Démonhoz kapcsolódás és más akadályok oldása – online meditációban

A legutóbbi, júniusi online Theta mentor programban azon dolgoztunk a Theta Healing eszközeivel, hogy kiteljesedjünk a kapcsolatainkban és a párkapcsolatban. Érdekességképpen és hogy látható legyen, mennyi tisztítani, oldani való lehet, amire akár nem is gondolnánk, az egyik meditációt részletesebben megmutatom itt.  

Ezeket az online mentor programokat itt hirdetem meg az oldalon – valamint a Facebookon is -, és aki hó elején belép, az meditációkon, ásásokon stb vehet részt online. A résztvevők általában haladó thetások, de alaptanfolyamot végzetteket is szeretettel várunk. 

Ez tehát egy csoportos program, ahol egymás energiáit, hozzájárulását is használjuk, én például a hatványozott csoportenergiából is töltekezem, miközben a meditációt vezetem. Viszont aki nem szeretne kitárulkozni, annak nem kell résztvennie közös ásáson. 

Az összes elhangzott meditációt felteszem utólag megvásárolható formában a webshopba

A június 20-i meditáció

Ennek a meditációnak a központi témája az volt, hogy kapcsolódunk ahhoz az énünkhöz, aki a  leginkább önazonos volt, az egész életében és a párkapcsolatában is, és merítünk tőle energiát. 

Megismerjük azt a lehető legjobb ‘változatunkat’, aki megvalósította a boldog, örömteli, őszinte kapcsolatokat, a szerelemben is. Ráérzékelünk arra, hogy ő ezt hogyan csinálta.

Előtte viszont thetában a feltétel nélküli szeretet terében rengeteg tisztítást és betöltést végzünk el, amelyek a párkapcsolattal kapcsolatosak. 

Mindazokat, ami megállít, beragaszt, amitől megrekedsz – ha ezeket a leghatékonyabban szeretnéd tisztítani, az eredeti meditációt követve érdemes csinálni, de így is rákapcsolódhatsz.

Az oldásokokból

  • Bármelyik térben időben dimenzióban esküt, ígéretet, hűség- hűbéresküt, fogadalmat, szerződést, kötelezettségvállalást tettél egy démonnak, hogy a szeretője, felesége, szolgája leszel – bármit ígért érte cserébe -, hajlandó lennél-e ezt elengedni a fénybe? Bárhol is tárolod mindezt, kérjük a Teremtőt, húzza ki, törölje, vigye el a Fénybe. Mindenhol, ahol emiatt nem embertől, hanem démontól vártad a szerelmet vagy megalkudtál a testeddel, hogy őt kell szolgálnod; bármilyen megállapdást tettél, a Teremtőt kérjük minden lenyomatát, mintázatát vigye el a fénybe.
  • Mindenhol, hol az elsődleges kapcsolódásod egy démonnal van – amit talán nem is tudsz – , és párkapcsolatod, szexuális kapcsolatod helyét egy démon tölti be, és ez egy akadály, minden esküt, ígéretet, hűség- hűbéresküt, fogadalmat, szerződést, kötelezettvállalást, ami ezt létrehozta, minden traumatikus lenyomathoz kötve kérjük a Teremtőt húzza ki, vigye el a Fénybe. Engedd, hogy ezek kioldódjanak mindenhonnan, minden titkos helyről is, és elmenjenek a Fénybe.
  • A szexualitás milyen formáját tagadod meg magadtól, nehogy kiderüljön, mit tudsz a démonokról? Kérjük a Teremtőt mindent ami ezzel kapcsolatos, ennek minden lenyomatát, mintázatát húzza ki és vigye el a Fénybe, minden életből és valóságból.  
  • Mindenhol, ahol valójában menekülsz, előremenekülsz, elutasítod a párkapcsolatot, a férfit, nőt, a férjedet, feleségedet, nehogy ő utasítson el téged, mert még mindig kivetítesz őrá vagy a kapcsolatra valamit, akár a jövőben, múltból, ősöktől, előző életből más valóságból, ezt is kérjük a Teremtőt, ezt mind oldja fel, húzza ki, vigye el a Fénybe LLUM.
  • Minden fogadalmad, esküt, szerződést, amiben megfogadtad, nem engedsz senkit intim közelségbe, valamint a múltbeli választásaidból származó ígéreteidet használod arra, hogy elutasítsad a párkapcsolatot, a férfit, nőt, ezeket a programokat, hitrendszereket, mintázatokat kérjük a Teremtőt mind oldja fel, húzza ki, vigye el a Fénybe LLUM.
  • (…) Kérjük a Teremtőt töltse be: 

tudom milyen érzés 

az intimitás,

a szexualitás, 

a szerelem,

a párkapcsolat, 

a család, 

tudom milyen érzés boldog párkapcsoltban lenni, 

ítéletek nélkül élni az életemet, 

tudom milyen érzés az őszinteség, 

sebezhetőség,

önmagam iránti tisztelet,

önbecsülés, 

szeretet, 

önszeretet, 

bátorság,

kiegyensúlyozottság,

tiszta gondolkodás,

tisztánlátás,

tisztánérzékelés,

használni a képességeimet a megtagadásuk nélkül 

tudom milyen érzés intimitásban lenni önmagammal

a szerelmemmel,

tudom milyen érzés az önazonosség félelem, fájdalom, szenvedés, betegségek nélkül, rejtegetés és titkos dolgok nélkül.

és mindez születési jogom, és jelen van az életemben már most.

Folytatás a nyári szünet után

Ha szeretnél kapcsolódni a következő theta programhoz, még bőven van időd 🙂 szeptembertől lehetőséged lesz rá, a programok szeptembertől folytatódnak.