Milyen volt nekem a Theta Healing webinár?

Megosztanám Veletek az első Theta Healing webinárról a benyomásaimat, amit én tapasztaltam. Köszönöm mindenkinek, aki becsatlakozott, és résztvevőként ott volt!

Nagyon jó érzés volt, hogy a rövid jelentkezési határidő ellenére sokan választották ezt az ingyenes webinárt. Lelkesedést, kiváncsiságot  érzékeltem, jólesett közben a sok-sok energia amit kaptam, miközben beszéltem, miközben mentek a gyakorlatok.

Az egész programnak voltaképpen az volt a célja, hogy kicsit közelebb azokhoz a Theta Healing technikákat, akik még nem tapasztalták meg, vagy megtapasztalták valamikor, de félretették egy időre.

Az összetétele a résztvevőknek is ezt mutatta. Voltak, akik már voltak képzésen, vagy konzultáción, és olyanok, akik a Facebook zárt csoportomban zajló leolvasásokhoz csatlakozva lettek kiváncsiak.

Most tíz hete végzek 20-20 embernek alkalmanként leolvasást, amit a zárt csoportban, Facebook live-on lehet megnézni, akár utólag is. Ősöktől jövő erényekről, hitrendszekről, egészségről, de általánosságban is olvastam le erényeket a jelentkezőkről. Nagyon sokan vagyunk a leolvasásokon, és ez a program még folytatódni fog. 

Demo ásás, meditáció, gyógyítás 

Mi történt a webinárumon, és mire számíthatnak, akik jönnek a következő alkalomra?

Mi az út a Theta Térbe? címmel meditációt vezettem a webináriumon, abban a formában, ahogy én szeretem, és egyben ahogy Vianna tanította.

Érdekes volt a meditáció alatt a nagy nyugalmat, csendet tapasztalni, még így online is érezhető volt a térben.

Thetában manifesztáltunk, bemutattam a félelemre való ásást egy bátor önként jelentkezőn, ‘félelem a szerepléstől’  témában. Érdekes dolgok jöttek fel: Ő első osztályban határozottan, ügyesen elmondott valamit az osztálya előtt, és a tanára megszégyenítette akkor, ott. Kicseréltük a programokat, hitrendszereket, gyógyítottuk a kicsi énjét, ahogy az a Theta ásások során lezajlik. A demo ásás arra is jó volt, hogy a többiek is tudták követni a folyamatot.

Emellett még ami ebben az órában leolvasás, csoportos gyógyítás, hitrendszer csere is kipróbálható volt. 

A DNS3 instruktori képzésen megtanultuk – vagy inkább újratanultuk – a csoportok leolvasását, akár kilenc vagy még több embert egyidejűleg.

DNS3

Nagyon érdekes volt, hogy a legtöbb embernek a háborútól való félelem jelent meg a terében. A veszteség a háború miatt szinte mindenkinél jelen volt. A hitrendszer cseréket ezzel kapcsolatban kértem.

Érzéseket töltöttem le a békével, megbékéléssel, szeretettel, bizalommal kapcsolatban

A végén azt érzékeltem, hogy csak azért nincs túl sok kérdés, mert mindenki még az előző másfél-egy óra, az energiák hatása alatt volt. 

Úgy érzem, és abban bízom, meg lehetett tapasztalni, hogy valójában miről szól, hogy működik a Theta Healing