Sikertörténetek, vélemények

Mária 

kezelésen és Theta Healing tanfolyamon vett részt

A megéléseim a teljesség igénye nélkül. A legfontosabb, hogy a sírási rohamaim elmúltak. Eddig naponta többször is előjött, most esetleg egyszer hetente. Ezt egy orvos súlyos mentális zavarnak nevezte. Ezen kívül sok apróbb dologban is változás állt be. Pl. el tudom fogadni a környezetemben lévő emberek véleményét, cselekedetét. Másként látom anyukám régi cselekedeteit. A férjem minden tettét, véleményét elfogadom. Nem mindig értek egyet vele, ezt közlöm is vele. 

Sok napi tevékenységnél használom a Teremtő segítségét. 

Még sok mindennel kell dolgoznom, de tudom, hogy meg tudom csinálni.

És nem tudom, hogy ide tartozik-e, hogy állatainkat is megértem. A következő, amivel még van teendőm, az a szégyenérzet. 

Erika

  • Theta és Access, ezen belül sokminden

2016-ban egyéni terápiás kezelések keretén belül ismerkedtem meg  a Thetahealing gyógymóddal. Csilla személyében megfogott az, hogy  kezelések alatt végig éreztem az őszinte, tiszta, rám irányuló  figyelmét, gyakorlatias látásmódját. Ezzel a technikával pedig a lényembe tapintott, gyorsan kezdett érkezni a könnyedség. 

Gondoltam, ez kell nekem! 

2017 februárjában léptem rá igazán tudatosan az önmagam felfedezése felé vezető útra. Jelzem ez azóta is tart szintugrásokkal. Könnyű dolgom volt e téren mert mentorom: Csilla mondhatom” házhoz hozta” a magas szintű kezelések széles palettáját. Nekem ez fontos volt mert az évek alatt rengeteg szorongás tényezővel küzdöttem és városomból ki sem kellett mozdulnom azért, hogy megismerkedjek ezzel a módszerrel. 

A Thetahealing DNA alap tanfolyammal kezdtem. Megértettem, hogy nem vagyok fura és én vagyok az „itt és most gyermeke”, ebben az életemben feladatom letenni a sok életen át magammal cipelt puttonyomat.

 Ez a tanfolyam kinyitott egy ajtót: Ki vagyok én? 

Olyan oldások érkeztek a világomba, egy év elteltével újra jelentkeztem ismétlőként erre a kurzusra. Majd jött a haladó Thetahealing DNA 2. Ezközt kaptam még  fókuszáltabban ezen a tanfolyamon hogyan keressem meg a traumáim gyökér okát, hogyan dolgozzak hitmunkával magamon. Átvonult a felszabadulás érzése a mindennapjaiba, elkezdtem élni a Most-ban magabiztosabban. 

Kezdtem zsonglőrködni az önmagam elismerése, megbocsájtás másoknak, új célok kitűzése labdákkal.

Nyitottabb lettem ebben rendesen formáltak tanfolyami társaim is, erősítve a hitemet abban, nem vagyok egyedül. Új közösségre találtam. Ássunk még mélyebbre … megértem és megérkeztem a Dig Deeper-re. Ez a Theta Healing egy igen speciális tanfolyama.

A leggyakorlatiasabb útmutató! Oda vág-szembesít, feltéve ha fejlődni akarsz. Nálam ez cél volt akkor is és ez volt a legkeményebb, komoly felismeréseket érkeztek és hitmunkával hibás programok sorozatát tudtam letenni. Ez a tanfolyam akkorát ütött nálam, hogy két év múlva újra elvégeztem mint ismétlő. Teljesen más élmény volt! Mivel én is sokat változtam és az energia tér is. 

Majd Csilla ismét nyitott az eszköztárán és elhozta nekünk az Access Bars-t- Egy egészen más önismereti technikát. Mivel „emberi testek megszerelgetésével” kapcsolatos szakmám van, mondhatom berobbant az életembe az Access Bars. 

Rájöttem, ezzel az energetikával úgy tudok a szakmámban dolgozni, hogy nem fáradok el a nap végére. 

Ami fejlődési folyamatot kinyitott a Theta Healing tanfolyamai és szedte, vágta le rólam a félelmeket, bizonytalanságot, ősöktől, szülőktől, rengeteg tévesen bevett magamara formált ön ítéletet, azt nálam még intenzívebben lökte ki a Bars!

Bars kezelő lettem. Csilla folyamatosan hozta-hozza nekünk az újabb és újabb testkezeléseket, párat közülük el is végeztem.Beköszöntött  nálam a könnyed, örömteli, nevetős életszemlélet intenzívvé formálása. Még több megértés, megbocsájtás, ok-okozati rálátást kaptam, mi miért történt az életemben! Megértettem, hogy minden helyzetet én teremtettem magamnak, semmi sem a „mások hibája” . Nem a szüleimé, nem a meg nem született testvéremé, én teremtettem! 

Le tudtam tenni számomra olyan kapcsolatokat, ami nem visz előre, kvázi megtanultam nemet mondani.A technika, a lehetőség adott. Az első lépés, választod-e? Ha választottad, elvégzed a tanfolyamot, gyakorlod-e? Ha rossz széria köszönt rád, mersz-e segítséget kérni? Ne várj! Állj neki, élj a lehetőséggel, válaszd és megváltozik az Életed!

