Theta Healing

A Theta Healing küldetése

Egyszerre megváltoztatni a világot, és megmutatni mindenkinek a valódi kapcsolatát Minden Létezőjével. Célunk, hogy minden ember legjobbját hozzuk elő.

A ThetaHealing technika egy világszerte ismert gyógyító módszer, amelyet Vianna Stibal 1995-ben hozott létre saját személyes egészségútja során, és miután egy  daganattól meggyógyította a lábát.

A ThetaHealing technika egy meditációs technika és spirituális filozófia – amelyek nem egy vallásra jellemzőek, de mindet elfogadják – azzal a céllal, hogy közelebb kerüljenek a Teremtőhöz. Ez egy képzési módszer az elméd, a test és a szellem számára, amely lehetővé teszi, hogy tisztázd a korlátozó meggyőződéseket és pozitív gondolatokkal éld az életet, fejlesztve az erényeket .

Meditáció és imádság révén a ThetaHealing technika pozitív életmódot teremt. Megtanítja, hogyan kell felhasználni saját természetes megérzéseit, támaszkodva minden tényező Teremtőjének feltétel nélküli szeretetére, hogy elvégezze a tényleges „munkát”. Úgy gondoljuk, hogy ha megváltoztatja az agyhullám-ciklusát a „Theta” állapotra, akkor valóban tanusíthatja, hogy mindennek a Teremtője pillanatnyi fizikai és érzelmi jólétet teremt.

Megtanultuk, hogy a ThetaHealing technika révén az intuitív képességek felhasználhatók spontán fizikai és érzelmi jólét előidézésére. Filozófiánk az, hogy éljünk, képezzünk és edzünk másokat, hogyan érhetünk el jobb életet a szeretet tiszta lényegén keresztül.

Ez a technika lehetővé teszi számunkra, hogy a Teremtővel együttműködve segítsük elérni elménk, testünk és szellemünk harmóniáját. Jól ismerjük a létezés 7 síkját. Ezt a fogalmat használva a gyakorló a meditációs technikát használva kapcsolódik saját meggyőződésének magasabb szellemi erőjéhez, és változtatást hoz létre .

Mi a ThetaHealing®?

 A ThetaHealing® megtanítja, hogyan használjuk fel természetes megérzéseinket, támaszkodva a Teremtőjének feltétel nélküli szeretetére, hogy a tényleges „munkát” elvégezze. Úgy gondoljuk, hogy ha megváltoztatja agyhullám-ciklusát, hogy belefoglalja a „Theta” állapotot, akkor valóban figyelheti, hogy mindennek a Teremtője pillanatnyi fizikai és érzelmi gyógyulást hoz létre.

Mindannyian szeretnénk boldogan élni, van aki egész életét azzal tölti, hogy a boldogság kék madarát keresi. Amikor felismertem, hogy ezt nem kívülről kell várnom, hanem bennem van, egy csodálatos önismereti utazás vette kezdetét, amelynek jelentős  állomása a számomra csodás ajándék a Teremtőtől a ThetaHealing. Ezt Theta Healing tanfolyam, vagy konzultáció során tudod megismerni.

Az új energiák idején új módszerekre és technikákra van szükség. A  ThetaHealing® csodája egyszerűen megtanulható, gyors és hatékony, és pontosan ott változtat, ahol kell. Ennek a varázslatos technikának köszönhetem, hogy vállalom önmagamat és mások felé is teljes elfogadással, befogadással tudok fordulni.

Mi a theta szint?

A theta az ellazulás nagyon mély állapota. Ekkor az agyhullámok másodpercenként 4-7 ciklusú frekvenciára lassulnak. Ilyenkor lehetséges a tudatalatti kinyílt átjáróin keresztül intuitív módon átírni, újraprogramozni azokat a tartalmakat, amelyek már nem szolgálnak minket, hanem éppen akadályoznak.
ThetaHealing®ott azon a ponton hat, ahol, és amikor rögzült és alakult szabállyá az elme védekező mechanizmusaként a program, hitrendszer.
Eltávolításra kerülnek programok, hitrendszerek, és befogadásra lel számos olyan új hitrendszer, érzés, amivel már bekövetkezhet a kívánt változás, az új manifesztációja.

Komárom-Esztergom megyében a lakóhelyemen az első  Theta Healing Instruktorként hálás vagyok, és nagy örömömre szolgál, hogy az elmúlt 6 év alatt több mint 200 tanítvány kezdte meg illetve folytatja a segítségemmel az önismereti útját. Vannak, akik nemcsak a saját fejlődésüket helyezik a középpontba, Théta Healing konzulensként már másokat is segítenek ebben.

