Már az első jeleknél “jogod van” konzultációt kérni

A mai világban sokan észrevehettétek, megtapasztalhattátok, hogy nehéz időt szakítanunk magunkra, így thetázni sem könnyű időnként. Család – ha vannak, gyerekek -, munkahely, mind sok időt, energiát igényelnek. 

A kötelező köröket le kell futni, azokat nem lehet kihagyni, és hát amit ki lehet, az bizony a magunkra fordított idő. 

Általában mikor szoktunk lépni magunkért?

Sokszor mindannyiunkkal,  megesik, hogy akkor vesszük észre, hogy valami elcsúszott, hogy szétestünk, hogy már nagyon telítődtünk valamivel – ami lehet nem is a miénk és nem is kell nekünk – amikor már az utolsó (előtti) fázisnál tartunk. Ilyenkor jut csak eszünkbe, hogy kiutat keressünk. 

Mostanában sokat hallom, hogy ‘nehézben vagyok’, hogy nehéz, nehéz.. mi kellene ahhoz, hogy ez könnyebb lehessen?

Hogy mielőtt valaki saját maga alá esne, hogy már érezné, hogy szinte elviselhetetlen a diszkomfort, azelőtt sikerülne feloldani és továbblépni? 

Mielőtt még eljön az a fázis, hogy az igazi piros lámpák elkezdenek villogni. 

Amikor az ember már nem tud aludni normálisan, éjjel felriad, reggel nem tud felkelni, egyre frusztráltabb lesz, már mindenre ugrik. Ezek klasszikus jelek. A test gyakran betegséggel is jelzi, hogy változásra van szükség. 

Általában ilyenkor fordulnak hozzám, hogy nézzünk már rá, mi ez, mert így nem lehet tovább csinálni. Idáig viszont mindenki próbál kitartani.

A változásra való igény tehát sokszor akkor jelenik meg, amikor már baj van – de ez egyáltalán nem szemrehányás a részemről, hiszen ez egy eléggé általános, emberi viselkedés. 

Az átlagember másokra tudatos, másokra figyel, és magára sokkal kevésbé. Ezen szerencsére sokat lehet és érdemes is változtatni.

Mi az előnyöd abban, hogyha az online konzultációt kihasználod?

Szerencsére a Theta Healing egy olyan fantasztikus technika, amivel nagyon gyors rálátást lehet kapni a helyzetre. Már egy kezelés megfordíthatja az egész világodat, és alapvető változásokat lehet elindítani. 

És tökéletesen, sőt akár erősebben működik online is.

Azonnali konzultációt, oldást kaphatsz akár messengeren, telefonon, zoomon, whatsuppon, viberen, kinek mi elérhető, bármilyen formában tudunk konzultálni.

Kimondottan szeretem ma már ezt a formát. Szinte végig csukva van a szemem konzultáció alatt, online, telefonon, és ilyenkor valahogy még mintha nagyobb tér nyílna meg, tisztábbak, gyorsabbak az információk.

Sok kezelés tapasztalatából mondom, hogy nagyobb így a tér

Azért is invitállak erre, mert nem kell utaznod a kezelésre, bárhonnan tudunk konzultálni, akár a munkahelyed melletti parkból. Most nyáron nem kell a melegben közlekedned, főleg ha messzebb vagyunk egymástól. 

Fontos, hogy egy-másfél órára nyugodtan, zavartalanul tudjunk együtt dolgozni. Csukd magadra az ajtót, ha a családtagjaid is otthon vannak. 🙂

Vianna Stibal azt mondja, thetázni bárhol, bármikor lehet

Tehát a távolság, időhiány ne legyen akadály, ha esetleg úgy gondoltad mindeddig, élőben működik a konzultáció. De ha személyesen jönnél el, ha csak így tudod elképzelni, az is rendben van. 

És még jobb, ha akkor indítjuk el a folyamatot, amikor még csak egy kis zavaró tényezőt tapasztalsz, kis feszültséget, amikor még csak megjelenik valami a térben. 

Megadhatod magadnak a luxust, hogy ne csak akkor nézzünk rá a helyzetre, mikor már le kell húzódni a leállósávba.