 

Gabriella

Úgy érzem a tanfolyamaid megvàltoztattàk az életem. Új nézőpontot adtak, új felismeréseket, vàlaszokat. Az önmunka fontossàgàt, a bennünk élő „Isten”-nel való szüntelen kapcsolatot, kommunikàciót.  

Hozzàsegitett ahhoz a felismeréshez, kik is vagyunk valójában és miért vagyunk itt.

Megtöltötte és tölti azóta is az életet új energiàkkal. Segitett felismerni, elengedni vagy lecserélni dolgokat, hiedelmeket, felbontani kötéseket amik hátráltatnak a fejlődésben, a gyógyulàsban.A csoportmunkát is szerettem, segiteni màsokat ezen az úton, rávilágitva olyan dolgokra amit egyedül nem biztos hogy képesek vagyunk meglàtni. Az együttes energia hegyeket mozgat meg.

Tanítványtól jött

Nekem a DNS1 tanfolyam adta a legtöbbet az összes közül. Addig is volt Theta könyvem, de valahogy nem voltam motivált arra, hogy alkalmazzam. 

A DNS1-en viszont annyit gyakoroltunk, hogy azután természetessé vált, hogy minden nap Theta-val kezdem a napomat ébredés után. Illetve a spirituális fejlődésemet is felgyorsította ez a sok gyakorlás, mert most már sokkal jobb érzéseket élek meg egy szimpla meditáció során is, mint 1 éve.

 

Valéria

  • Access Consiousness

Amikor először a szemem elé került az Access Bars, azonnal hívott az energiája, tudtam nekem ezt el kell végeznem. Izgatottan vártam a tanfolyamot, ami mindent felülmúlt.

Fantasztikus zizegés volt a fejemben a kezelés alatt, csak úgy lüktetett az energia a tanulótársam kezeiből. Azonnal tudtam már nem aként az emberként megyek haza, mint ahogy jöttem.

Aztán jött a többi, nem volt megállás. Látás helyreállítás, Zsírsejtek eltörlése, MTVSS, Facelit, Tápláló sexuális energia. Teljesen megváltoztatott az Access, ma már tudom hogy teljesen önmagam lehetek, nem kell senkinek sem megfelelnem.

Szeretem és teljesen elfogadom magam, figyelek a testem jelzéseire. Azt csinálom amit a testem szeretne csinálni, azt eszek amit a testem szeretne enni, azt veszem fel amit a testem szeretne felvenni. Ha valami feszültséget érzek azonnal rákérdezek ez kié, ha nem az enyém már küldöm is tovább, el is múlik azonnal a feszültség. A gyermekeimet hagyom a saját életüket élni, nem aggódom feleslegesen, tudom, nem dönthetek helyettük, nekik is meg kell tapasztalni jót rosszat egyaránt.

Teljesen megváltoztak a nézőpontjaim, elfogadom, hogy másnak más a nézőpontja másként látja a dolgokat. Rengeteg hibás nézőpont, beidegződés, ítélet volt magamról, amit tisztítani kellett a tanfolyamokon.

Ami csodálatos az Accessben, hogy itthon bármikor futtathatom a bárokat, a kezeléseket, a tisztító mondatokkal együtt. Ma már tudom, hogy senkitől nem kell eltűrnöm a bántalmazást, legyen az testi vagy lelki, mert mindig van választásom. Én naponta használom az Access eszközeit, folyamatosan hallgatom a hanganyagokat, a tisztításokat, imádom.

Tudom, hogy én váltam azzá aki most vagyok, a sok belső munkának köszönhetően, aminek nincs vége, de meg kell említenem mennyire hálás vagyok Csillának a sok-sok segítségért, a sok sok türelemért, és a sok sok szeretetért amit a tanfolyamokon kaptam tőle.

 

Ménesi Marci

Csillánál szinte az összes Theta Healing tanfolyamot elvégeztem, ráadásul két Access  tanfolyam is, a Bars és a Facelift színesítette tudás spektrumom. 

Mit nyertem ennyi tanfolyammal? Békét, belső harmóniát, nyugalmat, és éberséget.

A Theta Healing tanfolyamok, és Csilla által eljutottam arra a szintre, hogy minden miért-re van válasz. Ez egy nagyon fontos dolog. Nincs olyan, hogy történik valami ami nekem nem tetszik, és nem tudom miért történt. A legmagasabb szintű éberséget kaptam, és a válaszok villámgyorsak.  Hallom az intuíciókat, hallom amikor a testem szól, hogy azt ne edd meg, nem tesz jót neked. Hallom amikor szólnak hogy lassíts, vagy hogy épp gyorsíts. Hallom amikor azt mondják, ebbe a projektbe ne tegyél energiát, mert nemsokára kapsz egy emailt, hogy lemeszelték. 

Ez a fajta harmónia a saját időzítésemmel, lehetőségeimmel csodálatos érzés. Pénzügyi fronton a március hónapban minden nap végigmentem a Teremtés és Bőség hitrendszerein (aki pénzt akar keresni annak erősen javaslom). Mondanom sem kell, hogy rekord lett a márciusi forgalmam. 

