MTVSS Testkezelés

Az MTVSS az Access egyik legütősebb és egyik legnépszerűbb processze. Könnyed érintést igényel, ahogyan az összes többi testkezelés. Teljes ellazulást biztosít a test számára.
A használatához illetve a befogadásához nem kell értened csak érzékelned az energiáját.

Mit tud az MTVSS?
A testedben mindent meg tud változtatni, amit a nyugati orvoslás lehetetlennek tart. Számos alkalommal, sikerrel alkalmazták rákos megbetegedések gyógyításában, ízületi panaszok esetén, sport sérüléseknél és még sok minden másnál is.
Használható például arra is, hogy sportolás közben futtatva magadon megtöbbszörözd az edzés hatékonyságát. A testedre gyógyító lazító hatással van, használatával kellemesebben érzed magad. Az immunrendszered felturbózására is használhatod.
Az MTVSS 30 különböző energia együttese, amelyek mindegyike fut a testben a kezelés alatt.
Bárki képes elsajátítani a futtatását, akár gyermekek is megtanulhatják, sőt mivel kevesebb a berögzült nézőpontjuk arról mi a lehetséges és mi nem hatékonyabban alkalmazzák a felnőtteknél a test gyógyításánál.
Minél többet adod és kapod annál többet képes befogadni a tested és hatékonyabban adhatod te magad másoknak a kezelést.
Segít abban, hogy felfedezd a testben létezés nagyszerűségét, kikulcsolja a testeddel kapcsolatos korlátozó nézőpontjaidat, felnyitja a testedre erőltetett mintát.
20-30 alkalom után a tested képes lesz azt teljesíteni, amire teremtetett. A folyamat számos változáshoz vezethet, a barátaid megkérdezhetik fodrásznál voltál-e vagy mennyit fogytál, egyszerűen csak jobban fogsz kinézni.
Az MTVSS belső sminket ad, amivel azzá a nagyszerűséggé válhatsz, ami valójában vagy.