Online meditációk

A karantén időszakában indultak a Theta Meditációk. Csatlakozzatok akár most a Raffai Csilla Varázsterei zárt csoporthoz, és kövessétek Facebook live-on visszamenőleg a meditáció sorozatomat. Utólag is megcsinálhatod – teljesen ingyen – az összes részt a felvételekről.

Több mint 5 éve voltam az első Theta Healing tanfolyamon, és még ugyanabban az évben a DNS3 képzést is elvégeztem. Fél év múlva már Theta Healing Instruktorként elkezdtem tanítani is. Az évek alatt több ezer leolvasást és kezelést végeztem, 40 Theta Healing workshopot, számtalan Theta klubot, és 48 Theta Healing tanfolyamot tartottam az ország különböző városaiban.

A mostani különleges helyzet az online teret is megnyitotta számomra, és a klubok online térben kerültek megrendezésre. Egy 42 alkalmas napi meditáció sorozatot ajándékoztam a zárt Facebook csoportban a régi és új csatlakozóknak, tagoknak.

Mindenkinek ajánlom, hogy többször hallgassa végig az egyes alkalmakat.

Online Theta Varázslat

a meditációs sorozat folytatása, amely júniusban zajlott le, utólag is követhető, végigcsinálható

A 4 részes sorozat a kapcsolatokról és párkapcsolatról szóló meditációkat tartalmaz. Zárt csoportban a facebookon visszanézhető lesz, ha élőben nem tudnál részt venni. Meditációban végigmegyünk a nőiség, férfi minőség, és kapcsolódásaink mély blokkjain és elengedünk mindent, ami akadályozó program, hitrendszer, elköteleződések, eskük, valamint befogadunk új energiákat, érzesek energetikai letöltését. Manifesztálunk is minden meditációban.A regisztrációval csatlakozhatsz az eseményhez bármelyik szakaszban. Mind a 4  alkalmat bármikor visszanézheted!

Díja: 9900 Ft

Kapcsolódj be, regisztrálj itt:
https://docs.google.com/forms/d/1SQXZcfSEzmt-ct0Jxve6sGdegLwsx4vtz28vJoJqSj0/edit

Képességeidből teremtés

sorozat – a második négy részes online meditáció sorozat a Facebookon.

A második négy alkalmas meditáció TÉMÁJA a képességeidből teremtés:
– Pénzteremtés, bőség, az életedben, munkádban, családban, egészségedben.

Minden információ a sorozat oldalán. 🙂

Hogyan legyen a legjobb a Teremtő szemszögéből?

Díja: 9900 Ft

Kapcsolódj be, regisztrálj itt

Érzéseink és érzelmeink börtönében

Ennek a 4 alkalomnak az Érzéseink és érzelmeink börtönében címet adtam. Ez a sorozat augusztusban zajlott le. Mind a 4 alkalmat végigcsinálhatod utólag regisztrálva, az előzőekhez hasonlóan. 

Végigmegyünk, tisztítjuk és gyógyítjuk a leginkább meghatározó blokkokat kialakító érzelmeken, érzéseken, érzelmi rétegeken. Ilyenek a harag, düh, megbánás, sajnálkozás, kitaszítottság, féltékenység, megcsalás, hazugság, elszigeteltség, stb.

A 4 alkalom témája:

1.rész: hazugságok, megcsalás, becsapás, elárultság, árulás érzelmi rétegek oldása, tisztítása, elengedése

2.rész: ítéletek, megítélés, elítélés, önítélet, elválasztottság, elszigetelés, kizárás, száműzés, kirekesztés, magány érzelmi rétegek oldása, tisztítása, elengedése

3.rész: visszautasítottság, visszautasítanak érzés oldása, tisztítása

4.rész: elhagyatottság, elhagynak érzés oldása, tisztítása

további információ itt

Díja: 9900 Ft

Regisztráció