Az utolsó három képzés a Te és a Teremtőd, a Te és a Belső köröd, és a Te és a Partnered nagyon erősek voltak. Céltudatosabbá váltam. Azt érzem, hogy szállok, mi több repülök. Tele vagyok lendülettel, energiával, lelkesedéssel. Bármi bánt, bármi rossz  érzés elkap, egyből tudom hogy csak le kell kérdeznem, és már ott a válasz. 1 perc alatt oldás, és kész. 

Köszönöm Csillának azt a rengeteg energiát, amit a tanfolyamokba fektet, és amit a Thetas közösségért tesz.

És ha már Access Bars tanfolyamot és Faceliftet is végeztem: Hogy lehet ez még ennél is jobb?

Korábbi visszajelzések:

Ménesi Marci

Kedves Csilla.
Nagyon hálás vagyok azért, hogy megtanítottál arra, hogy higyjem el, amit érzek-látok, és a technikára, amit mindennap tudok használni. Köszönöm!
Képzeld el, hogy éjszaka rosszat álmodtál. Felkelsz. Hűvös érzésed van. Nem tudod hogy mi volt az oka, a legtöbb ember azt mondja, van ilyen. Visszaalszol, és megint rosszat álmodsz. Furcsállod, de van ilyen.
A Theta healinggel már az első felébredésnél tudod, hogy valami nincs rendben, megtisztítod a szobát, és láss csodát, újra jól alszik mindenki. De ha valaki még ügyesebb akkor védelmet kér a szobára még alvás előtt ?.
Sokszor előfordul, hogy el kell érnem valakit, de nem veszi fel a telefont. Ilyenkor kérem a Teremtőt, hogy segítsen, és hivjon vissza, vagy írjon vissza az adott ember. Visszahívnak, rendszerint. Működik.
Több hitrendszeremet is cseréltem. Volt egy olyan hitrendszerem, hogy az emberek, ügyfelek, partnerek csak akkor beszélnek velem, ha én hívom őket. Ha nem hívom, akkor ők nem kérdeznek, és nem mondják el a műszaki gondjaikat. Nem hívnak hogy egyeztessenek időpontot velem. Lecseréltem a hitrendszerem, és azóta rendszeresen kapok telefonokat, kérdésekkel, feladatokkal, időpontegyeztetéssel.
Elképzeltem egy álomforgalmat a cégnél a szeptemberre. Aki ebben a szakmában dolgozik tudja, hogy egy csúcsdöntés óriási energiabefektetéssel jár, és néha még az sem elég. Szeptemberre a júliusba leírt álomforgalmam összejött. Kiugrottam a bőrömből!
Most hogy sikerült, minden hónapra nagyobb és nagyobb számokat kérek.
Most októberben valami furcsa volt. Olyan mintha megállt volna az üzlet pár napra.
Kérdeztem a Teremőt, van-e valami a blokkol. Igen. Eltávolítottam a blokkoló tényezőt, és kértem, hogy kapjak egy megrendelést, 1 órán belül, hogy megbizonyosodjak, tényleg nem blokkol semmi. 15 perccel később kaptam egy megrendelést.
Volt hogy a feleségemmel valami diszharmóniát éreztünk. Mindketten hevesebben szóltunk egymáshoz. Meglepő volt, mert imádom őt, és ő is engem. Ránéztem a kapcsolatunkra, és kaptunk egy blokkoló energiát. Elküldtem a Teremtő által, és pár parc alatt helyre állt a rend.
A múltkor a garázskaput nem tudtam lezárni a távirányítóval, mert lemerült az elem. Már egy hónapja le van merülve, csak nem volt időm kicserélni. Pár napja teljesen beadta a derekát, és nem zárt le.
Ott álltam, hogy most mit csináljak, nyitott kapuval mégsem indluhatok el. Kértem a Teremtőt, töltse fel az elemet. 1 perc elteltével újra működött a távirányítóm. Még aznap elvittem kicseréltetni a távirányítót, és megkérdezték hogy van baja az elemnek? A feszültsége ugyanakkora mint az újnak….
Zavaró zajok, emberek, idegesítő dolgok. Ilyenek mindenki életében vannak. Volt olyan éjszaka hogy egy kutya folyamatosan ugatott a melletünk lévő házban. Már zavart. Kértem a Teremtőt, hogy segítsen a kutyának megnyugodni, és hogy csöndben végezze tovább házörző tevékenységét. Így lett ? Csönd lett.
Előfordul, hogy fáj valamink. Mondjuk a fejünk, hasunk. Ilyenkor óriási segítség, hogy tudjuk mitől fáj, és hogy mi az orvosság. Lehet csak azért fáj a fejünk, mert nem aludtunk jól, vagy csak túlhajtottuk magunkat. Ilyenkor gyorsan el lehet múlasztani ezeket a fájdalmakat a Theta Healinggel. Lehet azért fáj a hasunk, mert nem tesz jót egy adott élelmiszer. Lehet évek óta, csak nem tudunk róla.
A Theta Healing óta sokkal érzékenyebb lettem, sokkal több mindent érzek, és látok. Bárki elmegy mellettem, ha akarom, látom mi van rajta, és mik a blokkjai. Ez óriási.
Számomra nagy megnyugvás, hogy bármi történjen, mindig van velem egy 100 %-ban működő technika, amivel bármit el lehet érni. Nincs határ, nincs korlát.
A DNS1 alaptanfolyam egy ugrás volt számomra.
A DNS2 pedig egy dimenzióugrás.
A DNS3-at pedig nagyon várom ?
Köszönöm hogy elolvastad.
Az üzenet minden sora, minden szava, és minden betűje programozva van Theta Healinggel.
(2021 07)

