Kristályprogramozás, nyolcas csakrás meditáció.. És még sok más

Olyan lehetőséget keresel, ami segít könnyebbé tenni a mindennapokat? Netán a megszokottnál is jobban foglalkoznál most a járványhelyzetben spirituális eszközökkel, önfejlesztéssel, hogy jobban érezd magad? Az online Theta Healing meditációim még mindig rendelkezésedre állnak.:)

Elhangzottak, és azóta is elérhetőek az oldalon

A tavaly megtartott online meditációk az akkori helyzetben nagyon sokaknak örömet okoztak. 

Azt gondolom, bármikor érdemes elővenni őket, akár most. Ha a közönséghez tartoztál akkor, vagy ha nem – szeretettel ajánlom, hogy meghallgasd őket utólag is. A minden nap tartott meditációim első része ingyenes volt, a későbbiek tematikusak, azaz egy téma köré épülnek, és ezekhez már hozzájárulást kértem, kérek a résztvevőktől.

Nem volt tervezve, ami elhangzott

Minden Theta meditáción azt mondtam el egy adott téma kapcsán, ami akkor lejött. Így ezek az alkalmak nagyon sok mindent tartalmaznak, nem is volt egyszerű összeszedni utólag, mi mindenről beszéltem 🙂

A témák szerint is kereshetsz olyat, amit úgy érzel, most fontos lenne Neked, itt megtalálod a részletes leírásokat: 

A legjobb sorban menni és végighallgatni egymás után az alkalmakat, de vannak olyan tartalmi részek, amik önmagukban kimondottan érdekelhetnek. 

Megcsinálhatsz például kristályprogramozást, leolvasást

A napokban beszélgetve került például szóba egy tanfolyamon, hogy a kristályprogramozás meditációja is elhangzott a sorozatban. Sokunknak vannak kristályai, vagy ha nincs, érdemes lehet beszerezni, és megismerkedni ezzel a csodás eszközzel. Ezt a meditációt máshol nem biztos, hogy megtalálod a neten, így elérhetővé téve.

Az első 21 részes sorozat huszadik részében olvastuk le, programoztuk újra a kristályainkat. 

Emellett a második 21 részes sorozat 13. részében, május hetedikén is volt szó a kristálygyógyításról. 

Akkor is érdemes belépned – csak egy másik példa – ha a nyolcas csakrás meditáció érdekel! 

Több időd van most otthon? Akár ki is használhatod!

Amíg újra nem indul be teljes gőzzel az élet, meg tudjuk újítani, át tudjuk hangszerelni magunkat. Erre ez is egy nagyszerű lehetőség. Hogy tudsz hozzájutni ezekhez a videókhoz? Nagyon egyszerűen. Amelyik ingyenes, ott a Facebook csoportomba kell csak belépést kérned. Amelyik hozzájárulásért elérhető, ott írj nekem és én küldöm el a jelszót. Szeretettel várlak:)