Vianna Stibal instruktori képzésein tanultam,  Budapesten is elérhető vagyok.

A Théta Healing Technika Vianna Stibal nevéhez fűződik, aki felfedezte, hogy érzelmeink és hitrendszereink óriási hatással vannak ránk különböző – jelenbéli, genetikai, történelmi és lelki – szinteken.

Itt olvashatsz többet Viannáról

A Théta Healing a théta agyhullámokat használja ahhoz, hogy a tudatalattink szabotáló, programjait beazonosítsa, és felülírja. Az agy théta agyhullám állapotában könnyen hozzáférhetővé válnak az önszabotáló hitrendszereink és hatékonyan le is cserélhetőek pozitív, támogató érzelmi mintákra.
Ezzel képesek leszünk megváltoztatni, újrateremteni a valóságunkat a gondolati és érzelmi mintáinkat, amelyek mintegy automata rendszer irányítják az életünket.
Ilyen például „hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni” „nincs kolbászból a kerítés” – ha ez a program fut benned, akkor semmit nem tudsz befogadni, ami könnyen, jön, mert az a hitrendszered, hogy csak azt kaphatod, meg amiért keményen meg dolgoztál.
A théta agyhullám hullámhosszon a legnagyobb a befogadó képességünk, a változásokra. A változás akár azonnali is lehet.
Henry Ford szavait idézve „Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Mindenki abban hisz, amit választ. A Théta Healing technikát Japánban, kórházakban is használják, Indiában pedig egyes tartományokban az iskolai oktatás része.

A Theta Healing technika használatával felismerhetjük, hogyan generáljuk a problémákat, vagy hogyan teremtünk nehézségeket az életünkbe és azt is, hogy változtathatunk ezen.
A ThetaHealing kvantummechanika, hiszen megfigyelésünk által újrateremtünk.
Ha te is kész vagy változtatni, akkor válaszd ki a neked legmegfelelőbb tanfolyami időpontot, vagy kérj időpontot Theta Healing konzultációra!

Hogyan zajlik egy ThetaHealing® konzultáció?

Már egy alkalom is nagy eséllyel kimozdít a komfortzónádból.

Laza, oldott állapotban, kötetlen beszélgetés keretében, biztonságos, védett környezetben segítő kérdésekkel támogatva, érzelmi rétegeken át látunk, érzékelünk rá életed szituációira,  traumáira. A theta healing vélemények neked is erőt adhatnak.

Olyan nézőpontból látsz rá a dolgaidra, ahogy eddig soha. Segítséget kapsz vakfoltjaid feltárására. Megtapasztalod, hogy alkalmas vagy az életed befolyásolására pozitívan is!
Csak az történik meg, amire engedélyt adsz.
Feltárjuk rejtett képességeidet, amelyek hatványozottan működhetnek ezután sejt és molekula, valamint DNS szinteken.

Sokat segít az otthoni önmunka. Amikor elakadsz vagy tisztábban szeretnél látni, érdemes egy- egy konzultációt igénybe venni. Folyamatosan is dolgozhatsz a Theta Healing®  segítségével magadon, olyan ütemben, ahogy számodra a legjobb.

Mit nyújtok Neked én?

Hosszú évek óta foglalkozom a Theta Healinggel.

2016 és 2017 , valamint 2021-ben  Vianna Stibal Instruktori képzésein vettem részt Svájcban.

A nálam végezhető Theta Healing tanfolyamok az alábbiak:

DNS1 ThetaHealing Alaptanfolyam

DNS2 ThetaHealing Haladó tanfolyam

Dig Deeper – Áss Mélyebbre ThetaHealing tanfolyam

Teremtés és Bőség ThetaHealing tanfolyam

ThetaHealing Lélektárs Tanfolyam

Fejleszd a Kapcsolataidat 2. Te és a Teremtő

Fejleszd a Kapcsolataidat 1. Te és a Partnered

Fejleszd a Kapcsolataidat 3. Te és a belső köröd

Világgal való kapcsolat – World Relations

Az Alap, Haladó és Dig Deeper kurzusokat már online is meghirdetem! 

 

Konzulensi végzettségeim:

1.Theata Healing Alap

2.Theta Healing Haladó

 3.Dig Deeper- Áss mélyebbre

4.Game of life

5. Lélektárs

6. Teremtés és bőség

7. Intuitív Anatómia

8. A Karma Áttörése

9. DNS3

10. Fejleszd a Kapcsolataidat 2. Te és a Teremtő

11. Fejleszd a Kapcsolataidat 1. Te és a Partnered

12. Fejleszd a Kapcsolataidat 3. Te és a belső köröd

13. Világgal való Kapcsolat – World Relations

Kapcsolat