Hogy használhatod a legjobban a live leolvasásaimat?

Újra tartok leolvasásokat, ami nagyon nagy öröm nekem, és jó hír a számotokra is, mivel jelentkezhettek hétről hétre, különböző témákban. Ebben a cikkben kicsit részletezem, mi is a leolvasás a Theta Healingben, és hogy vehetsz részt az alkalmakon.

Hogy tudsz jelentkezni?

Ha érdekel a lehetőség, a Raffai Csilla Theta Healing® Instruktor Varázsterei Facebook csoportban van lehetőséged jelezni, hogy szeretnél leolvasást kérni, amikor egy posztban kiírom a következő témát és időpontot. 

A leolvasáshoz nem kell a jelenléted, tehát úgy is működik, ha éppen akkor abban az időpontban nem vagy gép előtt – mert például dolgozol -, elég a beleegyezésed. 

Élőben és utólag egyaránt meg tudod nézni. Mindehhez ugye a csoportban jelen kell lenned. Várlak szeretettel a leolvasásokon Téged is!

Miért jó a leolvasás?

A leolvasáskor valójában a Teremtőtől kapok egy képet, mondatot, benyomást az adott témában, azt amit ő akkor mutat, közvetít. Tehát annak van fontossága abban a pillanatban. 

Érdekes egyébként, hogy ha többen olvasunk le valakit Thetában – erre Te is képes vagy, ha thetázol, tehát aktiválod intuitív képességeidet, és megtanulod a módszert -, akkor általában mindenki mást lát, vagyis kap, viszont lehet nagyon hasonló is.

Az online leolvasásokon azt gondolom, azért is hasznos lehet részt venni, mert rengeteg témába vágó információt elmondok a leolvasások kapcsán, előttük és közben. 

A Theta Healing sok apró információból tevődik össze. Ha pontosítani szeretnéd ismereteidet, akkor érdemes követni a live-okat. Akár még akkor is, ha Te éppen nem kérsz információt a Teremtőtől. 

Bővítheted az ismereteidet, és pontosabb képet kaphatsz a Theta Healing összefüggéseiről. Ez a rendszer nagyon magas szintig épül fel, nem véletlen, hogy az Alap, Haladó szint után a Dig Deeper kurzuson is lehet csiszolni a tudásod, és ezután még a DNS3 szint is elérhető. Ezt tavaly óta már nálam is elvégezheted, a megfelelő előfeltételekkel. Sőt az öt napos DNS3 kurzus felett és mellett is vannak még tanfolyamok, így a DNS4. 

Jobb kezelő lehetsz, ha több mindent értesz, és ebben a leolvasások is segíthetnek. De önmagad gyógyításában az önismeretben is sokat segít, ha jobban átlátod az összefüggéseket és el tudsz vonatkoztatni, fölé tudsz emelkedni a jelen valóságodnak.

A hitrendszerek elengedése – minek köszönhetően nyílik meg ehhez az ‘ablak’?

Nagyon érdekes például, hogy a fogadalmak, az ezekre épülő hitrendszerek – amelyek alapvetően befolyásolhatják az életünket, amíg nem sikerül őket feloldani – megváltozott tudatállapotban, mondhatjuk azt, hogy Theta állapotban lettek megkötve. Ezért jönnek elő, ezért emlékszünk rájuk azonnal, mikor thetázunk!

Ami nem szolgál, azt ennek következtében el tudjuk engedni. 

Hogy hogy szolgáltak az eskük, fogadalmak, hitrendszerek, azt a tudatos elménk is beismeri, és így könnyebben el tudjuk őket engedni. Mindezzel foglalkoztam az egyik legutóbbi leolvasáson.

A leolvasások eredményei miben segíthetnek?

Amit kapsz információként, azzal érdemes dolgoznod. Megnézheted, egy hitrendszer miben szolgált, mit tanultál a segítségével. Majd a megfelelő erény elsajátítása – betöltése – után érdemes törölni az adott gátló hitrendszert, fogadalmat. Ez egy teljesebb folyamat, mintha csak elengeded azt, ami gátol.