Életet irányító hitrendszerek oldása – semmi sem az, aminek látszik

Sokszor tapasztalom konzultációkon, hogy minden az ellenkezője annak, aminek látszik. A józan észnek és minden elképzelésnek ellentmondó olyan progamok, hitrendszerek, hitek vannak a tudatalattinkban, amik leginkább gyerekkorban, 0-5 éves kor körül, vagy akár később, 7-9 éves kor között rögzülnek. 

Szerencsére lehetséges kilépni a gyakran önszabotáló programokból, erre mutatnék konkrét példákat, amelyek néha még engem is meglepnek.:)

Hihetetlen programok aktiválódnak kicsi korban és működnek azóta

Miután a program, minta beindul, ettől kezdve ez meghatározhatja valakinek akár az egész további életét. Egy vagy több olyan hitrendszer szerint él, ami nem az övé és amit nem csinálna, ha tudná, mit csinál. 

Valójában sok esetben az történik, hogy a kliens ebből az átvett energiából akar bizonyítani valakinek. Mégpedig azt, hogy neki van igaza – tehát annak a 2-3 éves gyereknek.

Vissza megyünk Theta meditációval kicsi gyerek korába ránézünk a helyzetre, és a választásra, döntésre. 

Egy régi, akár előző életbeli, akár ősöktől jövő mintából, programból akár 40 vagy 70 éven át is működhetünk, ha az egyszer beaktiválódott az életünkben – kicsi gyerekkorban, akár egy jelentéktelennek tűnő esemény kapcsán.

Hét generáció látható a fán
Hét generáció látható a fán

Teljes joggal csodálkozunk azon – és szerencsés esetben kikötünk valamilyen terápián – hogy ez nem a mi életünk, pont az ellenkezője történik annak, amit szeretnénk. Dühösek, frusztráltak vagyunk attól, ami van. Jó esetben látunk rá, hogy mi nem ezt szeretnén teremteni.

Szerencsére működik a tudatosságunk

Ki előbb, ki később szembesül azzal, hogy valami nagyon nincs rendben az életében. Agyalással, bármi mással nem lehetséges a megoldás, és nem jut dűlőre az ember. Ilyenkor, ha eljön hozzám a kliens, akkor tényleg változtatni akar.

Hozzá kell tenni, ha őt úgy küldik, hogy baj van vele, neki nem itt kéne tartania stb. akkor valójában ő nem tudja, miért van a kezelésen. A környezete jóindulatból elküldte, eljött, valami történik is amikor nálam van, de kérdés, mennyire engedte be az energiákat. 

Vannak ugyan szerencsés esetek, de ha nem a klienstől indul a szándék, esetenként nem adja magát a folyamathoz. Ezért ha valakit csak küldenének akarata ellenére, most már kihangsúlyozom hogy akkor jöjjön ha tényleg szeretne változtatni.

Hihetetlen hitrendszerek

Amikor Thetában rálátunk a hitrendszerre, amiből az egész eddigi élet energiája táplálkozott, például ‘Meg kell magam állítani és még börtönőröket is kell alkalmaznom, hogy ne ártsak a tudásommal másoknak’, akkor sikerülhet a változás. 

Olyan kliens is megfordult már nálam, aki egész odáig fizikailag károsodott – károsította magát lényegében – valahányszor elindult volna azon az úton, hogy egy rendszeres munkához jusson. 

A szegénységi fogadalom, hűség az ősökhöz szintén tarthat vissza valakit az érvényesüléstől. 

nagyon erős a felmenőink hitrendszereinek hatása

Egy esetben azt találtuk, hogy a klienst az ősök féltették abból, hogy kilépjen a megszokott mintából, mert bizonytalan lesz az élete, és ráadásul elkülönül tőlük.  Kárt okozhat magában vagy másban, veszteség érheti ha eltér a generációs mintáktól. 

Példánkban egy pici kori program aktiválása történt, ami akkor jött létre, mikor lenyelt egy forintot. 

Egy egyéves fejével kellett ránéznie, mi késztette a tudatalattiját akkor, hogy egy olyan szűkölködési mintába lépjen bele, ami nem is az övé, és ellentmond minden józan észnek.  

Azóta pedig egész élete során bizonyítania kellett, hogy neki van igaza, és az őseinek nincs igaza. Mindent azért tett, hogy lássák a felmenők, hogy az életével mit tettek. 

A minta, ami szerint ez a kliens élt, az ellenkezője

volt annak, amit szeretne. Abba kellett hagyni a bizonyítást, és nyitni egy teret, ahol úgy tud működni, ami neki jó, amire ő vágyik.

Az is kiderült, hogy nem a saját valóságában teremtett. Ez pedig áldozati programokra volt visszavezethető: oda kell adnom az embereknek a tudásom, időm, pénzem, valamint: mindenki fontosabb nálam.

Elmondható tehát, hogy nagyon izgalmas felismeréseket és nagyon nagy teremtéseket tapasztalunk a Theta Healing konzultációk során. Ami pedig talán a legnagyobb élmény azoknak, akik kipróbálják ezt a módszert: azonnali változások lehetségesek.