Hédi Mázi

Drága Csilla!
Valaki egy éve, ilyenkor hívott meg az ingyenes bemutatkozó estedre…. Ami elsőre meggyőzött az az volt hogy bárki tud önmagán is dolgozni, meg tudja önmagát is gyógyítani, nálam ez volt a varázs mondat! Illetve a példák hogy megértsük pl. egy lábtörés miért történik velünk!
Számomra fontos, hogy bármikor, bárhol, egyedül is képes vagyok haladni, nem kell senkire várni, nem vagyok ráutalva senkire, saját tempóban amikor időm engedi akkor dolgozom magamon a Teremtővel. Legyen az kora hajnal vagy késő éjszaka.
A haladásom, fejlődésem csak rajtam áll! Azelőtt még sosem találkoztam ilyen páratlan lehetőséggel.
Tetszett az is ahogy a hétköznapi, mindennapi emberi életekben előforduló problémák megoldásáról beszéltél, vegyük például a fóbiákat, betegségeket….
Sosem gondoltam volna, hogy olyan tudás birtokába jutok a Theta által, ami lehetőséget kínál arra, hogy jelentős fordulatot vegyen az életem.
A lehetőség adott volt és csakis rajtam állt, hogy élek-e a felkínálással….és én éltem vele, sőt tudtam hogy ez nagyon jelentős fordulópontja lesz az életemnek!
Alig vártam a tanfolyamot…hogy belekezdhessek…hogy a Te szavaiddal éljek ” Felelevenítsük a tudást, mellyel eleve mindegyőnk rendelkezik”.
A DNS 1 tanfolyam 3 napja felülmúlt mindent.
A felismerések, oldások, betöltések és AHA érzések sorra követték egymást.
Csodálatos Mágus csapatnak lehettem része.
Az egymásra épülő gyakorlat sorok mint a jövőbe látás, szellemek elküldése, a szervek bescannelése… által folyamatosan azt vettem észre hogy az érzékszerveimben egyfajta minőségi javulás kezdett beállni.
Olyat is látni, érezni véltem amit azelőtt nem. A harmadik nap után megtapasztaltam milyen amikor idegen energia érintkezik a testemmel- sikeresen eltávozott.
A tériszonyom elmúlását még aznap délután teszteltük a kilátónál!?
A tanfolyamot követően folyamatos volt a munka.
Az egyik ilyen ásás alkalmával magyarázatot kaptam arra miért születtem vállkulcs csont töréssel. Tökéletesen emlékeztem arra a fogadalmamra, melyet még magzati korban tettem a bátyámnak.
Sokat dolgoztunk és sokmindent felszínre hoztunk a tudatalattiból.
Aztán jött a DNS 2!
Ha a DNS 1 tetszett, akkor a második tanfolyam egyenesen elvarázsolt!! Nem túlzás ha azt mondom , ez volt az igazi áttörés!
Soha azelőtt nem kommunikáltam kövekkel, meg nem kérdeztem egy virágot hogy hogy van!!?
Azt sem tudtam hogy ez lehetséges, de igen AZ!!! És ami fontos volt, hogy azonnal érkezett megerősítés a kő tulajdonosától!
Az összetört lélek meggyógyításának gyakorlata meghatározó, csodálatos társam volt ebben a feladatban. Megindító élmény volt „szemtanújává” válni ennek a leírhatatlan csodának.
Az ősök meghívásánál bevallom féltem, most már tudom hogy akkori félelmemet egy hitrendszerem generálta. A társam tökéletesen leírta apukámat, majdnem leestem a székről.
Az igazi döbbenet akkor ért, amikor nekem is megjelent az Ő nagyon is humoros édesapja is!!!!
Olyan hihetetlen volt ahogy az érzékelésem egyre jobban kezdett kibontakozni…és szemtanúja lehettem annak, hogy ez mindegyőnkben jelentkezik!
Az utazás a magzati korba feltette az í-re a pontot. Aki erre a gyakorlatra volt a társam, pontos leírást adott a kezdeti magzat kori érzéseimről, melyet édesanyám később visszaigazolt. Amit én láttam nála, indokolhatja a korai születését.
Számomra idegen emberek életének meghatározó részleteibe engedtek bepillantást, ami olyan fokú bizalmi viszonyt alakított ki, hogy ma már második családomként tekintek rájuk!! Sőt lett egy Tesóm is!
A Theta maximális bizalom egymás iránt.
Nekem a Theta-healing rengeteget adott.
Ha mondhatom így, egy életreszóló „megoldó kulcs”, önmagamhoz.
Azóta is sokat ások, dolgozom magamon.
Mindegy hogy az épp előző életbeni blokk, vagy fogadalom esetleg nem is hozzám tartozó érzés.
Az utóbbi időben a megbocsátó Theta meditáció sokrétű megoldásnak bizonyult.
Az Önismeret útjára rálépni nehéz, mert Önmunkát, Önszorgalmat, egészséges Önértékelést és Önvizsgálatot igényel,
de aki erre egyszer rálép, letérni arról nem akar többé, mert ezáltal valódi ÖnMAGává válik!
Hálás vagyok hogy anno ráléptem, mert minden egyes blokk kioldásával valódi önmagamhoz jutok közelebb, a végén pedig valódi énemmel találom szemben magam, álarcok nélkül.
Hálás szívvel köszönöm!?❤

