Theta Healing®

A Theta Healing® technika egy világszerte ismert gyógyító módszer, amelyet Vianna Stibal 1995-ben hozott létre saját személyes egészséghez vezető útja során, miután egy  daganattól meggyógyította a lábát.

Ez a technika egy meditációs módszer és spirituális filozófia – nem vallás – azzal a céllal, hogy közelebb kerüljünk a Teremtőhöz. Lehetővé teszi, hogy tisztázd a korlátozó meggyőződéseket és pozitív gondolatokkal éld az életet, fejlesztve az erényeket. Azt az életed élhesd, ami igazán jó, tápláló a számodra, és ne egy rosszabb verziót, vagy valaki másét.

Mindannyian szeretnénk boldogan élni, van aki egész életét azzal tölti, hogy a boldogság kék madarát keresi. Amikor felismertem, hogy ezt nem kívülről kell várnom, hanem bennem van, egy csodálatos önismereti utazás vette kezdetét, amelynek jelentős  állomása a számomra csodás ajándék a Teremtőtől a Theta Healing. Ezt a módszert Theta Healing tanfolyam, vagy konzultáció során tudod megismerni.

Az új energiák idején új módszerekre és technikákra van szükség. A  ThetaHealing csodája egyszerűen megtanulható, gyors és hatékony, és pontosan ott változtat, ahol kell. Ennek a varázslatos technikának köszönhetem, hogy vállalom önmagamat és mások felé is teljes elfogadással, befogadással tudok fordulni.

A ThetaHealing technika megmutatja, hogyan kell felismerni a Teremtőtől jövő útmutatásokat, megkülönböztetni más energiáktól. Ennek során támaszkodhatunk a Forrás, Univerzum vagy Mindenség Teremtőjének  feltétel nélküli szeretetére, hogy elvégezze a tényleges „munkát”.

Hogy működik a Theta Healing?

Úgy gondoljuk, hogy ha megváltoztatjuk az agyhullám-ciklusát a „Theta” állapotra, ami egy mély relaxációs szint, akkor sokkal nagyobb változás jöhet végre.

Thétában az agyhullámok másodpercenként 4-7 ciklusú frekvenciára lassulnak. Ezt éljük meg az álom állapot első szintjében is. Ilyenkor lehetséges a tudatalatti kinyílt átjáróin keresztül intuitív módon átírni, újraprogramozni azokat a tartalmakat, amelyek már nem szolgálnak minket, hanem éppen akadályoznak. A tanfolyamokon megtanuljuk az ide vezető technikát.

A ThetaHealing ott azon a ponton hat, ahol, és amikor rögzült és alakult szabállyá az elme védekező mechanizmusaként a program, hitrendszer.
Eltávolításra kerülnek azok a hitrendszerek, amelyek nem hasznosak, táplálóak, és befogadásra lel számos olyan új hitrendszer, érzés, amivel már bekövetkezhet a kívánt változás, az új manifesztációja. Ezzel képesek leszünk újrateremteni a valóságunkat a gondolati és érzelmi mintáinkat.

A fizikai betegségek gyógyítására is nagyon hatékony a technika.

A változás akár azonnali is lehet. Henry Ford szavait idézve „Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Mindenki abban hisz, amit választ. A Théta Healing technikát Japánban kórházakban is használják, Indiában pedig egyes tartományokban az iskolai oktatás része.

A ThetaHealing kvantummechanika, hiszen jelenlétünk, tanúsításunk által kvantum szinten újrateremtünk.

Ha te is kész vagy változtatni, akkor válaszd ki a neked legmegfelelőbb tanfolyami időpontot, vagy kérj időpontot Theta Healing konzultációra!

A nálam végezhető Theta Healing tanfolyamok

2016-ban és 2017-ben, valamint 2021,2022, 2023-ban  Vianna Stibal Instruktori képzésein vettem részt Svájcban, és online.

