A manifesztáció lépései

Valamit nagyon szeretnél az életedben? Ebben az esetben jó, ha nemcsak kérsz, vizualizálsz, hanem még pár további dologra odafigyelsz. Én az utóbbi időben már ezt a manifesztációs ‘szabálykönyvet’ javaslom, amit most megosztok. Fontos, hogy meg is értsd, ami történik, azaz a tudatosságra is figyelj oda. 

Theta Healing® és Access Consciousness?

A spirituális útmutatások egyik legnagyobb érdeklődést keltő része általában az, hogy hogyan valósíthatjuk meg, teremthetjük, ‘hozhatjuk le’, amit valóban szeretnénk látni az életünkben. 

Mindkét módszer mutat fel hasonló elemeket, nem véletlenül, mert ezek nagyon működékenyek. 

Először is manifesztáljuk, amit szeretnénk

Ennek a lényege, hogy átgondoltan, pontosan kérünk. Ez a “hogy szeretném látni, megélni az életemben” lépés. 

Több blogcikket is olvashatsz nálam erről, például ezt

Ha Theta állapotban kérsz, biztosabban és gyorsabban teljesül a kérésed. 

Jó tudni, minden, amit kimondasz, sőt gondolsz, visszaérkezik hozzád, tehát figyelj oda, mit jelentesz ki. Kisebb-nagyobb manifesztálások azok is, amikre nem figyelsz oda, csak úgy mondod beszélgetés közben, például ‘á nekem ez sose megy’. Az Univerzum nem válogat, nem veszi figyelembe az érdekeidet, amit hittel kijelentesz, az megjelenik.

A bőség teremtését leállítják a negatív hitrendszerek, a félelmek, önbüntető programok, melyeket sokszor a családtól veszünk át. Érdemes folyamatosan dolgoznunk magunkon, a sejtjeinkből, DNS-ből, különböző szintekről elengedni mindazt, amire nincs szükségünk, és akkor sikeresebben tudunk manifesztálni. 

Ajánlott nemcsak a tárgyi elemekre koncentrálni, például ‘kérek egy autót’, hanem az érzésre is, amit hoz, amit igazából szeretnél. ‘Kérek egy autót, amivel öröm autóznom’, ‘kérek egy párt az életembe, akivel boldog vagyok’. Ha csak egy feleséget kérsz, például, elég sokféle feleséget kaphatsz. 

Tényleg válaszd, amit kérsz!

Ha kérsz, vizualizálsz valamit, annak megjelenése változást hozna az életedbe. Valóban elköteleződsz emellett?

Egy saját kis – vagy nagy – kozmetikai stúdiót szeretnél, valóban teljes egészében beleállsz ebbe?

Tanítványokat szeretnél és önálló vállalkozást akarsz építeni, valóban választod ezt, mindenestől, minden tennivalóval, elfoglaltsággal együtt? 

Gazdag szeretnél lenni, de a gazdagság minden velejáróját választod? Nem utasítod el, hogy lesz, aki kérni fog tőled pénzt, teljesen átalakul majd az életed, foglalkoznod kell majd az ingóságaid biztonságával? Hogy anyukád netán ingatni fogja a fejét, hogyhogy a gyerekei közül pont te lettél ilyen vagyonos és nem mondjuk a bátyád, nővéred, aki komolyabb.. még sorolhatnánk, mi mindent utasíthat el az ember, nem tudatosan. 

Azaz, biztos, hogy kéred, amit kérsz? 

És biztos, hogy te kéred? Nem a családtagjaid anyagi biztonsága, más kedvében való járás van mögötte? Egy nagy kertes házat manifesztálsz, de nem lehet, hogy ha a szívedre hallgatnál, egy lakóautóban járnád a világot? Miért ne csinálnád akkor inkább azt? 

Tehát szívből kell kérni, és tudatosan választani, hogy megtörténjen. Mindebbe bele kell érzékelni, át kell gondolni. 

Követeld meg magadtól ezt az irányt! Amit az Univerzumtól kérsz, amellett te is folyamatosan köteleződj el. Segít, ha nem engeded az elmédnek, hogy lebeszéljen, szabotáljon. Kérheted, hogy minden könnyedén, örömtelien jelenjen meg és működjön az életedben. 

A mentális elköteleződés mellett a fizikai világban is tegyél azért, amit manifesztálsz. Tégy úgy, mintha már itt lenne.

Ha pedig rájössz, hogy mégsem kéred, akkor nyugodtan válassz mást. 

Mindezzel materializálod, aktualizálod a valóságban, amit kérsz

Fontos elem a manifesztáció lépései közt – és már a végén vagyunk 🙂 -, hogy be is fogadjuk az Univerzum ajándékait. 

Sokszor megesik, hogyha kicsit másképp jelenik meg a kérésünk tárgya, mint ahogy elképzeltük, és ekkor nem fogadjuk be. Például: felbukkannak álláslehetőségek, de nem pontosan olyanok, mint amire mi gondolnánk. 

Azaz nem biztos, hogy azonnal felismerjük, hogy amire lehetőségünk lenne épp most, az már annak a kezdete, amit bevonzottunk. 

Az Univerzum még jobbakat tálalhat elénk, mint amit mi elméből kitalálunk. Erre érdemes nyitottnak lenni. 

A manifesztáció lépései végigvitelével már sokkal nagyobb valószinűséggel megtörténik a fizikai síkon való megjelenése a kérésünknek. Ezt az Access Consciousness szóhasználatában aktualizálásnak, a Theta Healingben materializálásnak nevezzük.