(2021 07)

 

Tordai Csaba 

Csodálatos feleségem van és 3 fantasztikus gyönyörű gyermekem. Csilláról a Theta Healingről és rólunk nagyon sok mindent mondhatnék, és mondok is mindenkinek, aki egy kicsit is nyitott rá, hogy egyszerűnek tűnő munkával milyen mélységekben rendeződött az életünk. Az első találkozásunk alkalmával nem tudtam elhinni, hogy bármire rá lehet látni az életemből, sőt az őseim életéből. Szerettem volna megszabadulni krónikus térd problémámtól, ami akadályozott a sportban. Kerékpáros lévén nagyon fájt, hogy nem tudok tekerni.

A jó nevű sebész mindenképp műteni akart és szteroiddal kezelni. Csilla azt mondta, ha tudok adni magamnak egy kis időt, akkor a Teremtővel lehetséges a változás. Közben az üzleti életben és a családomban is helyt kellett állnom, ez az idő kicsit hosszabbra sikerült, mint gondoltam.

Mert egyre jobban áttevődött a hangsúly más megoldandó dolgokra. A konzultációk során megszabadultam mély lelki gyötrelmektől, amivel addigi hitem szerint együtt kellett volna élnem. Már a gondolatától is kiráz a hideg, hogy milyen szenvedéseken mentem keresztül átvéve a felmenőim és őseim hitrendszereit programjait, sorsát, magaménak érezve, gondolva, átélve.

Elkezdtem magam figyelni a konzultációk után. Az akkori csodás megkönnyebbülés érzésem egyre hosszabb ideig, és egyre mélyebben maradt meg. Elkezdtem más szemmel látni, érzékelni, érezni már nem csak a  meditációimban, hanem a mindennapi életemben is. Észrevettem, hogy a kezelések után a környezetem is másképp reagál, mintha alakulna a környezet is! Éberebb lettem és tudatosabb, figyelmesebb. Együtt vagyok a környezetemmel és mindennel – mindent érzek!

Csilla tisztánlátásának köszönhetően egészen más pozícióból láttam rá az aktuális üzleti feladataimra, és oldottam meg. Szinte észrevétlenül rendbejött a térdem.  Újra  kerékpározok ami számomra nagyon fontos!

Tordai Csaba vagyok Azóta az életem minden területén folyamatos fejlődés van, az egész család egy új egy más szinten hangolódik össze, mivel közben mindenki megtapasztalta a Teremtő munkáját Csillán keresztül.

Legkisebb fiúnk érkezését hónapokkal előtte hallhattam, csak úgy mellékesen egy konzultáció végén. Konkrétan a Teremtő megmutatta Csillának, hogy minket választott egy lélek (fiú) és egy nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott, boldogságot sugárzó gyermekre számíthatunk. Ez így is történt… Többször kapott távkezelést mostanáig a kicsi az anyukájával együtt.

A legérdekesebb eset az volt, amikor 8 hónapos babaként kórházba kellett vinnünk. Itt is kiderült, hogy az orvosok a legjobb akaratuk ellenére, kicsit túlzásba estek volna a biztonság kedvéért. Akkor kértem Csillától egy intuitív szkennelést. Kis gyulladáson kívül más semmi olyan nem igazolódott, amitől az orvosok tartottak.

A döntés a mi kezünkben volt, és úgy döntöttünk bízva a Teremtőben, és látva kisfiunk jó állapotát, hogy nem vállaljuk a kórházi kezelést. Hazamentünk és pár nap múlva jött az orvosi eredmény. Kiderült, hogy fölöslegesen kapta volna a gyógyszereket!  Azóta sem volt semmi gond! Igaz volt néhány kezelés…

Kislányom időnként orrüregi problémákkal küzdött, alig tudott aludni. Az intuitív szkenneléskor kiderült, hogy az uszodai klór tartalmú víz gőzére érzékeny az orrüreg nyálkahártyája. A gyulladásos felmaródás miatt pedig hamarabb megfertőződik, ha közösségben van. Ezért is lett beteg állandóan.  Nem szívesen járt úszni, mert utána mindig rosszul érezte magát. Találtunk más mozgást… A következő nyaralásra felkészültünk természetes immunerősítésekkel is, nem is volt semmi betegség.

