Vianna Stibal személyesen tart online kurzust decemberben

Ha konzulens vagy, és az előfeltételként meghatározott Theta Healing® kurzusok elvégzésén is túl vagy, Te is csatlakozhatsz az új, két napos szemináriumra Vianna Stiballal, melynek témája az Önszeretet. A kurzust pár napja adták közre tanári hírlevélben, és szeretném megosztani Veled! Vianna Stibal személyesen tölt két napot a jelentkezőkkel az online térben. 

Egyedülálló a lehetőség

A Love of Self a ‘Fejleszd a kapcsolataidat’ szemináriumok közül az ötödik. 

A témája az egyik legalapvetőbb, amivel gyógyítóként, konzulensként foglalkozhatsz, önmagunk szeretete. Képességeid, potenciálod felszabadításában hatalmas lépés, ha szeretni tudod magadat. Mindennek ez az alapja: a fejlődésnek, az előrelépésnek, az elfogadásnak, a boldogságnak.

Nagyon ritka lehetőség ez a Theta Healing szeminárium, hogy személyesen Viannától, a Theta Healing alapítójától tanulj. 

Mikor jelentkezhetsz a kurzusra?

Amennyiben elvégezted az alábbiakat.

Vianna Stibal
Kép forrása: facebook.com/ThetaHealingByVianna

Mit várhatsz a kurzustól?

A szeminárium leírása:  

“Az ‘Önszeretet’ a pszichikai érzékek felszabadításáról és a veleszületett képességeid megértéséről szól. 

Ez egy útikönyv az önmagad elfogadásához, amely segít felismerni és ápolni a benned rejlő intuitív adottságokat, képességeket.

Egy olyan világban, ahol az intuitív képességek néha kihívássá teszik az önmagunk szeretetét, az ‘Önszeretet’ felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújt. Segítünk eligazodni az önkritika bonyolult kérdéseiben, amelyek gyakran akkor merülnek fel, amikor mások kritikusak veled szemben. Az intuitív erősségeid, a működő és a fejlesztésre szoruló dolgok megértése kulcsfontosságú a személyes fejlődésedhez.

December 9-én és 10-én vehetsz részt az eseményen – természetesen online – amerikai idő szerint 9 és 13 óra közt, magyar tolmácsolással.

Love of Self Practitioners néven találod meg ezen az oldalon, a kurzus össz díja 610 USD.

Minden Theta Healing konzulensnek szeretettel ajánlom ezt a kurzust, aki rendelkezik az előfeltételként megjelölt tanfolyamokkal.

Vagyok olyan szerencsés, hogy részt vehettem Vianna Stibal által tartott tanfolyamon Svájcban, és érdemes találkozni az energiájával, a személyiségével online is!

Ha csak a Te és a Teremtő kurzus hiányzik, gyere el a következő tanfolyamra november 25-26-án! 🙂