Theta Healing® konzultáció, kezelés, leolvasás.. engedély adással vagy enélkül?

Amikor Theta Healing technikával kezelsz, akkor több eset lehetséges.

Saját magadon végzel hitrendszer cserét, letöltéseket.

Kliensen dolgozol, aki azzal a felkéréssel jön hozzád, hogy szeretne jobban lenni, e célból lépj be az energetikai terébe.

Vagy családtagot, ismerőst, barátot vagy akár ismeretlent kezelsz – főleg ez utóbbi esetben alakulhatnak ki kérdéses helyzetek. 

És mik a szabályok?

Sokszor még a harmadik tanfolyam szint, a Dig Deeper kurzus résztvevői is keverik, hogy mikor, hogyan, ki ad engedélyt.

Alap dolog ezzel kapcsolatban, hogy senkit sem kezelünk anélkül, hogy igent mondana rá. Nem avatkozhatsz be más energiáiba, ezt diktálja a szabad akarat törvénye is.

Amíg az illető tudatosan el nem fogadja, a legcsodálatosabbnak tűnő gyógyítás, közbeavatkozás is hatástalan, ahogy Vianna Stibal sokszor említi és az Alap és Haladó tankönyvekben le is írja.

A gyerekek kérdése

A kivételt az egészen kicsi gyerekek, a babák jelentik, nyilván ez az eset akkor a leggyakoribb, mikor a családban levő gyerekeket szeretnénk gyógyítani. 

Amint egy gyerek már tud beszélni és tudja értelmezni a Theta kezelést, már meg kell kérni, hogy mondjon igent a hitrendszer cserékre. Azaz hét éves kor felett nem lehet valakit a tudta nélkül “szerelgetni”. Ha bonyolult, vagy nagyon ijesztő lehet számára az adott téma, például egy átok, önátok, akkor finomítva is elmondhatjuk neki, miről van szó, és adhat arra engedélyt.

Sok félreértést okoz, hogy a családtagokon nem tudunk pusztán azért Theta Healing kezelést végezni, mert egyenes ági fel- és lemenő rokonokról van szó. Mégha közvetlenül minket is befolyásolna a változtatás.

Azaz az anyukánk vagy a fiunk, lányunk engedélye éppúgy szükséges, mintha egy teljesen idegenről van szó. Amit megtehetünk ilyenkor a vérvonalban az a gyógyítás, és a leolvasás az engedélye nélkül.

Ha thetázással befolyásolnánk, alakítanánk másokat…

A Facebook felületen a Theta Healinget végzettek zárt csoportjaiban igen gyakori, hogy valaki kéri a közösség bevatakozását valaki mással kapcsolatban: például alakuljanak máshogy a dolgok a már felnőtt gyerekével, legyen sikeresebb, vegye fel vele a kapcsolatot stb. 

Ezek nyomán a kérések nyomán a beavatkozások – hitrendszer csere, letöltés… – akkor érhetnek el bármilyen sikert, ha az illető nemcsak, hogy tud róla, de engedélyt is ad rá. 

Mindezt azért lehet lényeges hangsúlyozni, mert sokszor érezzük úgy, remek lenne megoldani egy problémát úgy, vagy segíteni valakinek azzal, ha egy-két esküt, fogadalmat, átkot elrendelve elküldünk és tanusítjuk, hogy megtörtént. Majd energetikai letöltéseket tanusítunk nála.

A helyzet az, hogy mint ahogy magunknak teremthetünk, úgy maguknak tudunk csak – engedély mentesen – Thetázni. 

Ha más engedélye nélkül avatkozunk az energiájába, az inkább fehér mágia. Az is egy műfaj, csak nem Theta Healing.

A rossz szándékú bevatakozás ugye a fekete mágia vagy fekete boszorkányság, ami nem túl előnyös karmikus következményekkel jár – negatív teremtés egyébként Thetában nem létezik, a negatív betöltés nem működik. 

Egyébként ha saját magunkat kezeljük, ha hitrendszereket cserélünk, letöltünk magunknak, akkor az egész világunk megváltozik. Anélkül, hogy másokkal kellene foglalkoznunk energetikai eszközökkel. 

Mi teremtjük a valóságunkat, másodpercről másodpercre.

Mikor kell az engedély?

  • Engedélyt kell kérnünk ahhoz, hogy valakinek a terébe lépjünk és leolvassuk.
  • Engedélyezni kell a leolvasást, hitrendszer cseréket, letöltéseket. Minden egyes energiát külön.

Mit lehet engedély nélkül csinálni, ami a Theta Healing körébe tartozik?

A családi rendszer egészének, arra a térre kérhetünk thetázás közben gyógyítást anélkül, hogy a rendszer összes élő és már nem élő tagjától engedélyt kapnánk. 

Egyenes ágon gyógyíthatunk és leolvashatunk – ahogy ez fentebb is szerepelt.

Felmehetünk a Hetedik síkra, a forrásba, és kérhetünk például egy földterületnek, ételnek áldást, és  feltétel nélküli szeretetet bárkinek, a jövő eseményeire, vizsgára, állatra, épületre, berendezésre, egyszóval bármire. Ennek a folyamatnak a tanúsítás is a része, ez nem csak egy fohász.

Azaz nem vagyunk eszköztelenek, ha például betegségről, tragédiáról hallunk, ha valakit támogatnánk a személyes engedélye nélkül.