2022: költözés, megújulás, minden is – egy kis összefoglaló a süti mellé

Így év végén mindannyian kicsit letesszük a hétköznapi tennivalókat, és visszanézünk az évre. 2022 örömteli és izgalmas év volt számomra, remélem Neked is! 

Úgy érzem, számos ‘mérföldkövön’ vagyok túl. És hogyan lehetne ez még ennél is jobb? 

Felsőfokú Theta tanfolyamok

A Theta Healingben a Dig Deepert elvégezve egy sor izgalmas felső fokú kurzuson lehet még csiszolni a tudásodat. Most már ezeket megtalálod nálam, miután instruktori végzettséget szereztem hozzájuk. 

Szívből ajánlom, hogy megismerkedj ezekkel a kurzusokkal. A Világgal való Kapcsolat (World Relations) vagy a Te és a Belső Köröd, a Te és a Teremtő mélyre megy nagyon fontos témákban. 

Persze az alap, hogy jól értsük a Theta alap és haladó szintű ismereteit.:) Ezekkel is nagyon sokat tudsz elérni. 

Online Theta program

Idén indult el a csoportos, és a közös online jelenlétre alapozó Theta programom, amelyben ásunk egymásnak, meditációk hangzanak el, leolvasásokat végzek a jelenlevőknek. 

A csoportenergia segít messzire eljutni, és sokat is lehet a programmal tanulni. A zoomban való közös ásás során elsajátíthatóak olyan technikák, amelyekhez elég komoly kurzusokat kell amúgy elvégezni. 

Az oldások során mind sokat tanulunk és tapasztalunk. Elfogadásban is komolyan kell fejlődni. 

Hozzá kell tenni, a csoportos ásáson csak azok vesznek részt, akiket nem zavar, ha többen is leolvassák őket. Vagyis ha valaki a programra regisztrál, attól még itt teljesen szabadon választható és lemondható a részvétel.

2022 augusztustól indultak ezek az egy hónapos programok, és átnyúlnak 2023-ra is. Mindenkinek új tapasztalatok és sok vidámság – ez az online Theta programom.

Egybe rendezve és mindenkinek közzétéve – online meditációk

A covid időszak óta, amikor mindenki a négy fal közt üldögélt egy darabig tartok online meditációkat

Nagyon sokat részt vettek már ezeken az elmúlt években, és szeretném, ha ezekben az intuitív Theta meditációkban bárki részesülhetne. Ezért most év végén rendeztük az összes eddigi Facebookon megtartott meditációt. 

Neked csak meg kell nézni a leírásokat – amelyeket igyekeztünk részletesre és kifejezőre formálni – és amelyik téma, kifejezés hív, azt a sorozatot hangfile formában megrendelheted. 

Nem egyenként, hanem 10-es vagy 4-es, 5-ös csomagban lehet meghallgatni őket, de így jobban is működnek. Ezeket a meditációkat nem félig alvó állapotban, hanem aktívan érdemes követni, és jó többször is ismételni. 

És persze 2022-ben mentek tovább a kezelések, az Access csere bulik és a tanfolyamok. A budapesti helyszínem változatlan, viszont Tatabánya helyett immár Almásfüzítőn várlak szeretettel 2023-ban is. ⭐️