ThetaCsilla

Démonhoz kapcsolódás és más akadályok oldása – online meditációban

A legutóbbi, júniusi online Theta mentor programban azon dolgoztunk a Theta Healing eszközeivel, hogy kiteljesedjünk a kapcsolatainkban és a párkapcsolatban. Érdekességképpen és hogy látható legyen, mennyi tisztítani, oldani való lehet, amire akár nem is gondolnánk, az egyik meditációt részletesebben megmutatom itt.  

Ezeket az online mentor programokat itt hirdetem meg az oldalon – valamint a Facebookon is -, és aki hó elején belép, az meditációkon, ásásokon stb vehet részt online. A résztvevők általában haladó thetások, de alaptanfolyamot végzetteket is szeretettel várunk. 

Ez tehát egy csoportos program, ahol egymás energiáit, hozzájárulását is használjuk, én például a hatványozott csoportenergiából is töltekezem, miközben a meditációt vezetem. Viszont aki nem szeretne kitárulkozni, annak nem kell résztvennie közös ásáson. 

Az összes elhangzott meditációt felteszem utólag megvásárolható formában a webshopba

A június 20-i meditáció

Ennek a meditációnak a központi témája az volt, hogy kapcsolódunk ahhoz az énünkhöz, aki a  leginkább önazonos volt, az egész életében és a párkapcsolatában is, és merítünk tőle energiát. 

Megismerjük azt a lehető legjobb ‘változatunkat’, aki megvalósította a boldog, örömteli, őszinte kapcsolatokat, a szerelemben is. Ráérzékelünk arra, hogy ő ezt hogyan csinálta.

Előtte viszont thetában a feltétel nélküli szeretet terében rengeteg tisztítást és betöltést végzünk el, amelyek a párkapcsolattal kapcsolatosak. 

Mindazokat, ami megállít, beragaszt, amitől megrekedsz – ha ezeket a leghatékonyabban szeretnéd tisztítani, az eredeti meditációt követve érdemes csinálni, de így is rákapcsolódhatsz.

Az oldásokokból

tudom milyen érzés 

az intimitás,

a szexualitás, 

a szerelem,

a párkapcsolat, 

a család, 

tudom milyen érzés boldog párkapcsoltban lenni, 

ítéletek nélkül élni az életemet, 

tudom milyen érzés az őszinteség, 

sebezhetőség,

önmagam iránti tisztelet,

önbecsülés, 

szeretet, 

önszeretet, 

bátorság,

kiegyensúlyozottság,

tiszta gondolkodás,

tisztánlátás,

tisztánérzékelés,

használni a képességeimet a megtagadásuk nélkül 

tudom milyen érzés intimitásban lenni önmagammal

a szerelmemmel,

tudom milyen érzés az önazonosség félelem, fájdalom, szenvedés, betegségek nélkül, rejtegetés és titkos dolgok nélkül.

és mindez születési jogom, és jelen van az életemben már most.

Folytatás a nyári szünet után

Ha szeretnél kapcsolódni a következő theta programhoz, még bőven van időd 🙂 szeptembertől lehetőséged lesz rá, a programok szeptembertől folytatódnak. 

 

Exit mobile version