Mit adott nekem a Theta Healing?

Mit adott nekem a Theta Healing?

Gyakran megkérdezik tőlem. Olyan eszköztárat kaptam általa , ami teljesen megváltoztatta az életemet, nagyon gyorsan és hatékonyan. Nagyon fontossá vált számomra hogy mindezt tovább is adjam!

Csodás ajándékot kaptam a Teremtőtől, amikor 2014-ben megismerhettem a Theta Healinget . Ennek köszönhetem, hogy vállalom önmagamnak lenni és mások felé is teljes elfogadással,befogadással,  megengedéssel fordulok. A lakóhelyemen Komárom-Esztergom megyében az első és egyetlen Théta Healinget ilyen mélységben oktató instruktor vagyok immár 3.5 éve és büszke vagyok rá, hogy ezalatt több mint 100 tanítvány repült ki a szárnyaim alól.


A tudásomat Vianna Stibal TANÁRI képzésein Svájcban az európai központban szereztem.

Vianna Stibal

 

Tanítványaim közül vannak, akik a saját életük jobbá tételére használják a tanultakat és vannak, akik konzulensként másokat is segítenek a fejlődésükben. Én magam mindig arra törekszem, hogy senkit se akarjak megszerelni, de ha segítségét fordulnak hozzám, mindig hozzájárulás legyek  a hozzám fordulók életéhez, a legjobb tudásom szerint és azon túl is.

A bemutatóimon, wokshopokon és meditációkon folyamatosan érkeznek új érdeklődők, amiket megérintett a Théta Healing varázslatos világa.

Az összejövetelek résztvevői között sokan a DNS1 Alap illetve a DNS2 Haladó tanfolyamok mellett a Dig Deeper, Lélektárs, Teremtés és bőség, Game of life, Intuitív Anatómia, a Karma áttörése és a DNS3 tanfolyamok valamelyikét is elvégezték már. Jómagam mindezen tudás birtokában segítem a hozzám fordulókat.  Eddig 47 Theta Healing tanfolyam instruktora lehettem és emellett 40 workshopot is tartottam.


A tanfolyamaimmal az ország több pontjára is eljutottam már számos tanítványt indítva el a fejlődés útján. Ezekre a meghívásokra, felkérésekre a jövőben is nyitott vagyok.

Amellett hogy örömmel és büszkén hallgatom a tanítványaim beszámolóit a változásokról, eredményekről én magam is folyamatos változásban vagyok. Naponta új kapuk, új lehetőségek nyílnak meg előttem.  Szenvedélyesen szeretem a Theta Healing Instruktori hivatást. Folyamatosan képzem magam. A bekövetkezett változások a saját és a mások életében is azonnaliak és tartósak.


Te, aki most a soraimat olvasod, készen állsz a változásra?
Ha a válaszod igen akkor várlak személyes konzultációra, amelyben jelentős tapasztalattal rendelkezem. 5 év alatt több mint 3500 alkalommal volt lehetőségem ezen a módon segíteni a klienseimet. Az ország minden részéből érkeznek hozzám kezelésre. Jelenleg 2 állandó helyszínen lehet időpontot kérni egyéni konzultációra hozzám. Budapesten a Margit körút 58. 1/4. Szemléletváltás Központban hétfőnként és Almásfüzítőn.
Ha még nagyobbat lépnél következhet a Theta Healing tanfolyam.