A legutóbbi esetről csak annyit, hogy egy döntést kellett hozni és némi zűrzavar után kisebb csoda történt. Beigazolódott, hogy a hitrendszerek cseréje és a pozitív betöltések  1 órán belül megfordítják az események láncolatát, fizikai síkon is, és olyan megoldás születik, amire senki nem gondolt vagy számított. Ráadásul az egész családi, generációs rendszerben megtörténik a korrekció. Azonnal…

Hogy a középső gyermekünkről is meséljek, legutóbb a feleségemet kezelve Csilla parazitákra hívta fel a figyelmét  gyermekünknél. Feleségem kíváncsiságból kérte fiúnk szkennelését (Távban). 1 órán belül beigazolódott , hogy ez az igazság. Jól látható volt…

A konzultációk alatt nagyon sok dolog a helyére került bennem, az egész család élete egy fantasztikus szintre került, az egészségem fizikai és lelki szinten is helyreállt. Számomra legfontosabb, hogy most már aggodalom és szorongás nélkül nézek a jövőbe. A gyermekeim életében tudom, hogy minden a legjobban alakul, és nem ostorozom már magam, hogy nem vagyok elég jó apa, férj, üzletember, ember.

Csillát és a Theta Healinget csak ajánlani tudom mindenkinek! Hála a Teremtőnek, hogy ezt megtehetem nap, mint nap!

 

Zsombók Valéria

Köszönöm Csilla, és hálás vagyok hogy mióta nálad voltam, teljesen más embernek érzem magam.
Köszönöm, hogy megszabadítottál félelmeimtől, hogy már nem aggódom felesleges dolgokon, hogy sokkal türelmesebb vagyok, hogy sok mindent másképp látok mint azelőtt, hogy nyugodtabban harmonikusabban telik az életem.
Köszönöm, hogy már tudom szeretni magam, hogy a segítettél néhány rossz beidegződést, hitrendszert rendbe tenni.
Végtelenül hálás vagyok és tisztelettel meghajlok a tudásod előtt, még egyszer köszönöm, és mindenkinek csak ajánlani tudom nálad a Theta Healing konzultációt.

Szeretettel: Zsombók Valéria

 

Sikertörténet

Azt hiszem, folyamatosan hat az oldás, amit a múltkor csináltunk. Ma reggel furcsán ébredtem. Mintha megéreztem volna az erőmet.
Hogy van választási lehetőségem minden helyzetben.
Hogy nem kell mindent megtennem olyan emberekért, akik emberszámba sem vesznek. Elmúlt a megfelelési kényszer, az idegeskedés a görcsölés.
Azt érzem, hogy mostantól én vagyok az az első a saját életemben. Ez hatalmas szabadság érzetet ad, olyat, amit még sohasem éreztem és mindeközben végtelen nyugalom áradt szét bennem.

Elég érdekes volt, mert egy ideig még éreztem ,mintha a régi dolgok vissza akarnának húzni magukkal, de mostanra mintha semmisé váltak volna, törlődtek volna. Lehet, hogy ezt hívják lesz@rom állapotnak?
Ma reggel megint szembe jött velem egy kép, amit drága párom likeolt úgy, miközben én otthon voltam mellette reggel. A képen nincsen arc, csupán két mell.
Azt hiszem ezt volt az a pillanat, amikor a bennem élő eddig mélyen alvó oroszlán felébredt bennem. Eljött az a pont, amit előre megmondtál, hogy nem érdekel. Hogy tudom, hogy ennél sokkal több vagyok. Sokkal jobbra vagyok érdemes.
Hogy tudom, hogy értékes vagyok, és hogy nem érdekel más emberek negatív frusztrációja és önbüntető programja.

Mintha leperegne rólam mindenki rosszkedve és nem állok bele abba az energiába, mint régen hogy „jaj, biztos miattam boldogtalan” „jaj, mit tegyek, hogy felvidítsam?” És most nem érzem feladatomnak, hogy felvidítsam.
Mindenki a saját boldogságának a felügyelője. Mondhatni fantasztikus érzés. Mintha 30 év rabság után szabadultam volna a saját magam börtönéből.
A pánikrohamaim megszűntek, már egyáltalán nem fulladok.

Érzem, ahogyan sorra esnek le rólam a saját magamnak saját magam által felrakott láncaim.
Azt választom, hogy ezen az úton megyek tovább. Most már magamat választom!
Minden nap egyre erősebbnek érzem magam abban, hogy ki tudok állni magam mellett és egyre értékesebbnek érzem magamat.
Nagyon köszönöm Csilla a támogatásodat. Nélküled nem jutottam volna idáig. Tudom, hogy még az út elején vagyok, de már rajta vagyok.

 

Sikertörténet

54 éves vagyok, feleségem és lányom biztatására választottam a Theta Healing konzultációt problémáim orvoslására, az ő pozitív tapasztalataikból kiindulva.
Az életemben gyakran előforduló hullámvölgyek megszüntetése volt a célom. Folyamatosan olyan embereket vonzok be az életembe, akik anyagilag kihasználnak.
A remek ötleteim és a szorgalmam révén megvalósítom az anyagi gyarapodást, emellett élvezem is, amit csinálok aztán egy rossz döntés miatt mindet elveszítem.

