Köszönöm a 2019-es évet! Mi más lehetséges még?

Ez az év csodákkal volt tele. Remélem a Számodra is! Mi minden történt 2019-ben? És mennyivel több minden történhet 2020-ban, mennyivel ragyogóbb, bőségesebb, örömtelibb lehet? 

Egyre több helyen találkozhatunk

2019-ben – ami már a tavalyi év – rengeteg Access Consciousness és Theta Healing tanfolyamot tartottam. Tatabánya mellett Budapesten is sor került kurzusokra.

Budán, a Mechwart ligetnél levő Központban – Budapest egyik legcsodálatosabb környéke, valljuk be – az egyéni facilitálások és kezelések mellett elindultak az Access klubok, amelyek korábban csak Tatabányán voltak. 

Már a fővárosban is lehet nálam is csereberélni, testkezelést, Bars-t gyakorolni, tapasztalatot cserélni. Tudom, hogy erre sok helyütt van máshol is lehetőség, örömteli módon sokan rengeteg helyen “Accesseznek”, de most már az én csere estjeimmel is bővültek a lehetőségek Budapesten.

itt épp Tatabányán
itt épp Tatabányán

Sor került 2019-ben több kooperációra más oktatókkal, így például Tóth Andival Velencén. Az országban több helyre eljutottam, ami nagyon szuper, hisz új élményekkel, energiákkal gazdagodom és Ti is több helyen belém futhattok. 🙂

Nemcsak én oktattam, engem is oktattak

Dr. Dain Heer Choice of Possibilities (COP) három napos kurzusán vettem részt Milánóban, és Dr. Hörömpő Andrea Talk To The Entities ( Beszélgetés az Entitásokkal)  tanfolyamán Győrben.

Dain a színpadon
Dain a színpadon

2020-ban pedig az SOP tanfolyamot (A Lehetőségek Szimfóniája) választom, Dr. Dain Heer 4 napos kurzusát,  és sok minden mást is. 

Ajándék estek, globális napok segítették, hogy az Access Bars mind többekhez eljusson. A zoomok – online kurzusok – bevezetését is tervezem, erre 2020-ban már sor kerül! 

Theta, Access? Vagy-vagy helyett is-is!

Az Access mellett nagyon fontosnak tartom a Theta Healinget is. Mindkét módszerben hatalmas érték, eszköztár van, és szeretnék segíteni Neked, hogy a Theta Healingből is kihozhasd azt a rengeteg lehetőséget, amit nyújt.  Persze mindkettő egy irányba mutat: az önmagunkká válás felé. 

Bármelyik eszközeit használod, vagy mindkettőt (de nem keverve!) hozzájárul, hogy szeresd magad és ezen keresztül másokat. Hogy eljuss önmagadhoz és másokhoz – hogy mindannyian minél többet befogadjunk folyamatosan és válasszunk, ennek hozadékaként gyógyuljunk és gyógyítsuk a Földet.

Rengeteg kurzust kínálok januárban és egész 2020-ban is, nézegesd a kínálatot! Kívánom mindenkinek, hogy legyen csodákkal teli választása és új éve!