Theta Healing

Mindannyian szeretnénk boldogan élni, van aki egész életét azzal tölti, hogy a boldogság kék madarát keresi. Amikor felismertem, hogy ezt nem kívülről kell várnom, hanem bennem van, egy csodálatos önismereti utazás vette kezdetét, amelynek jelentős  állomása a számomra csodás ajándék a Teremtőtől a ThetaHealing. Ezt Theta Healing tanfolyam, vagy konzultáció során tudod megismerni.

Az új energiák idején új módszerekre és technikákra van szükség. A  ThetaHealing® csodája egyszerűen megtanulható, gyors és hatékony, és pontosan ott változtat, ahol kell. Ennek a varázslatos technikának köszönhetem, hogy vállalom önmagamat és mások felé is teljes elfogadással, befogadással tudok fordulni.


A theta az ellazulás nagyon mély állapota. Ekkor az agyhullámok másodpercenként 4-7 ciklusú frekvenciára lassulnak.Ilyenkor lehetséges a tudatalatti kinyílt átjáróin keresztül intuitív módon átírni, újraprogramozni azokat a tartalmakat, amelyek már nem szolgálnak minket, hanem éppen akadályoznak.
ThetaHealing®ott azon a ponton hat, ahol, és amikor rögzült és alakult szabállyá az elme védekező mechanizmusaként a program, hitrendszer.
Eltávolításra kerülnek programok, hitrendszerek, és befogadásra lel számos olyan új hitrendszer, érzés, amivel már bekövetkezhet a kívánt változás, az új manifesztációja.
Felszabadulnak szunnyadó Erőink, változik az életünk, azonnal, úgy ahogy számunkra a legjobb.

Komárom-Esztergom megyében a lakóhelyemen az első  Theta Healing Instruktorként hálás vagyok, és nagy örömömre szolgál, hogy az elmúlt 3.5 év alatt több mint 160 tanítvány kezdte meg illetve folytatja a segítségemmel az önismereti útját. Vannak, akik nemcsak a saját fejlődésüket helyezik a középpontba, Théta Healing konzulensként másokat is segítenek ebben.

Vianna Stibal instruktori képzésein tanultam, és hogy a tanfolyamok és a hozzájuk kapcsolódó események méltó helyszínt kapjanak, létrehoztam az Élet Újrahangolás Központot Tatabányán.

A Théta Healing Technika Vianna Stibal nevéhez fűződik, aki felfedezte, hogy érzelmeink és hitrendszereink óriási hatással vannak ránk különböző – jelenbéli, genetikai, történelmi és lelki – szinteken.

Itt olvashatsz többet Viannáról

A Théta Healing a théta agyhullámokat használja ahhoz, hogy a tudatalattink szabotáló, programjait beazonosítsa, és felülírja. Az agy théta agyhullám állapotában könnyen hozzáférhetővé válnak az önszabotáló hitrendszereink és hatékonyan le is cserélhetőek pozitív, támogató érzelmi mintákra.
Ezzel képesek leszünk megváltoztatni, újrateremteni a valóságunkat a gondolati és érzelmi mintáinkat, amelyek mintegy automata rendszer irányítják az életünket.
Ilyen például „hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni” „nincs kolbászból a kerítés” – ha ez a program fut benned, akkor semmit nem tudsz befogadni, ami könnyen, jön, mert az a hitrendszered, hogy csak azt kaphatod, meg amiért keményen meg dolgoztál.
A théta agyhullám hullámhosszon a legnagyobb a befogadó képességünk, a változásokra. A változás akár azonnali is lehet.
Henry Ford szavait idézve „Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Mindenki abban hisz, amit választ. A Théta Healing technikát Japánban, kórházakban is használják, Indiában pedig egyes tartományokban az iskolai oktatás része.

A Theta Healing technika használatával felismerhetjük, hogyan generáljuk a problémákat, vagy hogyan teremtünk nehézségeket az életünkbe és azt is, hogy változtathatunk ezen.
A ThetaHealing kvantummechanika, hiszen megfigyelésünk által újrateremtünk.
Ha te is kész vagy változtatni, akkor válaszd ki a neked legmegfelelőbb tanfolyami időpontot, vagy kérj időpontot Theta Healing konzultációra!

Hogyan zajlik egy ThetaHealing® konzultáció?

Már egy alkalom is nagy eséllyel kimozdít a komfortzónádból.

Laza, oldott állapotban, kötetlen beszélgetés keretében, biztonságos, védett környezetben segítő kérdésekkel támogatva, érzelmi rétegeken át látunk, érzékelünk rá életed szituációira,  traumáira. A theta healing vélemények neked is erőt adhatnak.

Olyan nézőpontból látsz rá a dolgaidra, ahogy eddig soha. Segítséget kapsz vakfoltjaid feltárására. Megtapasztalod, hogy alkalmas vagy az életed befolyásolására pozitívan is!
Csak az történik meg, amire engedélyt adsz.
Feltárjuk rejtett képességeidet, amelyek hatványozottan működhetnek ezután sejt és molekula, valamint DNS szinteken.

Sokat segít az otthoni önmunka. Amikor elakadsz vagy tisztábban szeretnél látni, érdemes egy- egy konzultációt igénybe venni. Folyamatosan is dolgozhatsz a Theta Healing®  segítségével magadon, olyan ütemben, ahogy számodra a legjobb.

Mit nyújtok Neked én?

Hosszú évek óta foglalkozom a Theta Healinggel.

2016 és 2017 tavaszán Vianna Stibal Instruktori képzésein vettem részt Svájcban.

A nálam végezhető ThetaHealing tanfolyamok az alábbiak:

DNS1 ThetaHealing Alaptanfolyam

DNS2 ThetaHealing Haladó tanfolyam

Dig Deeper – Áss Mélyebbre ThetaHealing tanfolyam

Teremtés és Bőség ThetaHealing tanfolyam

ThetaHealing Lélektárs Tanfolyam

Az Alap és Haladó kurzusokat már online is meghirdetem! 

 

Konzulensi végzettségeim:

Game of life

Intuitív Anatómia

A Karma Áttörése

DNS3

Fejleszd a Kapcsolataidat 2.

Kapcsolat