Milyen változásokat hozott az életembe az Alaptanfolyam?

A Theta Healing alaptanfolyam nyolc és fél éve, éppen egy kicsit bizonytalan, cél nélküli életszakaszomban talált meg. Megtalált, konkrétan, mert előtte nem voltam Theta Healing konzultáción, és nem is ismertem senkit, aki lett volna. Az történt, hogy megláttam egy hirdetést, és behúzott: éreztem, hogy ez az az érzés, amit én kerestem. 

Hiába foglalkoztam akkor is már sok önismereti munkával, emberekkel, valahogy nem volt a kezemben olyan eszköztár, ami tovább tudott volna vinni azon az életszakaszon. Az Agykontrollt használtam magamon, de nem nagyon éreztem akkor ott a továbblépést, pedig mindent elvégeztem, amit lehetett. Persze működött, és szerettem. 

az alaptanfolyamon
az Alaptanfolyamon az Anahitában

Az első tanfolyamra egyébként nem tudtam elmenni, mert nem jött össze a pénzem, csak a következőre.

Ami változott a kurzus után, a Theta Healing ismeretében

Bátrabb lettem, kialakult bennem egy célkitűzés, hogy ezt én végigcsinálom, mert ez nekem nagyon működik, meg akarom teljes mélységében ismerni. 

A tanfolyam közben is felszínre jöttek érdekes dolgok bennem, amiről sose gondoltam volna, hogy én azt tudhatom, érzékelhetem. 

Már a legelső napon leolvassuk egymás szerveit, bemegyünk egymás terébe, és ez működött. Kicsit mint az Agykontrollnál, de mégis máshogy: Theta hullámok segítségével olyat érzékelhetünk, amit Alfában, Bétában nem. 

Az Alaptanfolyam nekem gyökeresen megváltoztatta az életemet. Olyan pályára kerültem már a legeslegelső napon, ami a mai napig is tágul és tágul, és ami nekem jó és örömteli. Nekem a hivatásommá vált, és a mindennapjaim szerves része. Olyan energiákat szabadított fel bennem, amiken lehet szörfözni azóta is. 

Akkor az első időszakban minden nap thetáztam. Gyógymasszőr voltam, és elkezdtem a klienseimen is thétázni: hitrendszer cseréket, érzelmi letöltéseket csináltam például. És ők visszajeleztek, mennyi minden változott…

Mindezt az Alap után.

Nagyon hamar, pár hónapon belül elmentem azután a Haladóra, és abban az évben év végére a DNS3-ast is elvégeztem. Azóta már a tanári képzéseken is túl vagyok és nagyon-nagyon szeretem művelni – konzulensként és egyéb programokban is – és tanítani is. 

Az Alaptanfolyam után megháromszorozódott a bevételem

Ahogy tisztultak a hitrendszerek, sokkal többet tudtam befogadni az emberekből, és magamból is. 

Az a sokminden, ami benne volt a teremben – generációs, vagy lélek szintű és más hitrendszerek, programok – napról napra, hétről hétre tisztultak. 

Mindehhez rengeteg önmunka kellett. Már tehát az Alap szint után tudunk befelé menni és magunkon dolgozni úgy, ahogy addig nem tudtunk. És ennek az eredménye is megmutatkozik az életünkben. 

Egy év alatt a bevételem az addigi háromszorosára nőtt, a tanári képzések után egyébként pedig ez még ennek is a háromszorosára-négyszeresére is bővült. Vagyis, akár az eredeti tízszeresére. Amit ezzel mondani szeretnék: sokszorosára nőhet a befogadásunk, a megfelelő önmunkával, és ezáltal a bevételeink. A kiadásaink is nőnek persze, ahogy többet engedünk meg magunknak, de lesz is miből.:)

Otthonos érzés thetázni, de nem komfortos, mert állandóan ugrok ki a komfortzónámból

Minden tanfolyam egy ugrás, és a megtapasztalások átvisznek a téves hitrendszereken, azonosulásokon, berögződéseken. 

A hitrendszeri munkák – amik a tanári tanfolyamokon is jelen vannak – nekem minden egyes alkalommal hatalmas változásokat hoznak. 

Hatalmas kiterjedésben látom már az én saját valóságomat, és így sokkal könnyebb célokat kitűzni, haladni a jövő felé, és könnyebb a mindennapi élet is. Hát ezt hozta nekem a Theta. 

Ha érdekel a Theta Alap kurzus, lehetőséged van rá, szeptemberben várlak szeretettel!