Legsikeresebb cikkeim 2021-ben – az évvégi lazuláshoz

Bízom benne, számotokra is szuper volt a 2021-es év. Sok érdekességet, változást hozott, és rengeteg alkalmat, amikor találkozhattunk. 

A 100. Access csere partit az év legvégén, december 28-án tartottuk.

A 100. Access testkezelés kurzust is idén ünnepeltem, májusban.

Ha pedig később olvasod ezt a cikket, kedvenc 2021-es blogcikkeimből ajánlanék, amelyeket bármikor érdemes elolvasni. 

Ez volt az egyik legolvasottabb írás az oldalon..

És még most is használhatod, amiről szól. Az online meditációimat bármikor csinálhatod. Vannak ingyen elérhetőek, vannak fizetős sorozatok, különböző témákban – érdemes a sorozatokat sorban végignézni.

Ami az érdekessége, hogy minden alkalommal másmilyen lesz a meditáció. 

Ellenállás és megengedés

Miért erősíti a problémát az életünkben, ha ellenállunk neki?

Hogyan valósítsuk meg, hogy elengedjük azt, ami zavar, hogy el is tűnjön? Érdemes elolvasni a megoldáshoz a blogcikket. De ha nem akarsz agyalni, gyere el Access Barsra, tanfolyamra vagy kezelésre, az is sokat segít.

Covid alatt, Covid után – hogyan kapjuk vissza az életünket, vagy még jobbat

Most 2021 december van, és még mindig itt a vírushelyzet. Ebben a cikkben arról olvashatsz, hogy lehet a legjobbat kihozni a mostani szituációból. 

Hogyan ne kössük, galacsinozzuk össze a covid helyzetet korábbi, akár elődeink életében lezajlott katasztrófákkal, hogy mindent is belelássunk, ami nincs benne? Hogyan ne gondoljuk túl a helyzetet, hogy ne vegyük át mások félelmeit? Hogy ne visszafejlődjünk, hanem növekvő térbe lépjünk? Még aktuális!

Hogy csináljuk hatékonyan az Accesst és a Theta Healinget?

Az Access Consciousness és a Theta Healing lényege egyaránt a gyakorlásban rejlik. Az Access az emberek közé visz, ezt közösen, másokkal tudod csinálni, a testkezelések érintéssel működnek. Ha csak egy kicsit belegondolsz, milyen sokat adott ez eddig hozzá az életedhez? 🙂 Ha még nem, bármikor kipróbálhatod.

A Theta letöltésekről és kihúzásokról is írtam egy blogcikket idén, milyen technikát javaslok én. 

Az Access testkezelések még jobban működővé tételéhez is született egy blogcikk. Például mit tegyél, ha valaki húzódozik a kezeléstől? Lehet-e használni régi kezeléseket, amelyeket kivettek már a tankönyvből? 

És mi lenne, ha 2022-ben már az lennél, aki igazából vagy?

És arról is olvashattál 2021-ben, mi kellene ahhoz, hogy vállald önmagad. Hiszen azzal a csodával adnál a legtöbbet a világhoz, aki igazából vagy! Például a Mimikri kezelés is remek ahhoz, hogy elengedd azt, hogy mások igényei, elvárásai szerint formáld meg magad. 

Csodás 2022-es évet kívánok ezúton! 🙂