Magasabb szintű Theta tanfolyamok – melyik hív?

Vianna Stibal – mint mi mindannyian – folyamatosan fejlődik, és mivel tőle indul minden, ami Theta Healing, így a Thetában is folyton új dolgok jelennek meg. Aki tíz éve tanulta ezt a módszert, ha most megismerkedik a friss tananyagokkal, teljesen más dolgokkal is találkozhat. És több új haladó tanfolyam van, ami az elmúlt évek fejleménye.

Ez már egy másik Theta? Igen is és nem is

Az alapok persze nem változnak. A théta agyhullám, vagyis az agy dominánsan théta frekvencián való  rezgésével segítségével tudunk elérni olyan változásokat, amik alfában, bétában meg sem közelíthetők. 

Ugye tudod, mi a théta?:) 

Csak érdekességként: Az álom, a mély meditáció szintje az agy működésében.

Jellemzése: nagyon ellazult szint, egységben vagyunk a környezettel, ilyenkor jellemző álmodozás, felfokozott képzelőerő, ötletvihar, valamint feszített gondolkodás nélküli problémamegoldás. 

A gyermekek 1 és 6 éves koruk között ebben az állapotban vannak, de 10 éves korig ébrenlétben gyakran mozognak ebben az állapotban. 12 éves kor felett erre a szintre – a gurukat kivéve – meditációval tudunk elérni. 

Ezen a frekvencián a tudatalattiban jótékony cseréket, gyógyító lépéseket tudunk megtenni, ennek a megoldásait tanítja meg az alap és haladó szintű Theta Healing tanfolyam, hivatalos nevén DNS1 és DNS2. (Minden DNS2 kurzusnak számít a DNS3 eléréséig, és hamarosan jön Vianna Stibal a DNS4 szemináriummal is)

Az ásások és cserék magasabb szintű dimenzióiba visz bele a Dig Deeper (Áss Mélyebbre) kurzus. És ezekre az alapnak nevezhető kurzusokra épülnek az újabb fejlesztések, amelyekről itt beszélni szeretnék.

Magas szintű Theta kurzusok – melyik micsoda?

A Fejleszd a Kapcsolataidat sorozat négy részből áll, az alábbiak elérhetőek nálam (egyelőre a Te és a Földet nem oktatom): 

Fejleszd a Kapcsolataidat 1. Te és a Partnered  

Fejleszd a Kapcsolataidat 2. Te és a Teremtő 

Fejleszd a Kapcsolataidat 3. Te és a Belső Köröd

Ezek tehát a képzések a Dig Deeperen is túl, de még mindig ásunk. 🙂 És itt mind előbukkannak azok a témák, amelyekkel nem szívesen foglalkoztál, amelyek feszélyeztek – és épp ezért még takargatnak valamit. 

Vagyis, amik talán a legfontosabbak a számodra.

Mire gondolok? Foglalkozás a félelmekkel, a nehezteléssel.. 

Hiába végezzük el az alapot és a haladót, bizony nem válunk szentté, és azok a témák, amelyekre ugrunk vezethetnek el az igazi haladáshoz.

Áttöréseket érhetsz el akár tíz perces ásással

A Fejleszd a Kapcsolataidat tanfolyamai kényelmetlen témákat hozhatnak elő, és szembenézésre késztetik azokat is, akik azt hiszik, ők már ‘szét vannak ásva’. 

A legbelső hagymahéjak azon részét, melyekre itt sor kerül, biztonságos, jó hangulatú, támogató környezetben szedjük le: ezek kis létszámú és ‘edzett’ thétásokkal működő kurzusok. Ezért bármilyen nehezek a témák, mindenkinek nagy élmények ezek a tanfolyamok. 

Persze ha nem ismered Vianna új technikáját, vagy fel kell frissítened több éves Theta ismereteidet, akkor is szeretettel várunk. 

Gyorsan haladunk az újfajta ásási technikának köszönhetően, és ami nagyon jó, minden nehézségben, traumában feltárjuk a fejlődési lehetőséget, amit az a helyzet adott. 

Ez az új ásás segít abban, hogy elkezdjük másként látni az életünket

Nem bukások sorozataként, hanem lehetőségekként, és így a sértettség, bánat, keserűség, megfosztottság érzése is oldódik eddig életutunkkal, családunkkal kapcsolatban. 

A Te és a Belső Köröd változást hozhat abban, hogy ráébreszt, kik azok, akikkel valóban körül kellene venned magad, kik a támogatók az életedben. 

Lehet, hogy nem őket tartottad eddig lényegesnek, és engedted őket közel magadhoz – esetleg engedted magad elé a fontossági sorrendben. 

A Te és a Partnered segít, hogy tisztán lásd kapcsolatodat, a rejtett mozgatórugókat – vagy támogathat abban, hogy boldog párkapcsolatod lehessen a jövőben.

A Te és a Teremtő pedig az Univerzummal segít építő kapcsolatot kialakítani. Bizalommal, tiszta csatornán át, hogy tényleg együtt tudj működni a Teremtővel, teremtő erőddel, kreativitásoddal, képességeiddel.

Te és a Belső Köröd

Világgal Való Kapcsolat

Ez pedig a legújabb kurzus, amit megtanulhattam, aminek a tanári végzettségét most sikerült megszereznem. És máris ezerrel használom, mivel olyan szinten sikerül vele gyógyítani, és változást előidézni, hogy az igazán lenyűgöző. 

Ha emberekkel foglalkozol bármilyen területen, főleg ha gyógyító terápiákkal akkor a dns, az ősök hitrendszerei, erényei, vagy azok hiánya lehet a kulcs. Minőségben ez olyan tisztítást, kiterjedést generál aminek eddig a közelében sem voltál. 

Itt a más rasszokkal, népekkel, nyelvekkel, emberekkel, vallásokkal való összes hitrendszert és egyebet oldjuk. 

Ezáltal elmondhatjuk, minél többen végzik el a Világgal Való Kapcsolat kurzust, annál közelebb kerülhetnek kultúrától, vallástól, bőrszíntől függetlenül egymáshoz az emberek ezen a bolygón.?

Amit neked közvetlenül hozhat: például oldhatja egy nyelv megtanulásával kapcsolatos blokkjaidat! 

Nagyon komoly, 5 napos kurzus, amely a DNS-ben tárolt információk megtisztításával, a genetikai ‘leláncoltság’ feloldásával hatalmas változást idéz elő. 

Szeretettel ajánlom ezeket a tanfolyamokat!