Visszatérés a Covid után

Lassan, de biztosan véget ér a Covid időszak, és újra a régi életünket élhetjük. A régit? Egész biztos új életet fogunk élni. Te készülsz rá?

Megoszlanak az egyéni hitek azzal kapcsolatban, miért van most covid időszak, és van-e egyáltalán. Egy biztos, egy megváltozott világban élünk, és az életünket jelentősen korlátozottnak élhetjük meg most.

Választanunk kell, hogy befejezzük a ‘covid életmódot’. Választanunk kell, minél előbb és minél többször a boldogabb, könnyedebb életet – Access, ugye?:)

Te milyen életet szeretnél élni a covid után?

Számolsz már vele, készülsz rá? Készen állsz rá?

Mi lenne, ha minden panaszkodással, ‘mennyi mindent hagytunk ki’ szöveggel, önsajnálattal felhagynánk, és egy fejlődési útnak tekintenénk a vírusos időszakot? A megszokott kerékvágásból kiestünk, talán ezért nem is kár, és soha meg nem tapasztalható dolgokat élhettünk meg. Az biztos, a Föld figyelmeztetett, hogy az élővilág megbolygatása következményekkel jár. 

Mit tanultunk?

Amit én abszolút tapasztalatnak, tanulásnak érzek: Minden napot meg kell becsülni, minden percnek, amit élünk, értéke van. Sokan haltak meg körülöttünk, csoda tehát, hogy élünk.  És mivel megélhettük, hogy eljutottunk annak a határára, hogy még a lakhelyünket se hagyhatjuk el, élvezzünk minden utazást, kalandot, minden napot! Élhetünk máshogy is, ma máshogy, mint tegnap.

Másnak lenni, mint a többiek

A covid alatt igazán meg kellett tanulni, hogy nem állhatunk be a tömegbe. Az emberek tömegesen estek pánikba, riogatták egymást, és az derült ki, korlátlanul terjednek a rémhírek. Egy darabig próbáltuk követni az eseményeket, de aztán..

Kiderült, hogy nincs szükségünk arra, hogy olyanok akarjunk lenni, mint a többiek.

Felfedezhettük, hogy ki kell állnunk a tömegből, ha jól akarjuk érezni magunkat. 

A mások energiáinak visszaküldését nagyon hasznos a covid alatt gyakorolni, és ez a tudás velünk marad. 🙂

Mi tenne engem boldoggá?

Válasszuk a saját utunkat, azt pedig úgy, ahogy nekünk működik, a saját boldogságunkat. 

Tegyük le, engedjük el szüleink terheit, a generációs berögzült mintákat, mindazt ami minket már nem támogat, ami nekünk már nem működik. 

Tegyük helyére az energiákat, hitrendszereket, amiket összegalacsinoztunk. 

Válasszuk szét az összekapcsolt programokat. Például: ha kimegyek az utcára, meghalok. A tudatalattink egyszerűen hozzárendeli a régi mintához, amikor háború vagy természeti csapás, katasztrófa volt, amit megéltek őseink a mostani karantén korlátozások energiáihoz a meglévő mintát, sablont. 

Ezt összekapcsolva máris ott a rettegés a köbön.  A média így könnyen tud hatni a tömegekre, hisz a félelemben tartott emberek irányíthatóak. 

Tegyük fel a kérdést: Ez az érzés az enyém vagy valaki másé?

Könnyen lehet, hogy a körülöttünk élő emberek érzéseit érzékeljük, és mivel nagyon szenzitívek vagyunk, segiteni akarunk tudat alatt is, ezért átvesszük, sokszor azonosulunk is mások érzéseivel. 

Az önmunka ezen sokat tud segíteni. 

A Theta Healing és az Access Consciousness eszközeivel könnyedén tudunk változtatni. Ha úgy érzed, önmunkával ez a változás Neked még bonyolult lenne, kezelésen is tudunk ezen dolgozni 🙂