Access Testkezelések 1-2.

A választható testkezelések teljes listájával

“Képzeld el…

Milyen lenne, ha a világ egy tudatosabb hely lenne? Vajon a pusztulás, háborúk és nehézségek, amik most végbe mennek, folytatódnának? A tudatossággal szemben ezek nem létezhetnek. Tudatosnak kell lenned a testeddel, különben nem változik meg teljesen…

Az Access célja, hogy eljuttasson arra a pontra, ahol elég tudatosak vagyunk ahhoz, hogy megváltoztassuk önmagunkat, hogy megnöveljük a lehetőségét annak, hogy megváltoztassuk a traumát, drámát és őrültségeket, amik az életben jelen vannak.

Tényleg csak annyi kell hozzá, hogy választasz.”

– Gary Douglas, Access Consciousness Alapító –

Hajlandó lennél más valóságot is megélni a testeddel?

Minden testkezelés elkezd éberséget adni neked, és a tested meg tudja mutatni neked, mire legyél éber. Az Access testkezelései hihetetlen változásokat hoznak, te is megtanulhatod, és egyszerűen nem ronthatók el. 

A testkezelések közösségi élmények egyben: sokkal dinamikusabb, ha egymásnak ajándékozzuk, mintha magunkon futtatjuk, de bármikor  te is megkérdezheted a tested, milyen energia lenne éppen akkor a legnagyobb hozzájárulás, mit szeretne hogy fusson. A képzéseken, amelyeken részt vettem, legutóbb Milánóban a Chocie of Possibilities tréningen, folyamatosan futtattuk a Barokat, és a testkezeléseket  – ezért is volt az előadóteremben rengeteg ágy.

Angolul tudóknak ajánlom Dr Dain Heer elmondásában

Az alábbiakban olvashatod a listát, amely folyamatosan bővül majd, hogy mit tudsz nálam tanulni, illetve mi az amiből választhatsz ha eljössz hozzám kezelésre.

Megengednéd a testednek, hogy válasszon?

 

Access Facelift 

Egy varázslatos energia, amit habár az arcon és a dekoltázson végzünk, ha a test kéri, akkor bármely testrészen futtatható az egész testre hatással van.

Külsőleg eltünteti az öregedés jeleit az arcon és az egész testen, egyfajta fiatalos ragyogást ad a bőrnek, lélek szinten oldja az öregedéssel, az élettel kapcsolatos berögzült nézőpontokat és ítéleteket, amelyek alapján generáljuk a külső megjelenésünket. A tartós és látványos eredmény érdekében érdemes több – 5-10 – kezeléssel megajándékoznunk a testünket. Még több infó a Faceliftről itt olvasható.

A démonokkal megfertőzött szerveknek az újjászületése

Amikor semmi nem mozdul a életedben a valóságodban, sőt minden egyre nehezebbnek tűnik.

 Ha fura dolgaid vannak, és még te sem tudod hozzájárulásnak megélni, milyen változást generálhat ez a fantasztikus Access testkezelés? Mi van, ha a tested befogadva ezt az energiát, újra képessé válik arra hogy teremtse a lehetőségeket, ne pusztítsa? Mit teremthet ez neked – a bolygónak?

 

A Halál Invokációja (elengedés)

Nagyon megpróbáljuk elkerülni a halált, ami benne tart minket abban, hogy folyamatosan ítélkezünk a választásainkon a testünkkel kapcsolatban. Végül olyan dolgokat teremtünk a testünkben, amit úgy tűnik, nem tudunk megváltoztatni.

Most van itt az idő az újjászületésre?

Sokszor azért nem köteleződnek el az emberek az életükhöz, mert megvan a nézőpontjuk, mi a halál és mi nem. A Halál Invokációja kezelés futtatása ki fog zökkenteni a fájdalomból, a szükségből, és az ellenállásból.

 

A katalitikus plasztináció fizikai aktualizációjának eltörlése

Mennyire van eleged abból, hogy ennek a valóságnak a fizikai szerkezetét, struktúráját formálod, alakítod, a testedet is beleértve ” műanyagizálod”, mégsem változik az életed? Mennyire vált merevvé, szilárddá, biorobottá a tested az évek alatt? Hány fogyókúrát és étrendet próbáltál már minden változás nélkül?

Mi az, amit már nem hiszed, hogy meg tudsz változtatni, annyira részeddé vált? Plasztikvilágban érzed magad? Mennyire kell Önmagadnak és az ÉLÉSNEK ellenállnod, mennyi hiányt kell teremtened a tudatosságban, hogy ezt fenntarthatóvá tegyed ebben a valóságban?

