ONLINE Theta Healing – Dig Deeper Szeminárium – Augusztus 22-23.

Mire tesz képessé ez az online Theta Healing tanfolyam?

A műhelymunka során hangsúlyos az erények megismerése, a saját életünkben, leolvasásokkal a résztvevők életében. A leolvasásokkal fény derülhet például arra, hogy mi az az erény, amin éppen dolgozik a lelked.
Az erényeken való hitmunka segít végleg letenni az évszázados terheinket, és kiemel a fölösleges labirintusokban való keringésekből.
Mindezt egy online Theta Healing kurzuson, otthonról is tökéletesen elsajátíthatod.
„Az erények a fénysebességnél gyorsabban mozgó gondolatminták, amelyek képesek arra, hogy meghajlítsák az időt és a teret. Amikor elsajátítunk egy erényt, akkor ezzel egy időben egy magas rezgésű gondolati formát is elsajátítunk. ” – Vianna Stibal
Gyakoroljuk „vészhelyzetben” alkalmazható ásást és számtalan olyan technika is ismertetésre kerül, amellyel a konzultációs folyamat lerövidíthető. Demo ásáson is szemléltetem a módszereket.
A tanfolyam anyagában szerepel az izomtesztelés és az önmagadon való ásás gyakorlása is
Erőteljes hangsúlyt kap az ősöktől származó ún. genetikai programok tisztítása, cseréje is. Transzgenerációs gyakorlatokkal is, és generációs ásással segítjük a mintáink feltárását, új minták megteremtését.

 

A Dig Deeper, Áss mélyebbre tanfolyam célja

 

elmélyíteni a Theta Healing Konzulensek munkáját.
A megoldandó kiásásával és felülírásával létrejöhet a hitrendszer csere, amely eredményeképpen megvalósulhat a kívánt változás.
Az ásási technika elmélyítése mellett fejlődik a konzulensek intuíciós és rálátási képessége is. Vianna 9 féle ásási módszere is a tananyag része.
A mély ásás sajátossága, hogy a hitrendszeri munkában az erények felől közelítünk, erősítve ezáltal az önbecsülést, magabiztosságot.
Az erényekkel való hitmunka segít végleg letenni az évszázados terheinket. Valamint képessé válunk az erényeket használni és összefűzni is.
A Theta Healing 9 ásási technikája és ezek kombinációi óriási eszköztárat biztosít a változtatásokhoz. A tudatalatti hitrendszereink számos érdekes titkot korlátozó nézőpontot rejtenek, amelyek származhatnak az eddigi életünkben származó tapasztalatokból, de bármely előző életünkből, vagy az őseinktől is.
Az ásás során addig kell haladni, amíg előbukkan a valódi gyökér, ellenkező esetben a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a teljes változást.
Az elmélyített tudásoddal magabiztosan segíthetsz majd a klienseidnek, hogy megtörténhessenek az életükben a változások.
Ez a tanfolyam előfeltétel
A Dig Deeper® Theta Healing Tanfolyam előfeltétele minden Theta Healing Haladó utáni képzésnek.
Ez azt jelenti, hogy
  • Alap
  • Haladó
  • Áss mélyebbre (Dig Deeper)
tanfolyamok után lehet további kurzusokon részt venni.
Szükséges előképzettség: TH Alap és TH Haladó Tanfolyamok
Tanfolyamhoz tartozó anyagok:
  • Hivatalos munkafüzet
  • Vianna Stibal: Theta Healing A hiedelmek kiásása tankönyv

 

A tanfolyamot vezeti

Raffai Csilla Theta Healing® Instruktor, konzulens

 

Hozzájárulás

142 000 Ft

 

A kurzus 2 napos, időtartama
2024 augusztus 22-23.
csütörtök: 10:00-17:00
péntek: 10:00-17:00

 

Regisztráció

Kérlek, részvételi szándékod jelezd a regisztrációs lapon!
A nemzetközi Theta Healing oldalon is regisztrálj be kérlek a kurzus oldalán a REGISTER NOW-val jelezd részvételi szándékod
Ha kérdésed van, várom, keress nyugodtan az elérhetőségeimen.
Regisztráció után mindenkinek emailben küldöm a továbbiakat, a csatlakozási linket és a számlaszámot ahová utalhatja a szeminárium díját.

 

Helyszín

ONLINE a saját otthonodban.
Bármi kérdésed van, szeretettel várom elérhetőségeimen!
Megjegyzés: A tanfolyamon megszerzett tudás nem alkalmazható orvosi, terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységre