Te és a Belső Köröd – a legújabb Theta tanfolyamok egyike belülről

Mire jó vajon egy felsőfokú Theta Healing képzés? – Merülhet fel a kérdés. A Theta Healing alapeszközei – hitrendszer csere, ásás – eléggé ismertek, mit hozhat még egy újabb plusz tanfolyam? Mi van a Dig Deeperen IS túl? Erről résztvevőként szeretnék mesélni. 

Hatékony és vadonatúj eszközök

Elsőként, kicsit le kellett porolnom a Theta tudásomat, mert az utóbbi időben az Access-szel foglalkoztam inkább. Az Access ugyanis gyors, hatásos, egyszerű. Pont, hogy nem kell mélyre menni. 

Míg, ha belenézek a régi Theta Healing Haladó jegyzeteimbe, ilyen fejezeteket találok, hogy foglalkozás a félelemmel, foglalkozás a nehezteléssel.. na vajon miért is nem volt kedvem haladni ezzel?:) És nem mondom, hogy ezen a mostani, felső szintű kurzuson nem bukkantak fel kényes kérdések. 

Hol sikerült felnőni, és hol bölccsé válni?

A Te és a Belső Köröd az emberi kapcsolatainkkal foglalkozik két napban, több téren is.

Az egyik fő témája a kurzusnak, hogy elmében mennyire vagyunk felnőttek. 

A kérdések becsapósan egyszerűnek tűnnek. Te, a résztvevő, a gyermeki, a felnőtt vagy a bölcs szakaszban vagy-e? Amiben pedig leragadtál, valamilyen blokk miatt leálltál a gyereki szintnél, ott hogy tudod a fejlődést meglépni?

Mindezekhez hatékony eszközökkel tudunk nyúlni ezen a tanfolyamon. Az eddigi Theta eszköztáradat kibővítheted még több és még komolyabb lehetőségekkel. 

Benn vagy-e a saját belső körödben?

A másik fő témakör a kapcsolati körök voltak. Vianna belső, középső, külső körbe osztja a hozzánk közeli embereket, és a Teremtőt kérhetjük, hogy mutassa meg nekünk a valóságot. Ami – mondani sem kell – nem az, amit mi gondolunk. Ezzel a teljes második nap foglalkoztunk. Nagyrészt párban történő ásással. 

A Fejleszd a kapcsolataid kurzus sorozat részeihez – mint amilyen ez a tanfolyam – csak Alap, Haladó és Dig Deeper tanfolyamok után lehet bekapcsolódni. Ezért aztán biztos, hogy az ásásban már gyakorlott partnerrel tudsz itt dolgozni. 

Haladó ásással percek alatt olyan dolgok jöttek fel, hogy alig hittük el. Évek munkája után ilyen alapigazságok most jönnek ki a fényre? (Ezért is szeretem a Thetát, részemről, mert mindig érdekes fordulatokat tartogat.) 

Egy haladó kurzuson már nem irul-pirul az ember annyira, ha olyat dől ki, vagy olyan ásódik ki, amire nem számított, hanem inkább az ellenkezőjét szerette volna. Csilla mindehhez a lehető legjobb instruktor, elfogadó és toleráns. 

Ezek az ásások már másmilyenek, mint amiket évekkel ezelőtt az Alapozón tanultunk. Vianna Stibal is folyamatosan fejleszti az eszközeit, teljesen más kérdések vannak, és valahogy minden fordul egy-egy ásás kör után.

A belső gyermek előkerült

Nekem még jöttek fejlődési ugrások, például ott, hogy most először normálisan meg tudtam csinálni a belső gyermek meditációt. Talán semmilyen pozitív érzelemmel nem tudtam fordulni az egykori gyerek énem felé, de eddig ez a gyakorlat ‘nem jött át’. Most ezen a tanfolyamon ezt is megcsináltuk, alaposan körbejárva a témát, részemről az összes hülye kérdést felvetve, amiket Csilla mind megválaszolt (amit tudott).

Mindenkinek szeretettel ajánlom a Fejleszd a kapcsolataid kurzusokat. Komoly fejlődési lehetőség, sok mindent átfordít, és az összes Theta eszköz jobb megismerésére is remek.