 

A Korlátlan Energia, Korlátlan Vagyon és a Korlátlan Lehetőségek Beindítása, Aktiválása és Felfokozása

Initialization, Activation and Exponentialization of Limitless Energy,Limitless Wealth and Limitless Possibilities

Mit jelent a számodra a korlátlanság?

 

Az Örök és Végtelen Erő és Potencia összeolvasztása a Jövő számára

“Az Örök és Végtelen Erő és Potencia Humanoidkénti Megtestesítésének Amalgamizálása a Jövő Számára”

Milyen energiákat hívhatunk le, fogadhatunk be most?

Gary Douglas az Access Consciousness alapítója az oltások kivezetésére ajánlja.

Mit is jelent ez? Számít valamit? Neked mit mutat? Mit tud a TE tested? Neked mit indít el az életedben? Mi az, amit most megtapasztalhatsz a testeddel? Más testekkel?

Mi az a borzongató izgalom, amit most érzékelsz?

 

A Specifikus Gravitációk Feloldása, amivel lesúlyoztad magad

Minden megfelelés alapú választásunk lesúlyoz minket, hogy benne maradjunk és így elfogadjanak. Akkor is ragaszkodunk hozzá, ha mindig több és több gravitációs nehezéket teszünk a testünkbe, és egyre komolyabbá nehezebbé tesszük vele az egész életünket, csak hogy passzoljunk ehhez a valósághoz. Meg akarunk felelni a szüleinknek, óvodának, iskolának, barátoknak, szerelmünknek, főnöknek, nemzetnek, közösségeknek, vallási felekezetnek, stb.

Volt, akiknek a teste sorozatosan ennek az energiának a futtatást kérte, amíg fel nem oldódtak és meg nem semmisültek mindazok amiket bevett az életével kapcsolatosan, amit realitásnak gondolt. Az érdekes nézőpont feloldja a megfelelés specifikus gravitációit.

 

Anaphilaktikus sokk és mélylazítás

Túlterhelt és kimerült izmokon használt kezelés.

Az anaphilaktikus sokk, ahogy itt használjuk a kifejezést, egy kevésbé drasztikus változata annak, amikor méhcsípés ér egy arra allergiás személyt. Az emberek idősödve egyre rugalmatlanabbá teszik a testüket, bezárják az anaphilaktikus sokkba, ahol a test elkezdi az öregedés rendszereit teremteni.

Traumákból, ítéletekből, mások által ráerőltetett véleményekből fakad. Jellemzője a túl feszes izomzat, csomó a testben: a “lazítás a négyzeten” módon rávehető az izomzat az ellazulásra.

Énekeseknél, táncosoknál, tornászoknál, sportolóknál gyors hatású lehet a regenerációban.

 

Autoimmun rendszerek, allergiás reakciók feloldása, energia kezelése

A kézrátételes kezelés során olyan energiákat fogad be a test, ami segíthet az autoimmun rendszerekkel szemben. Feloldhatja a testben megszilárdult ellenkezéseket.

Ezek gyakran a valósággal szemben való ellenkezés, ellenállás reakcióinak allergiás megszilárdulásai. Bezárulnak a testbe, és pusztítani kezdik sejt szinten a testet, gyulladások formájában, minden testrészben, pl. izületekben nagyon gyakran.

A test allergiás reakciói, különösen kellemetlenek lehetnek gyerekeknél, betegeknél, időseknél, de fiatal felnőtteknél is, valójában minden korosztályban. Bármit is soroljon be a test allergénnek. Ennek az energiának a futtatása eltörli a testben az allergiás megszilárdítását az ellenkezés és átkok reakcióinak.

 

Áramkörök

(Circuitry)

Segít az embereknek és állatoknak, akik valamilyen traumát szenvedtek el a testükön. Ez lehet hegesedés, sérülés vagy műtétek után szövetek zsugorodása, hiányosságai.

A szabad energiaáramlás lehetőségének a választását adja meg a testnek. Mindenhol, ahol test áramköreiben bármilyen olyan hatás van ami rövidre zárja, más működésre kényszeríti a testet, mint az egészséges, időnként vagy akár teljesen működésképtelen lesz.

 

De-molekuláris manifesztáció és molekuláris de-manifesztáció –  MDDM

Mi lenne, ha pillanatok alatt bármi átalakulna számodra legnagyobb hozzájárulássá? Mi lenne, ha képes lennél ezzel az energia futtatással bármilyen helyzet megváltoztatására?

Varázslásra fel!

