Miben tudok Neked segíteni?

Az évek alatt bennem is óriási változások zajlottak le. Olyan kapuk, terek nyíltak ki, olyan hidak teremtődtek bennem, amelyek létezéséről tudomásom sem volt önmagammal kapcsolatban. A szorongást, fájdalmat, kishitűséget, frusztrációt a szeretet a nyugalom a fókuszált figyelem, éberség  a hit és a tudatosság váltotta fel. 

Az életem így élem – létezem és szenvedélyemmé vált a tanítás, facilitálás!

Az egyéni konzultációk, facilitálások, kezelések, kurzusok újabb és újabb változásokat hoznak.  A változásokat segítő energiák szinte kézzelfoghatóak, jól érzékelhetőek, számomra ez az egyik legnagyobb mozgatórugó a  mindennapi munkámban, és kurzusokon.

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni, mit is jelent ez, szeretettel invitállak, hogy együtt éljük át a kalandot, és nyissunk új tereket, új lehetőségeket az életedben.

Ha úgy érzed, eljött az idő a változásra és készen állsz a nagy kalandra, esetleg kérdéseid vannak (aminek nagyon örülök), egyeztessünk időpontot egyéni, személyes alkalomra, vagy online facilitálásra, vagy tanfolyamra – ami most Neked többet teremt!

Választhatsz nálam a tanfolyamok közül ha a fejlődésnek ez az útja érdekel – a Tanfolyamok menüpontban együtt találhatóak Access Consciousness® és Theta Healing kurzusok -, de jöhetsz egyéni kezelésre is. Most online és személyes találkozásra is lehetőség van. A klub alkalmak pedig nagyszerű lehetőségek, hogy csak úgy elköteleződés nélkül kipróbáld, mit nyújt Neked a Theta vagy az Access.:)

Nehéz döntések előtt állsz, családi, párkapcsolati, munkahelyi nehézségeid akadnak, sehogy sem jön a várva várt baba, megmagyarázhatatlan érzéseid, reakcióid, tetteid vannak, gyakran ismétlődő élethelyzetekben sodródsz? Eleged van, hogy mindig ugyanaz a lemez ismétlődik az életedben? Hajlandó vagy ezen változtatni?

Hívj nyugodtan vagy írj! Szeretettel és kíváncsian várlak! 

 

Kérésemre klienseim és tanítványaim felsorolták, miket kaptak a kezelésektől és tanfolyamoktól (sokszor a tanfolyamokhoz egy kezelésen való részvétel vezet)

hála, felszabadultság, öröm ⭐️ Lelki béke, korlátlan teremtés, felhőtlen szabadság ⭐️ A beszéd, önmagam, teremtő erő, és sok hála

önbizalom, hit és határtalanság ⭐️ bátorság ⭐️Tudatosabb lettem, felszabadultabb, merészebb, hálásabb

Varázslat csodáját, végtelen lelki szabadságot ami magával hozza a boldogságot, békét, valamint az elfogadást

Szeretni magam, lelki béke, nyugalom, nézőpontjaim változása, és félelmeim elengedése ⭐️megértés, fejlődés

felszabadultság, megkönnyebbülés ⭐️ Félelem mentes élet. Megengedés, tisztánlátás, tudatosság ⭐️ elfogadás, bizonyosság

Könnyedség, biztonság, szabadság ⭐️Gyógyulás, hit, tudatosság ⭐️ önszeretet

Ezek Téged is várnak, ha választod!

További beszámolókat a Sikertörténetek oldalán olvashatsz.