Theta Healing, Access online otthonról – szeptemberben is!

Nem tudsz élőben eljönni, és a programokon részt venni? A nyár a nyaralás, a suli  miatt nehéz időszak, hogy beszállj cserékbe, tanfolyamokba? Rengeteg mindenen részt vehetsz nálam online. Kicsit nézzük meg közelebbről is – mi is például az a leolvasás, ásás? 

A csoportenergia online bekapcsolódásnál is működik, hiszen valójában nincs tér ami elszakítana minket egymástól. Bár nyilván emlékezetesebbek az élő találkozók, de nem maradsz segítség nélkül akkor sem, ha valamiért otthonról tudsz thetázni, accessezni.

Lássuk a  lehetőségeket 🙂

Életbevágó Programsorozat – meditáció, ásás, leolvasás együtt, közös energiában

Az online eszközökkel megyünk majd új, klubszerű  programsorozatban, amiben egyesítem a sikeres lehetőségeket: leolvasások, meditációk, ásás, esetleg facilitálás

A program 2022 augusztus után szeptemberben is indul, be tudsz kapcsolódni.

Olvass erről el mindent itt! Ha megfogott, várlak szeretettel,  kérlek regisztrálj be!

 

Online Theta Healing konzultáció, Access facilitálás 

Választhatsz nyugodtan telefonos vagy akár zoomos, messengeres kezelést, szerencsére nem kell szemtől szembe ülnünk egy Access facilitáláshoz, Theta Healing konzultációhoz. 

Az Access Consciousness testkezelésekhez szükséges a találkozás és testi érintés

A Theta Healing egyik alap eszköze az ásás – ezt kérheted nyugodtan online térben is. 

De egymásnak is áshattok mindazok, akik már végeztetek alaptanfolyamot vagy haladót, Dig Deepert. A lényeg, hogy ne hagyd abba a Theta/Access – és még sok más eszközt használhatsz – munkát.

Ha elakadsz, kérj nyugodtan akár tőlem segítséget!

Leolvasások

Mi az a  leolvasás? Sem nem jóslás, sem nem egyéb boszorkányos tevékenység:)) A Teremtőt kérjük, hogy mutassa meg, amit látnunk kell, és azt olvasssuk le, Theta Healing eszközökkel. 

Egy képet és információt, vagy mindent egyszerre tömörítve kapunk ilyenkor, ami találóan megmutatja a legfontosabb tudnivalókat épp akkor épp ott. A leolvasás eredményét Te tudod értelmezni, és ezzel az információval továbbléphetsz, ha dolgozol magadon, vagy segítséget kérsz.

Online tanfolyamok

A covid időszak nem volt nagy barátunk, de arra jó volt, hogy sok mindennek kialakult az online változata. Theta Healing tanfolyamokon zoomon is részt vehetsz. 

Teljesen más jellegű, más felépítésű kurzust fogsz kapni, mint élőben, hogy ugyanolyan erős, hatásos legyen.

Online Theta Healing tanfolyam

Online Theta Healing tanfolyam képernyőképe.

 

Online meditációk

Nagyon nagy kedvenceim nekem is. Többször is végigcsinálhatod, és mindig más lesz! A weboldalon a Tanfolyamok menüpont alatt almenüpontban megtalálod az eddigi meditációkat, van amelyik fizetős, van amelyik szabadon bárkinek elérhető.