Amikor valami olyan jelenik meg a testedben aminek nem kéne, vagy nem jelenik meg amikor kéne, akkor futtasd. Amikor valami extra növekedett, vagy nincs meg valami olyan bőségben, mint kéne. Egyik kedvenc testkezelésem amit szinte napi szinten futtatok magamon, és folyamatosan érzékelhető a hatása.  Manifesztálhatsz olyan dolgokat is ami eddig nem volt, de kellene hogy legyen.

 

Dimenziók reciproka 

Amikor más dimenziók nézőpontokat adnak a testednek és hatnak rád itt is, meg ott is.

Nagyon gyakran kérik ezt a nagyon dinamikus testkezelést a testek. 

Sportolóknál is nagyon sokszor kérik a testek, sőt sorozatosan, 3-4 alkalommal egymás után alkalmazva évek óta fennálló fájdalmak szűntek meg!

 

Fájdalom miatti testtartás megváltoztatása – Antalgiás Árnyak

Az antalgiás olyan poziciókra utal, amikkel a fájdalom elkerülése feltételezhető. Az antalgiás árnyak testkezelő energiák kitisztítják más időkből, térből, dimenziókból, és valóságokból származó antalgiás testtartások maradványait, amik eltorzítják a testtartást, és fájdalmat okoznak.

Ha semmi ok nincs ebben a valóságban, ami fenntarthatja a fájdalmat, vagy torzult testtartást, és más módon nem lehetett enyhíteni, reagálhat erre a kezelésre. Születés óta jelen levő fájdalom is ilyen lehet. Ha valaki az életének és valóságának nagy részét kizárja, annak a testi fájdalmait is enyhítheti.

 

Forrástér a genetikailag vezérelt betegségek feloldásához 

(Source Field for Elimination and Eradication of Genetically Impelled Diseases)

Minden olyan energia, ami családi, generációs, ősöktől hozott, felszabadulhat kikulcsolódhat ezzel az energetikai kezeléssel.

 

Függőségek, tökéletesség mánia oldása –  DROG ÁLTAL BEFOLYÁSOLT HELYZETEK, TÖKÉLETESSÉG MÁNIA ÉS ŐRÜLTSÉG ÁLTAL MŰKÖDTETETT HÁROMSZOROS SOROZAT RENDSZEREK testkezelés

Mindenféle függőség, mánia, kényszer: pl: étel, ital, munka, internet, gyógyszer, drog, (pár)kapcsolat, szex, szerencsejáték, tökéletesség, fájdalom, elvárásoknak való megfelelés. Az ezek által működtetett rendszereket oldhatja ez a testkezelés, és mi más is lehetséges még?

 

Helyzeti FEPaSoP-ok Access testkurzus

A helyzeti FEPaSoP-ok: Fogyatékossá tevő, Entropikus, Paralizáló, Sorvasztó, Pusztító poziciók, amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezded fogyatékossá tenni magad azzal kapcsolatban ami történhet. Vagyis lefagysz, lebénulsz, megnémulsz, legyökerezel, beszűkülsz, összezavarodsz és így fixálódsz azzal a nézőponttal, amit felveszel. A mentális kapacitásod lecsökken, eltűnik az öröm az életedből, a teremtő képességed elfogy. Elkezded megteremteni az önpusztítást, és önmagad megnyomorítását, a fájdalmakat a testedben. Hajlandó lennél arra, hogy nagyobb életed legyen, mint másoknak?

Amikor arról szól az egész életed , hogy megszerezd a helyes nézőpontot, a helyes pozíciót, hogy ezzel elfogadjanak, beilleszkedhess, nyerhess, vagy csak ne veszíts, olyan korlátok közé szoríthatod magad, amitől már nem működik az életed. Hajlandó vagy ezeket kikulcsolni a testedből és a valóságodból?

 

Kiterjeszkedés, sikeres élet bioenergetikai aktualizálása

Az öregedés és korosodás visszafordítása minden elemének és a folyamatos meghatározatlan életbe növekedés megteremtésének bioenergetikai aktualizálása.

Ezt az energiát ha megismeri a tested, bármikor futtathatod magadon és másokon is, elkezdheted egy másik élet teremtését, egy kiterjeszkedő kiszámíthatatlan, meghatározhatatlan sikeres életét. Segít beleállni az erődbe a potenciádba, ami csak a tiéd. A teremtéseid sikeresen aktualizálódni kezdenek, és folyamatosan új terekben egyre kiterjedtebb, könnyedebb, sikeresebb lehetsz.

 

További testkezelések a következő oldalon >>>