Access Bars

A Barst 1990-ben csatornázta le Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója. Az Access Bars *  32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintésével feloldódhatnak az agyban és a testben lévő megrekedt energiák. Kicsit olyan, mintha a számítógép merevlemezét tisztítanánk meg a töredezett, már szükségtelen fájloktól.
A létrejövő változás szédítően nagy lehet, mindemellett könnyedén születhet meg. A te dolgod csupán feküdni a kényelmes masszázs ágyon puha pléddel betakarva, és fogadni a gyengéd érintéseket a fejeden.

*(bars: sáv angolul)

Ide kattintva a Forrás rádióban elhangzott interjút hallhatod velem az Access Barsról.

Mi  teremthet a Bars kezelés?

Az Access Bars kezelés semmissé teszi az összes gondolatot, nézőpontot, elképzelést, döntést, ítélkezést, érzelmet és hitrendszert, amelyek akármelyik előző életedből is származhatnak és elektromos komponensük az agyban tárolódik.

Az érintéssel apró elektromos kisülések keletkeznek, amelyek lehetővé teszik a már feleslegessé vált, akadályozó hitrendszerek elengedését. A bárok futtatása hasonlóan működik a takarításhoz: utána minden tisztább és világosabb, sőt könnyebb és ragyogóbb lesz.

Mi történhet veled az Access Bars kezelés után?

Nincs két egyforma kezelés, minden alkalom más.

A legrosszabb, ami történhet veled, hogy kapsz egy kellemes fejmasszázst és jól kipihened magad.

A legjobb az lehet, hogy az egész életed megváltozik.

Megjelenhet az életedben a békesség. Azok a helyzetek, amelyek ‘kiverték eddig a biztosítékot’, hidegen hagyhatnak. Bármi is történik veled, kevésbé ítélkezel és nem fontos már, hogy mindig igazad legyen.
Ha eddig elkerült az álom, most pihentető mély alvásban lehet részed.  A tapasztalatok szerint a kezelés után 3-4 héttel történnek nagyobb változások.

Milyen gyakran javasolt a Bárokat futtatni?

Mennyire szeretnél változásokat az életedben? Mennyire szeretnél könnyed lenni? A többség heti egy Bars kezelést tart minimumnak a jó közérzethez és továbbiakat is kérnek, amikor fáradtak, nyűgösek. Bármilyen stresszes helyzet feloldására is érdemes megfontolás tárgyává tenni egy Barst.

Kisbabák és gyermekek is kaphatják a Bars kezelést?

A gyerekek könnyebben kezelik a változásokat, kevesebb a fix nézőpontjuk, sőt ők is megtanulhatják a kezelést. Bárki megtanulhatja a Bárok futtatását, nem szükséges hozzá semmilyen előzetes tudás vagy tapasztalat.

Mennyi ideig tart általában egy Access Bars kezelés?

Általában 60-90 percig, bár ez változhat

Vannak a Bars kezelésnek hosszabb távon tapasztalható hatásai? Számos tapasztalat igazolja, hogy akik rendszeresen kapnak Bars kezeléseket az életük könnyedebbé és jobbá vált. A felmerülő nehézségekkel könnyebben küzdenek meg, éberebbek a megoldások megtalálásában.
Hány kezelés az ideális vagy szükséges?
Erre nincsen szabály, te választasz. Ha több változást szeretnél, akkor többet futtasd a bárjaidat.  Az Access Bars kezelésekkel a tudatosságod fog növekedni.

Itt olvashatsz a Bars tanfolyamokról 🙂

Access jelképe - pitypang fej