Teremtés és Bőség Theta Healing® tanfolyam

A Theta Healing nézőpontjából a Teremtés egy olyan hitrendszer, amely szerint a Mindenség Teremtőjéhez való kapcsolódással fizikai szinten manifesztálunk, teremtünk dolgokat.
Bármi, amit létrehozunk az életünkben saját magunkról és a létezésről alkotott hitünk alapján tesszük. Ha el hisszük hogy érdemesek vagyunk arra, hogy bőségben és jólétben éljünk, akkor képesek vagyunk megteremteni azt.
Ha Te most nem élsz bőségben és szeretnél ezen változtatni, akkor a hited megváltoztatásával a helyzetedet is megváltoztathatod.
Erre remek eszköz a Teremtés Bőség tanfolyam.
Amit gondolsz és teszel, és amilyen energiát küldesz, a világba a teremtéseiddel kapcsolatosan az mind megjelenik fizikai szinten.
Ha a hiányt manifesztálod, mert azt gondolod, hogy érdemtelen vagy arra, hogy megkapj dolgokat, mert a tudatalattidban fut ez a program ebből az életedből vagy bármely előző életedből származóan, azzal hiányt teremtesz.
Ha hangoztatod, hogy szegény vagy akkor az is leszel. Ahhoz hogy ez megváltozzon, csupán a hitrendszert kell felülírni és már teremtheted is a bőséget az életedben.
A pozitív szemlélet elsajátítható, megszerezhető a te számodra is csak választanod kell és tenned kell érte. Vedd a kezedbe a sorsodat és hagyd abba, hogy csak megtörténnek veled a dolgok.
A valóságodat te magad teremted.
Döntsd, el mit akarsz és kezd el a megteremtését.
A Teremtés és Bőség tanfolyamon egy remek kérdőív segítségével megtalálhatod a tudatalattid mélyén rejtőzködő blokkokat, amelyek elzárnak a céljaid megvalósulásától.
Kiásva őket a mélyből megszüntetheted őket ezzel teret adva a változásnak és annak, hogy beáramoljon az életedbe a bőség. Meg tapasztalhatod az Isteni Időzítést és azt, hogy minden érted van, minden érted dolgozik. Megkapod a támogató letöltéseket ahhoz, hogy meg tudd engedni végre magadnak hogy, beáramoljon és folyamatosan áradjon az életedben a bőség.
Az izom teszteléssel ellenőrizheted a változásokat és megtalálhatod, hol kell még oldanod. Fontos hogy megkeresd az összes blokkot az eredmény eléréséhez.
A tanfolyamon megtanulhatod a blokkok törlését, hogyan tervezz, hogyan válassz, és hogyan érd el a tervezett sikert.
Ezzel az univerzális eszközzel gyakorlati segítséget kapsz, amely által felfedezheted a benned szunnyadó képességeket lehetőségeket a teremtésre, hogy az életed minden területén gazdaggá válhass.
A Teremtés és Bőség tanfolyam anyaga:

  • Letöltések a manifesztáláshoz, Vianna Stibal zseniális 100 pontos hitrendszer tesztelése a blokkok feloldásához
  • A bőség blokkjainak felkutatása
  • A blokkok eltávolításának gyakorlása
  • Isteni Időzítés gyakorlat
  • Emlékezés a jövőre gyakorlat
  • Be vagyok ragadva gyakorlat
  • Hogyan alakítsd a jövődet a Hetedik síkról a legjobb úton, módon gyakorlat
  • Hogyan áld meg a pénzed gyakorlat

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing Teremtés és Bőség Munkafüzetet, a résztvevők Hivatalos oklevelet kapnak

A tanfolyam előfeltétele: TH Alap DNS és TH Haladó DNS , Dig Deeper tanfolyamok.

Lehetőség van ösztöndíjra de ezt felém jelezned kell telefonon vagy emailben! Ösztöndíjjal indokolt esetben, vagy korai befizetéssel kedvezőbb tanfolyami díj elérhető!

Ez azt jelenti hogy az ösztöndíj igénylésnek , vagy az egy összegű kedvezményes tanfolyami díjnak van egy aktuális beérkezési határideje.
Keress bizalommal! +36- 20- 546- 7298 !
Tanfolyamon mindenki kap egy hivatalos munkafüzetet, és nemzetközi oklevelet.