DNS2 ThetaHealing Haladó tanfolyam

DNS3 Theta Healing tanfolyam

Dig Deeper – Áss Mélyebbre ThetaHealing tanfolyam

Teremtés és Bőség ThetaHealing tanfolyam

ThetaHealing Lélektárs Tanfolyam

Fejleszd a Kapcsolataidat 2. Te és a Teremtő

Fejleszd a Kapcsolataidat 1. Te és a Partnered

Fejleszd a Kapcsolataidat 3. Te és a belső köröd

Világgal való kapcsolat – World Relations

Az Alap, Haladó és Dig Deeper kurzusokat már online is meghirdetem! 

 

Egy cikk, amelyben olvashatsz a Dig Deepernél magasabb szintű kurzusokról.

 

Komárom-Esztergom megyében a lakóhelyemen az első  Theta Healing Instruktorként hálás vagyok, és nagy örömömre szolgál, hogy az elmúlt 8 év alatt több mint 300 tanítvány kezdte meg illetve folytatja a segítségemmel az önismereti útját. Vannak, akik nemcsak a saját fejlődésüket helyezik a középpontba, Théta Healing konzulensként már másokat is segítenek ebben. Budapesten is elérhető vagyok.

A Theta Healing Vianna Stibal nevéhez fűződik, aki felfedezte, hogy érzelmeink és hitrendszereink óriási hatással vannak ránk különböző – jelenbeli, genetikai, történelmi és lelki – szinteken.

Itt olvashatsz még többet Viannáról

Mire ad lehetőséget, ha elvégzed a kurzusokat?

Már az Alaptanfolyam után amellett, hogy magadat gyógyítod, konzulens leszel.

Konzulensként lehetőséged van arra, hogy egyéni konzultációt tarts az azt kérő személynek (ő lehet jelen, esetleg kiskorúnál plusz egy személy). Mindezt az általad választott módon: online, személyesen, telefonon. Hozzátenném: sikeres konzulens megfelelő tapasztalattal és minél több ismerettel, azaz lehetőleg több tanfolyammal leszel.

Hogyan zajlik egy ThetaHealing konzultáció, azaz egyéni kezelés?

Már egy alkalom is nagy eséllyel kimozdít a komfortzónádból.

Laza, oldott állapotban, kötetlen beszélgetés keretében, biztonságos, védett környezetben segítő kérdésekkel támogatva, érzelmi rétegeken át látunk, érzékelünk rá életed szituációira,  traumáira

Olyan nézőpontból látsz rá a dolgaidra, ahogy eddig soha. Segítséget kapsz vakfoltjaid feltárására. Megtapasztalod, hogy alkalmas vagy az életed befolyásolására pozitívan is!

Csak az történik meg, amire engedélyt adsz.
Feltárjuk rejtett képességeidet, amelyek hatványozottan működhetnek ezután sejt és molekula, valamint DNS szinteken.

A Theta Healing vélemények neked is erőt adhatnak.

⭐️ Otthoni önmunkával is tudsz haladni. Sokan ismerik, olvassák Vianna Stibal Alap könyvét. Ha jobban át akarod látni a technikát, és ki akarod kerülni a buktatókat, akkor a Haladó könyvet is érdemes forgatni.

⭐️ Amikor elakadsz vagy tisztábban szeretnél látni, érdemes egy-egy konzultációt igénybe venni.

⭐️ Folyamatosan is dolgozhatsz a Theta Healing® segítségével magadon, olyan ütemben, ahogy számodra a legjobb.

 

Konzulensi végzettségeim:

 

1.  Theata Healing Alap

2.Theta Healing Haladó

3.Dig Deeper- Áss mélyebbre

4.Game of life

5. Lélektárs

6. Teremtés és bőség

7. Intuitív Anatómia

8. A Karma Áttörése

9. DNS3

10. Fejleszd a Kapcsolataidat 2. Te és a Teremtő

11. Fejleszd a Kapcsolataidat 1. Te és a Partnered

12. Fejleszd a Kapcsolataidat 3. Te és a belső köröd

13. Világgal való Kapcsolat – World Relations

Kapcsolat