Mit adott nekem a Theta Healing?

Gyakran megkérdezik ezt tőlem. Olyan eszköztárat kaptam általa, ami teljesen megváltoztatta az életemet, nagyon gyorsan és hatékonyan. Nagyon fontossá vált számomra, hogy mindezt tovább is adjam.

Csodás ajándékot kaptam a Teremtőtől, amikor 2014-ben megismerhettem a Theta Healinget. Ennek köszönhetem, hogy vállalom önmagam, és mások felé is teljes elfogadással, befogadással,  megengedéssel fordulok.

A lakóhelyemen, Komárom-Esztergom megyében az első, Theta Healinget ilyen mélységben oktató instruktor vagyok.

A tudásomat Vianna Stibal TANÁRI képzésein Svájcban, és Online szereztem.

 

Vianna Stibal

 

Tanítványaim közül vannak, akik a saját életük jobbá tételére használják a tanultakat és vannak, akik konzulensként másokat is segítenek a fejlődésükben. Én magam mindig arra törekszem, hogy senkit se akarjak megszerelni, de ha segítségét fordulnak hozzám, mindig hozzájárulás legyek  a hozzám fordulók életéhez, a legjobb tudásom szerint és azon túl is.

A bemutatóimon, wokshopokon és meditációkon folyamatosan érkeznek új érdeklődők, amiket megérintett a Théta Healing varázslatos világa.

Az összejövetelek résztvevői között sokan a DNS1 Alap illetve a DNS2 Haladó tanfolyamok mellett a Dig Deeper, Lélektárs, Teremtés és bőség, Game of life, Intuitív Anatómia, Világgal való kapcsolat, a Karma áttörése, Fejleszd a Kapcsolataid sorozatból a Te és a Partnered, Te és a belső köröd, Te és a Teremtő valamelyikét is elvégezték már. Jómagam mindezen tudás birtokában segítem a hozzám fordulókat.  Eddig 105 Theta Healing tanfolyam instruktora lehettem és emellett 43 workshopot is tartottam, valamint 98 online meditációt ami elérhető utólag is hanganyagként.

A tanfolyamaimmal az ország több pontjára is eljutottam már számos tanítványt indítva el a fejlődés útján. Ezekre a meghívásokra, felkérésekre a jövőben is nyitott vagyok.

 

 

Amellett hogy örömmel  hallgatom a tanítványaim beszámolóit a változásokról, eredményekről én magam is folyamatos változásban vagyok. Naponta új kapuk, új lehetőségek nyílnak meg előttem.  Szenvedélyesen szeretem a Theta Healing Instruktori hivatást. Folyamatosan képzem magam. A bekövetkezett változások a saját és a mások életében is azonnaliak és tartósak.

 

 

Te, aki most a soraimat olvasod, készen állsz a változásra?

Ha a válaszod igen, akkor szeretettel várlak személyes konzultációra, amelyben jelentős tapasztalattal rendelkezem. Jelenleg 2 állandó helyszínen lehet időpontot kérni egyéni konzultációra hozzám. Budapesten hétfőnként és a hét többi napján  Naszályon 
Ha még nagyobbat lépnél, következhet a Theta Healing tanfolyam.