A Barssal csökkenthető a szorongás

Az Access Bars kezelést Gary Douglas már több mint 25 éve végezte tudományos kutatás eddig nem túl igazán folyt a témában. 2017. Novemberében DR Terrie Hope  a Journal of Energy Psychology című szaklapban megjelent írása szerint egyetlen 90 perces Access Bars kezelés után a szorongás és a depresszió tüneteinek súlyossága több mint 80 százalékkal csökkentek.
A mai rohanó, feszültséggel teli világban ez igazán figyelmet érdemlő eredmény, hiszen a kezelést bárki képes elsajátítani ezzel könnyedséget teremtve a saját és a mások életében is.
Természetesen lehet erről beszélni, sőt írni is, de a puding próbája az evés meg kell tapasztalni.
A tudományos eredményektől eltekintve, amit te magad érezhetsz a Bars kezelés után, hogy könnyedebb és nyugodtabb vagy.
A feszültségek eltűnnek a testedből és minden, ami addig feszültséget teremtett az életedben apróságnak tűnik.

 

Mit teremthetsz vele, ha te magad is elsajátítod a Bars kezelést?

Lehet, hogy az egész életed megváltozik. A befogadásod és a tudatosságod minden újabb kezeléssel folyamatosan növekszik és a kapcsolataidban is több könnyedség születik.
Jeffrey L. Fannin, Ph.D neurológus 2015-ben készült tanulmányában 60 résztvevő agyhullámait vizsgálták egy speciális eszközzel a Bars kezelés előtt és után. A két állapot jelentős eltéréseket mutatott. A tanulmány beszámolója szerint a testekben beragadt energiák elkezdtek áramlani, egyfajta harmóniát hozva létre ezzel és közben gyógyító folyamatok is zajlottak.
A tanulmányban résztvevők 85 százalékban pozitív érzelmi és/vagy fizikai változásokról számoltak be.

Dr. Fannin egy meggyőző videóban mutatja be mindezt.

A kutatás eredményeképpen Dr. Fannin megállapította, hogy az Access Bars kezelés hatása ugyanazt az eredményt adja az agy számára mintha több órás meditációt végeztek volna. A test teljes egésze ezen belül a szív és az agy harmóniába kerül, az energia szabadon áramlik, és ezzel lehetőség nyílik arra, hogy valami varázslatos változás történjen. A test összehangolódik az univerzummal ajtót nyitva a csodáknak.
Napjainkban tömegeket érintő probléma megoldásában a szorongás és a depresszió kezelésében is jelentős változásokat hozhat az Access Bars kezelés elterjedése a fizikai és mentális blokkok elengedésének eredményeképpen. Dr. Hope tanulmányában összefoglalja a kutatásban részt vevők eredményei alapján kijelenthető hogy a szorongás és a depresszió tünetei az Access Bars kezelést követően jelentősen, több mint 80 százalékkal csökkentek.
A résztvevők mindegyikére vonatkozóan a kezelés után nőtt az agyi koherenciájuk megközelítve a normál állapotot. Az optimális agyi koherencia az agy összerendezettsége hatással van az agy különböző területeinek kommunikációjára, az intelligenciára, a tanulási képességekre, a kreativitásra, éberségre és a reakció időre.
Neked is segíthet az Access Bars kezelés ha:

  • mentálisan nagyobb stabilitásra vágysz
  • több motivációt szeretnél az éltedben
  • több örömöt és boldogságot kérsz az életedbe
  • megszabadulnál az alvásproblémáidtól
  • szorongsz vagy depressziós vagy
  • kiegyensúlyozottságra vágysz
  • kimerült és stresszes vagy
  • migrénes fejfájás gyötör
  • egészségesebb szeretnél lenni
  • optimálisabb testsúlyra vágysz

A Bars kezelést nem lehet túladagolni, kaphatod havonta, hetente vagy naponta akár többször is. Világszerte ma már 173 országban használatos az üzleti életben, iskolákban, börtönökben és az átlagemberek mindennapjaiban egyre több embert hozzásegítve a az egészségesebb kiegyensúlyozottabb élethez.