Vianna Stibal

 

A ThetaHealing® megalkotója

A nevem Vianna. Én alkottam meg a ThetaHealing® technikát. 1995-ben egy rákos megbetegedésből való spontán gyógyulással ajándékozott meg a Mindenség Teremtője. Azóta több alkalommal gyógyítottam meg magam a Teremtőn keresztül a Theta Healing használatával.

Mióta először megtapasztaltam az Azonnali Gyógyulást, a kíváncsiságom kielégíthetetlen maradt: „Vajon mitől gyógyult meg a lábam ilyen gyorsan?” – kérdeztem sokáig. Évekkel később pangásos szívelégtelenséget diagnosztizáltak nálam. Ekkor újabb módot találtam, a szívem elképesztő iramú gyógyítására és ismét feltettem magamnak a kérdést, „mitől gyógyult meg a testem ilyen gyorsan?” A helyes kérdés talán a „mégis miért betegedhettem meg?” lett volna.

Mint mindig, a Teremtő ugyanolyan türelmesen válaszolt. Azt mondta, „Vianna, a tested rugalmas. Szeretned kellene a tested. Támogasd a tested ahelyett, hogy elutasítanád.”

Miután meggyógyultam a rákból, kezdtek rám találni az emberek. Súlyosan beteg emberek tömegei jöttek el hozzám.Kérdeztem a Teremtőt, hogyan segítsek rajtuk.

Némelyikük egyszerű gyógyítástól jobban lett, míg voltak, akiknél úgy tűnt semmi sem segít. Ezekben az esetekben azt a választ kaptam a Teremtőtől, hogy a betegség oka a beteg belső meggyőződéséből ered. Akkoriban a hitrendszerekkel történő munka nem volt újdonság számomra. Az akkori férjem kiváló hipnotizőr hírében állt, de ő is elismerte, hogy a hipnózissal történő kezelés hosszadalmas folyamat lehet.

Ezt követően azonnali gyógyulások ezreinek voltam tanúja a klienseim és a tanítványaim körében. 1995 óta azzal töltöttem az időmet, hogy megmutassam másoknak ezt az egyszerű meditációs technikát és a nagyszerű eredményeket. 2000 óta tanárok képzésével is foglalkozom.

A Theta Healing leginkább úgy írható le, mint a tiszta válaszok módszere

A korlátozó hitrendszerek megtalálására és azonnali átformálására is alkalmas. Semmi hosszadalmas cél felállitásra, semmi megerősítés kántálására, sem voodoo-ra nincs szükség.

Csakis egy egyszerű felismerésre és döntésre, mellyel megengedjük, hogy a tiszta Teremtő energia kifejtse jótékony hatását.

Az úgynevezett ‘Négyszintű Hitmunka’ technikáját azért kaptam, hogy ebben a megengedési folyamatban segíthessem a klienseimet.

Vianna_Stibal-ThetaHealingA hitrendszerek sokszor részben genetikai és történelmi eredetűek. A négy síkon történő Hitmunka azt követően mutatkozott meg előttem, miután hozzámentem második férjemhez, Guy Stibal-hoz. Az eredmények fantasztikusak voltak, mindenhonnan érkeztek emberek gyógyulásért és tanításért. Ebben az időszakban született meg a technika, amit ma úgy hívok, hogy ‘Érzelemmunka’. A ThetaHealing® könyv és a Haladó ThetaHealing® könyv tartalmazza e módszer leírását.

Mára számtalan ThetaHealing tanárt képeztem a világ minden táján, miközben megosztom a válaszaimat és imáimat a világgal. A képzések során számtalan csodálatos emberrel találkozom és csak kevesen okoztak valaha is szívfájdalmat számomra. A mai napig erőt ad az az érzés, hogy tudásom megosztásának magasabb rendű célja és értelme van.

Számtalan módon megbizonyosodtam már a Teremtő létezéséről és hiszem, hogy mindannyian a részei vagyunk.

Meggyőződésem, hogy isteni lények vagyunk

Ahogy megtisztítjuk magunkat a korlátozó hiedelmektől, úgy válik minden lehetségessé. Gyógyulásomról leginkább a lábam röntgenfelvételei adnak folyamatos tanúbizonyságot. Munkám során számos külső és belső gyógyulás szemtanúja voltam (többedmagammal). Találkoztam emberekkel, akik meggyógyultak, és olyanokkal is, akik nem. Ennek ellenére meggyőződésem, hogy létezik egy mindent átható Teremtő energia és függetlenül vallási hovatartozástól, bárki képes ráhangolódni erre az univerzális gyógyító energiára.

Az életemet a Teremtőnek ajánlva tanításaim során arra a felismerésre próbálok másokat is rávezetni, hogy felszíni különbségek ellenére alapvetően egyek vagyunk. Ezen az úton járva önmagamnak és másoknak is segítek egészséget, szeretetet és örömöt találni a mindennapok szintjén.

A Theta Healing csodálatos sikere a tanárok és konzulensek tiszta munkáján és elhivatottságán alapszik, mely szeretettel ível át és terjed el minden kultúrában. Minden tanár és konzulens csodálatos és egyedi tapasztalatával gazdagítja a módszert, míg a technika mindig tiszta marad.