Mit csinálhatsz, ha nem vagy jól – Access eszközök segítségével

Az Access Consciousness nagy hangsúlyt fektet a mentális egészségre. Mindenkinek vannak nehéz időszakai, és az Access eszközök nagyon gyorsan és hatékonyan segítenek abban, hogy minél könnyebben válthassunk. A mostani karácsony utáni, év eleji időszak nem mindenkinek felhőtlen, az ünneplésnek vége, ráadásul sokaknak nem feltétlenül volt olyan fényes és derűs, hogy töltekezni lehessen belőle.  Mindent újra kell indítani, és a tavasz még a kanyarban sincs. Lássuk Simone Milesas tanácsait!

Nem vagy egyedül

Ha egyedül érzed magad, ha úgy érzed, nagy akadályok tornyosulnak előtted, gondolj arra, nem vagy egyedül hagyva. 

Mindenki érzi magát néha reménytelenül, tehát ne add fel! Sokszor az ember ilyenkor úgy érzi, ő egy roncs, de nincs ember, aki úgy él ezen a bolygón, hogy elkerülik a problémák. 

Fontos, hogy ne kezdd el magad leértékelni, elkezdeni magadban keresni a hibát. 

Ne tedd magad rosszá, nem azért vagy rosszul. 

Felesleges belekeveredni az ördögi körbe. A mostanában sokat emlegetett túlgondolás (overthinking), vagyis kb hogy megpróbálod megoldani a problémát és ‘megjavítani’ magad, nem feltétlenül ahhoz vezet, hogy kisüt a nap. 

Milyen nap van ma, mennyi az idő most?

Koncentráljunk a mostra. Ha nagyon szorongsz, az, ha a jelenre koncentrálsz, segíthet. Milyen nap is van, mennyi az idő? 

Adj magadnak 10 másodpercet, és kérdezd meg, most rosszul érzed-e magad? Most baj van? 

Lehet, hogy a válasz igen, és komoly problémád van éppen most. Kérdezd meg magad, kit hívhatnál fel, kinek írhatnál üzenetet, aki tudna segíteni. Akivel beszélhetnél, anélkül, hogy elítélne, megítélne. 

De lehet, hogy a válasz nem, és amiatt szorongsz, hogy a jövőben valami rossz fog történni. Ám most valójában éppen minden rendben. És akár a jövőben is rendben lehet, hisz az még csak most van alakulóban. 

Mitől érezheted ma jól magad?

Bármi is a válasz, csináld! Hozd fel magad valamivel, amit szeretsz. 

Az Accesses kérdés, amit használhatsz:

“Mit választhatok (ma), ami még több ragyogást és könnyedséget hoz az életembe? Mutasd Univerzum”

(Vagy választhatsz mást, amit magadénak érzel, pl. ‘még több boldogságot’, a lényeg, hogy érezd, van a mondat mögött energia. Nem az a lényeg, hogy egy frázist ismételgessünk, hanem érezzük, hogy tolja, átmozgatja az energiát körülöttünk. De ha nem érzel semmit, az sem gond.)

Fogadd el a természet hozzájárulását, és mozogj

Rosszul vagy? Mindenből eleged van? Úgy érzed, nem tudod összekaparni az energiádat? Ne ülj otthon a négy fal között, ne nyomkodd a telefont feleslegesen, menj oda, ahol minél inkább körbevesz a természet. A kertedbe, egy erdőbe, vagy legalább egy parkba. A természetben minden ott van, amire szükségünk van, a természet tökjól érzi magát. 

Mozogj minél többet!
Rengeteg csábító lehetőség van, ami passzívan tart minket, főleg télen. Szociális média, Netflix, stb. Ha valaki le van eresztve, csodákat tesz egy kis mozgás is. 

Hangolódj rá a testedre, valószínűleg többet szeretne mozogni. Hogy mit, az másodlagos, ami tetszik – jóga, séta, wellness, görkorizás, spinning, bármi, ami megmozgat. 

Ne kapcsolódj össze negatív emberekkel

Minél inkább pozitív emberekkel vedd körbe magad. Ez nem a dicsekvésről vagy a folyamatos mosolygásról szól, inkább a derűről, és hogy tudjuk humorosan nézni a dolgokat. 

A lehúzós, panaszkodós embereknek beszívod az energiáját. Nemcsak hogy szinte kötelességünknek érezzük ilyen közegben, hogy mi is keseregjünk. De mint humanoidok, gyakorlatilag átitatódunk mások energiáival. 

Hogy gyógyíts másokat, átveszed az energiájukat, anélkül, hogy észrevennéd. Csak valahogy fura sötét hangulat vesz erőt rajtad, pedig milyen jól indult a nap.. De ez valójában az övék, nem tartozik hozzád, és nem segít senkin, ha beveszed. 

Lehet, hogy a depressziód, nyomott hangulatod nem is a tiéd, hanem még december 23-án vetted át valakitől egy boltban, vagy egy családi találkozón. 

Küldd vissza mások energiáit rendszeresen. Ez az alap Access eszközök egyike. 🙂 A módszer megtanulható bármelyik Access kurzuson.

Access Bars – a Jolly Joker az Access eszközök közül

Menj el Bars cserére, vagy cserélj valakivel Barst akár otthon! Kezeljétek egymást Barssal a családban. 

Ez a testkezelés egyszerűen fenomenális, sokat segít, hogy minden könnyebb, világosabb, derűsebb legyen, akár azonnal. 

Tudtad, hogy már 1990-ben elkezdte használni Gary Douglas? Ez valójában a megrekedt energiák kitisztítása egy, a fejen végzett pontnyomásos kezeléssel. 

Érdemes egy órán át végezni az Access Bars kezelést, gyerekeknél pedig annyi percig, ahány évesek (úgyse fognak tovább fekve maradni). 

Naszályon rendszeresen tartok Access Bars és testkezelés cseréket, csak nézz rá a Programok oldalra.

És még két kérdés Simone Milesastól, amit használhatsz, amikor megrekedve érzed magad:

“Mi más lehetséges még?”

“Ha tudnám, hogy nem cseszhetek el semmit (nem érhet kudarc), mit választanék?”