Access Facelift

Fiatalítás és Energetikai Ránctalanítás – A természetes szépségért

Egy csodálatos energiákkal működő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és hasonló hatással bír az egész testre kihatóan. Ha többször megengedjük a testünknek, hogy élvezze ezt a remek kezelést (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhető el.

Az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai ránctalanítás segít abban, hogy megőrizd fiatalságodat, nem csupán a ráncaidat tudja kisimítani, a testedre is fiatalító hatással van és az életedet is ránctalanná teszi!

Hogyan zajlik a Facelift kezelés?

Egy varázslatos energia, amit habár az arcon és a dekoltázson végzünk, ha a test kéri, akkor bármely testrészen futtatható az egész testre hatással van.
Külsőleg eltünteti az öregedés jeleit az arcon és az egész testen, egyfajta fiatalos ragyogást ad a bőrnek, lélek szinten oldja az öregedéssel, az élettel kapcsolatos berögzült nézőpontokat és ítéleteket, amelyek alapján generáljuk a külső megjelenésünket. A tartós és látványos eredmény érdekében érdemes több kezeléssel megajándékoznunk a testünket.

Mi alapján hat?

A testre való hatása mellett energetikailag is megváltoztatja a megjelenésünket. A kisugárzásunk fiatalságot sugall a kezelés után az éveink számától függetlenül. A kezelés során az arc, nyak és dekoltázs gyengéd érintésével  kényeztetjük a testet, mely újrateremti a testet sejtszinten. A kezelés során számos terület aktiválódik, oldódik, tisztul és felülíródik: a bőr rugalmasabb, ránctalanabb lesz, az immunrendszer erősödik, sejtmemória felülírja a sejtek öregedését, elengedheted az ítélkezéseidet, berögzült mintáidat, hitrendszereidet.

Kinek ajánlott?

– Ha fontos a külső megjelenésed
– Ha a természetes módszerekben hiszel
– Ha fiatalabbnak szeretnél látszani a  korodnál
– Kozmetikusoknak, masszőröknek a profiljuk kiegészítésére
– Mindenki másnak, aki szépülni, ragyogni, fiatalodni szeretne.

Azok számára remek lehetőség az Access Facelift kezelés, akik szépészeti beavatkozáson gondolkodnak, és szívesen elkerülnék a fájdalmakat, hegeket és nem utolsó sorban nem csupán külsőleg hat, hanem energetikailag frissíti fel, újítja meg az egész életedet.
Szeretettel várlak, ha kipróbálnád. Már egyetlen alkalom is látványos eredményeket hozhat.

A kezelés ára:
22000 Ft/ 60 perc

A Facelift energia hatásai:

  • Az arcbőr, dekoltázs visszaszerzi a rugalmasságát
  • A hegek, foltok, ráncok enyhülnek, halványodnak
  • Az öregedéssel kapcsolatos nézőpontok finomodnak
  • Az öregedéstől való félelem csökkenhet
  • Enyhül az önkritika, önítélet
  • Javulhat a testképzavar
  • Testen futtatva csökkennek a hasi zsírpárnák
  • Fogyást is eredményezhet a kezelés illetve szóbeli tisztítások

A Facelift tanfolyam menete

Ha hívogat ez az energia, akkor megtanulhatod te magad is és használhatod a saját testeden és másokat is kezelhetsz vele. Mindezt egy napos tanfolyam keretei között teheted, meg és rögtön alkalmazhatod saját magadon, barátaidon, családtagjaidon vagy felveheted a szolgáltatásaid közé. Az energetikai ránctalanítást több helyütt a világon alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, kozmetikai szalonokban. Kozmetikusként remek szolgáltatást tudsz nyújtani a vendégeidnek. A Facelift tanfolyamon két kezelést adsz és kettőt kapsz. A végzettségedről hivatalos oklevelet kapsz és nemzetközileg regisztrált Facelift kezelő leszel. A tanfolyamon kézikönyvet és a kezelés menetét bemutató ábrát is kapsz. A tanfolyamnak semmilyen előfeltétele nincsen, nem előfeltétel a Bars tanfolyam.

15 éves korig ingyen (fizető felnőtt kíséretében). 15-18 éves korig, illetve ismétlőknek féláron végezhető.