Mára már kisebb vagyonról mondhatom ezt el. Mintha valami átok ülne rajtam, hogy amikor sikeresnek érezhetem magam és áramlik, hozzám a pénz el kell vesztenem, hogy aztán elölről kezdjek mindent.
A másik gondom hogy folyamatosan kimerült vagyok, és mindezek ellenére nem tudok pihenni, kikapcsolni.
A théta kezelés során súlyos családi titokra derült fény, és hogy érintett legyek a leszületésem előtt bevállaltam.
A kezelés során tisztítottuk az összes magzati korban felvállalt bevett programot és elengedtük a vezeklő programot, ami okozta az üzletemben a veszteségeket. A veszteség érzése és hogy minden elvész, ami van és az ettől való folyamatos félelem, amivel aztán meg is teremtettem a veszteséget az egyik dédnagymamámtól származott, amit visszaküldtünk.

Felszínre került az a minta is, amely szerint a nagy veszteség motiválttá tesz az újrakezdésre. A dédmama jó példa erre, a kitelepítés után a férjét az én dédnagyapámat is elveszítve teremtett önmaga és a gyermekei számára új életet, új egzisztenciát.
Ez a számomra dédunokaként meghatározó mintává vált, felvállalva sorsomat erőt tudtam meríteni belőle. Ami miatt adósnak éreztem magam a dédnagymamám felé, hogy nyolc évesen, amikor meghalt, nem tudtam elbúcsúzni tőle.
A theta healing kezelés során megértettem és el tudtam engedni a vállalásomat, végre beleállhattam a saját erőmbe és végre a saját életemet élhetem anélkül, hogy az őseim terheit vinném a vállaimon.
Most már merek nagyot álmodni és tudom, hogy képes vagyok megvalósítani és senki sem veheti el tőlem sem az álmaimat sem a megteremtett anyagiakat.
Hálásan köszönöm a kezelést Csilla.
Ez a megvilágosodás, könnyedség, megkönnyebbülés mindennél többet ér a számomra.

 

Ági

Ági vagyok, és gyakran fordulok Csillához, már 2006 óta. Eleinte Reiki, majd Theta Healing módszerekkel segített, jelenleg hol Access Consciousness, hol Theta Healing az, amit használ. Nem szoktam gondot csinálni abból – pedig én is tanultam ezeket az önsegítő technikákat – hogy segítséget kérek. Hiszek abban, amit a busmanokról olvastam, hogy ott átlagban havonta fordulnak a sámánhoz,  az emberek, mivel egy idő után felhalmozódnak a negatív dolgok.

Nekem az egyik legtöbb problémát az utóbbi időben az okozta, hogy bérházban lakom az ötödiken, és a szomszédaim cigarettafüstje beszállt hozzám. Amúgy is extrém módon kötődöm a természethez, a tiszta levegőhöz, így ez teljesen betett nekem. Az alsó szomszédomról tudtam, hogy hajnali fél kettőig olyan óránként kiáll az erkélyre és rágyújt egy cigire, aminek a füstje mintha egy az egyben a mi szobánkban kötött volna ki.

Furcsa volt az is, hogy szinte lehetetlen volt kiszellőztetni, mintha a fizika máshogy működne nálunk. Az évek során volt kétszer több százezer forintért légtisztítónk, de egy szezont bírtak ki. Éjjelente két-háromszor keltem szellőztetni, sokszor éjszaka úgy éreztem, nem kapok levegőt, és ruhát szárítani lehetetlen volt. Hozzátenném, a szüleim egész gyerekkoromban dohányoztak a lakásban.

Elmentem Csillához és elkeseredetten elpanaszoltam ezt neki – ő ezt már hallotta egypárszor, de most más oldalról közelítette meg. Access segítségével már másnapra teljesen megszűnt a probléma. A megoldás dióhéjban abban rejlik, hogy mindennek van entitása, egy lakásnak is. Az alvásproblémám megszűnt. Mivel már több mint egy évtizede kapok különféle kezeléseket, azt gondoltam, semmi nem lep meg, de ezt úgy élem meg, mint egy igazi varázslatot.

Nagyon köszönöm!

 

A ThetaHealing konzultáció csodája

Elhunyt Drága Édesapám, akit Édesanyám nem tudott elengedni. Ennek következtében, idén télen tumort találtak a végbelénél, ami gyógyítható stádiumban volt. Végig ment orvosi vizsgálatokon és megkapta az ilyenkor szokásos protokoll kezelést. De ennyivel nem lettem elégedett. Mivel pár éve tudok én is energiagyógyászattal gyógyítani és Csillát is ismerem már jó ideje, innen jött az ötlet, hogy elvigyem Csillához Theta Healing konzultációra  Anyát.

Már a betegsége előtt is olvastam a Theta Healingről. Azóta pedig már sokkal többet tudok róla. Két alkalommal volt már Anya Theta Healing konzultáción. Azóta teljesen tele van energiával. Csilla az első kezelésen a Fénybe segítette azt a két lelket, akiket már egy ideje cipelt magával. Oldotta nála a blokkokat, amiket kisgyerek kora óta cipelt.

A kezelés után mondtam Anyának, hogy figyelje az álmait, majd jegyezze meg, mesélje el nekem, és ha jönnek mindenféle gondolatai is arról beszéljen nekem, hogy én el tudjam majd mondani Csillának. A Theta Healing konzultáció után észrevette, hogy elkezdett oszlani a tumor.

