egy arra allergiás személyt. Az emberek idősödve egyre rugalmatlanabbá teszik a testüket, bezárják az anaphilaktikus sokkba, ahol a test elkezdi az öregedés rendszereit teremteni.

Traumákból, ítéletekből, mások által ráerőltetett véleményekből fakad. Jellemzője a túl feszes izomzat, csomó a testben: a “lazítás a négyzeten” módon rávehető az izomzat az ellazulásra.

Énekeseknél, táncosoknál, tornászoknál, sportolóknál gyors hatású lehet a regenerációban.

Tested, bőröd és a Föld kapcsolatának újjáteremtése

A bőr mikrobiotikus elsivatagosodásának eltörlése megsemmisítése és a generatív mikrobiotikus bőr aktualizálása a Test és a Föld számára

A bőrünk gyógyítása egyben gyógyítja a Földet is.
Kinek a teste kéri? Ha hív az energia, szeretettel várlak, hogy egy kezelést adhass és egyet befogadhass a tanfolyamon ebből a mostanában felbukkanó ütős energiából! Én beleborzongok, ahogy érzékelem, és nagyon várom, hogy minél többen együtt futtassuk a testeken! Vajon mit teremthetünk együtt? A Földdel milyen új kapcsolódás lehetséges mostantól?