Mire használjuk az FNSZ küldést?

Mi mindannyian Theta Healinget gyakorlók küldtünk már  FNSZ-t, azaz Feltétel Nélküli Szeretetet. Az FNSZ valóban csodás hatású! Súlyos nehéz időkben, amikor könnyen belecsavarodhatunk a lefelé húzó spirálba, beleragadhatunk a pánikot gerjesztő kollektív csoporttudatba, saját magunkon kezdve mindenki másnak is küldhetünk a Teremtő Szeretet Teréből. A Félelem Teréből nem tudunk FNSZ-t tanúsítani! Valójában befogadni sem könnyű abban a beszűkítő térben.

Cél a felfelé emelkedő spirál energiájába kerülni a tudatossággal ami mindenkinek lehetőségként megmutatkozik, csak választania kell. Így lehetőség nyílik a Szeretet terében a változások megteremtésére. Ehhez  a folyamathoz kínál a Theta Healing egyszerű és fantasztikus eszközöket.

Ami szerepel a tanításban, az FNSZ hozzájárul ahhoz, hogy minden  úgy történjen, ami a Teremtő  legmagasabb nézőpontja, és a lehető legjobb úton módon. Tanúsíthatod, és valójában ahhoz nem is kell tanfolyam, hogy fehér fényt vizualizálj, ami elárasztja a sejteket , a szeretett személyt, vagy bárkit, bármit, akár az egész Földet!

Valóban, ha  nagy a baj, vagy ha fájdalmában kér valaki Feltétel Nélküli Szeretetet , akkor a csoport Feltétel Nélküli Szeretet küldés tanúsítása csodás eszköz lehet. Mi is használjuk ezt a nagy erejű eszközt, alap és haladó tanfolyamokon is. Van egy nagy fehér plákátunk amire évek óta írjuk fel a neveket akiknek FNSZ-t küldünk minden egyes Theta Healing tanfolyamon! Csodás tapasztalat, hogy rendszeresen megérkeznek a pozitív visszajelzések. Bármikor, bárkinek tanúsíthatsz FNSZ-t.  Ez az Univerzum legmagasabb rezgése.

A kulcs ott van nálad

Ha valaki arra kér FNSZ-t, hogy  volt férje ne zaklassa, a legcélravezetőbb az lenne, ha a rövid távú javulást hozó szeretet küldés mellett  a gyökeret is megnézné. Lehet egy olyan program, hogy ‘fájdalmas tapasztalatokat érdemlek meg’, lehet akár az, hogy a ‘szeretet bántalmazásban nyilvánul meg’, és bármi más is.

Amíg ezt nem cseréli le, amíg magában nem változtat hitmunkával, a tapasztalat új és új formában meg fog jelenni.

Ugyanilyenek a ‘gonosz kollégáim fúrnak’ típusú gondok, amiknél szintén az önmagunkon – akár Theta Healing konzulessel – végzett hit- és érzelmi munka a megoldás. Néha hihetetlen lehet, miben gyökerezik egy-egy hétköznapi nyomasztó élményünk. Ha dolgozunk a témán, meg fogjuk találni. 

Ne akarjunk kontrollálni

Amennyiben kitisztítjuk a felesleges programokat, és haladunk Theta Healinggel, pénzt, munkahelyet, boldog párkapcsolatot, egészséget is fogunk tudni teremteni. A nehézségeink gyökerét megleljük, és kicseréljük az adott blokkló energiákat támogató programok, érzések energiáira.

Biztos például, hogy meg kell menteni a helyzetet a mostani munkahelyünkön? Hogy a gyereknek be kell jutnia az X iskolába?

Ez olyan, mintha egy párkapcsolatot erőltetnénk, ami elég kényszeredetten ‘muzsikál’, miközben lehet, hogy sokkal jobb kapcsolatok várnának ránk, ha elengednénk a dolgot és választanánk mást.

 

 

Milyen hitrendszerünk van a Teremtővel kapcsolatban?

Nyugodtan lehet  FNSZ-t kérni viszont amivel kiválthatjuk a másokra támaszkodást, az az, ha hiszünk és bízunk abban, hogy van egy csatorna köztünk és a Forrás közt,amihez bármikor hozzáférünk hisz valójában bennünk van. És bízhatunk abban, hogy jól használjuk a Theta Healinget.

Kérdezzük meg magunktól:

Milyen hozzájárulás lehetek önmagamhoz, és másokhoz?

Nézzük meg a Teremtővel való kapcsolatra vonatkozó hitrendszereinket is  ha úgy érezzük, nem boldogulunk! Minden hitrendszert megtalálhatunk. A tesztelésről ne feledkezzünk meg! Minden alkalommal amikor „dolgozni” kezdünk magunkon vagy másokon a Theta Healing eszközeivel, ne feledkezzünk meg arról hogy Feltétel Nélküli  Szeretet tanúsítsunk az egész folyamatra és minden résztvevőre!

One thought on “Mire használjuk az FNSZ küldést?

Comments are closed.