A második kezelésen visszautaztak az előző életébe, akkor pedig olyan dolog derült ki, ami miatt megértette, a mostani életének egyik fő életfeladatát. Akkor mesélt Csillának az egyik álmáról, ami szintén összefüggött az előző életével és a mostanival is.

A Theta Healing konzultáció óta tele van energiával és pörög ezerrel és egészségesnek érzi magát és úgy éli az életét is. Természetesen ezek mellett az immunrendszerét gyógygombákkal erősítjük. Még biztos, hogy menni fog Theta Healing konzultációra. Hiszen ez az igazi gyógyír számára. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Csillát megismerhettem 12 évvel ezelőtt. Egy csodálatos ember, aki kitűzte élete egyik céljának, hogy segít minden hozzáforduló embernek. Hálás köszönet mindenért.

Cs.Csilla

 

Beszámoló

Nos, végre én is meg tapasztalhattam általad azt a szeretet gombócot, melyet számomra mutattál ezen a bensőséges Theta Healing konzultáción!

Köszönöm, hogy új utat mutattál, a Theta Healing segítségével és köszönöm neked, és a Teremtő Atyámnak az új utamat, melyre ráléphettem végre! Miután eljöttem tőled, könnyednek, légiesnek, mosolygósnak éreztem magam, s most is így vagyok. Bízom benne, hogy ez meg is marad hosszútávon is, mert nagyon nagy szükségem van a gyógyulásra, gyógyításra.
Könnyen befogadónak, elfogadóbbnak érzem magam.

Ugyan nem múltak el a fájdalmaim, de az eddig érzéketlen talpaimon a fájdalmon túl nyomásra érzékenységet tapasztalok, és könnyebben járok. A fájdalomhoz furcsa módon egy szintig hozzá lehet szokni. De az üresség ami a balesetem óta kísért – megszokhatatlan!
Most pedig az üresség, melyre emlékszem, tartalommal kezd megtelni. Örömet érzek, és jobbnak magam.

Biztosan fokozatosan élek majd meg mindent, s nem egyszerre. Bizakodó vagyok és sokkal gyakrabban feldobott hangulatú. Tisztábban látom a jövőmet a lehetőségeimet az életemben. Tudok bizakodni abban, hogy nekem is lehet normális életem, lehetnek vágyaim, céljaim amiket meg is tudok valósítani.

Várom az új napokat, s kíváncsi vagyok miket és hogyan élek meg majd! Úgy érzem nyitottabb vagyok a változásokra és nem csak a negatívokra, hanem a pozitívokra egyre inkább! Köszönöm az iránymutatást!!! A munka folytatódik magamon, már tudom hogy ez a megoldás!

 

F.Mihály

Kedves Barátaim, Ismerőseim! Bátran keressétek Csillát, mert nekem is segített. Nem kell félni az ismeretlentől, mert nem ad nektek rosszat,csak jót! Thetában sokkal könnyebb rálátni az élet dolgaira, amikor nem zakatol folyamatosan az elmétek. Rugaszkodjatok el egy kicsit a dogmák által szabályozott életetektől, és vállaljátok be, mert a saját bőrömön érzem a pozitív változásokat.

Aki ismer engem, az tudja rólam, hogy sanyarú sors áll mögöttem, és csak a negatív dolgok vettek körül. Ezért pártoltak el tőlem rengetegen, mert nem láttam fényt a sötétség mélyéről. Már látom, és küzdöm fel magam a mocsokból, és a kezek már nem érnek el olyan mértékben, mint régebben. Nem húznak vissza minduntalan a sötétség mélységeibe! El tudom engedni a rossz dolgok nagy részét, és ezt Csilla tudásának, kedvességének és segítségének köszönhetem, aki megmutatta nekem, hogy igen is, érték vagyok, s nem betegség!

Hinni kell, hisz csak úgy hisznek bennünk a körülöttünk élők. Hálával tartozom, és mély tisztelettel!

 

2 hónap múlva

Ma ismét szebbé lett az életem, mert Csilla segedelmével, a Teremtőt segítségemre hívva, megint taszított rajtam lélekben, hogy a helyes úton járhassak. Tudjátok, amikor az emberből kiveszik a hite, hogy a helyes úton már nem képes többé haladni, mert él benne sok más lélek, vagy a sok előző életei mind, melyek rántják vissza a mélybe, akkor van a másik hit, ami az ismeretlen felé hívja, és ebbe kezd el kapaszkodni.

Amikor adódik egy esély arra, hogy egy kedves, jóravaló teremtés mentőkötelet dob, s rá vezeti arra a tiszteletteljes útra, melyen mindenkinek járnia kellene elkezd mélyen hinni. Nem csak a tudásában, de önmagában is, mert erőt ad újra, s újra.

Amikor ma a gyógyítás folyamán megfogta újra a kezemet, éreztem az energiák áramlását, s azt a jóságosságot, mely rajta keresztül azoktól jön, akik még hisznek bennünk!

Mint az előző alkalom után, most is el kell telnie kis időnek, mire kialakul bennem a teljes világosság, amit ma kaptam. Időt kell adnom a változásnak, hogy a Theta gyógyítás elhozza számomra a gyógyulást és a csodát!