2023 végi összefoglalóm – Neked milyen éved volt?

Ebben az évben sok új választást hoztam, új utakra léptem.

Új helyszínen vagyok Budapesten, most a Mechwart liget helyett a Blaha Lujza térnél találtok meg – a 4-6 villamos vonala úgy tűnik, nem változik.

Naszályon február óta van a bázisom, csodás energetikai környezetben. Új színfolt lett, hogy a több napos kurzusokon ott is lehet aludni. Egy kis kivonulás a világból, hogy időt és teret kapjál a változáshoz, hogy tarthass egy kis szünetet – ezt adhatja a “Marika Egészség Műhely”.

A Theta Healing terén 2022-ben és 2023-ban nagy hangsúlyt fektettem a saját továbbképzéseimre. Így már sokkal többet tudok Nektek adni a Theta Healing szemináriumokból. 

Az utóbbi 2 évben 5 Theta Healing Instruktori végzettséget szereztem, így összesen 10 féle szemináriumra lehet jönni hozzám személyesen vagy online. Most év végén a DNS3 kurzust végeztem el Vianna Stibalnál online.

Emellett Intuitív Anatómia, Karma Áttörése és Game of Life szemináriumokat is végeztem, ezeket az ismereteimet is beleszövöm a tanfolyamaimba és a konzultációkba.

Pár szó arról, mi az a DNS3 és miért érdemes elvégezned!

Ez az öt napos tanfolyam a korábbi valóságból való teljes kilépést tesz lehetővé, és mitokondriális szinten tudsz gyógyítani a segítségével – és még sok másra is képessé tesz. A DNS3 foglalkozik a spirituális bikolációval is, ami azt jelenti, egyszerre két helyen lehet jelen lenni. 

Megjelenik annak a képessége, hogy kiterjeszd a tudatosságodat, szkenneléseket és gyógyításokat, vagy bármi mást vigyél végbe a fény által.

A DNS 3 megtanítja a nem szerves és szerves anyagok kezelésének ismereteit, valamint annak tudatát, hogy kiléphetünk saját paradigmánkból, és gyorsan jótékony változásokat érhetünk el az egészségben és a jólétben a DNS mitokondriumainak felhasználásával; miközben elsajátítuk azt a tudatosságot, hogy mindenki megteremti a saját valóságát, és a megfelelő tudás birtokában tetszés szerint kiléphet belőle.

Az intuitív képességeik azonnali és nagyon észrevehető fejlődését tapasztalhatjuk meg. Az élet új könnyedséget kaphat, ha ezeket az egyedülálló tanításokat saját magunk és ügyfeleink számára feltárjuk, és felfedezzük csodálatos elméjénk valódi lehetőségeit.

Ez a szeminárium sok gyakorlati elemmel van teli, hogy megtanuljuk, hogyan változtathatjuk meg körülöttünk lévő világunkat. Megtanuljuk hogyan hozhatjuk létre saját valóságunkat, miközben feloldjuk azokat a blokkokat, amelyek visszatartanak a valóság megteremtésében.

Ennek megfelelően újra és újra neheztelés- és hitmunkát kell végezni a tanfolyam során. Gyors és gyökeres változásokat lehet elérni az öt nap elvégzése után.

És 2024-től  jöhetsz is hozzám erre a tanfolyamra!

A DNS3 kurzushoz természetesen előtte végig kell menni az úton, ami nálam így lehetséges: Alap, Haladó, Dig Deeper, Te és a Teremtő, Te és a Belső Köröd, Világgal való kapcsolat. Már vannak tanítványaim, akik ezt megtették! 

Ez a legtöbb előfeltétellel elvégezhető képzés, nagyon büszke vagyok rá, hogy elvégeztem, segítek és drukkolok mindenkinek, hogy elvégezhesse.

Mi mással várlak még 2024-ben?

A DNS3 úgy érzem, kapukat nyitogatott. Újra vissza szeretnék térni az online leolvasásokhoz – 20 emberrel alkalmanként – amiket annyian szerettek, és amin keresztül  tudtunk kapcsolódni. 

Mindenféle tanfolyamot látogathatsz nálam a jövő évben, az Alaptól a jelenlegi legmagasabb szintig.

Az Access Consciousness is fókuszban marad, sok-sok Access test tanfolyamot fogok tartani. A friss testkezelés kurzusokból jópár, amit Kovács Angélánál 2023-ban tanultam, még várja azokat, akik megtanulnák őket.

Milyen évünk volt?:)

Sokunknak nem ez volt élete legkönnyebb éve, de remélem azért sok nevetés, sok öröm, no és sok szintlépés, ‘ajtónyitás’ jellemezte Neked is 2023-at. 

Ne felejts el a jövő évben sem új helyeket, embereket, dolgokat megismerni, és arra menni, amerre a szíved visz. És csiszolódni a tanfolyamokon, amik néha a legviccesebb, legszeretettelibb élmények, nekem is.