Theta Healing tanfolyam ajándékba – Szívesen lennél host (szervező)?

Ha téged is megérintett a Theta Healing  csodás világa, szívesen végeznél tanfolyamot és örömmel veszel részt a szervezésben, akár ajándékba is kaphatod a tanfolyamot.

Ha most éppen nem tudod előteremteni a tanfolyam díját, ez remek lehetőség lehet a számodra.

Theta Healing Instruktorként közel 50 tanfolyamot tartottam eddig és a visszajelzések, amit kapok folyamatosan a résztvevőktől nagy örömmel töltenek el. Évek alatt az ország több pontjára is eljutottam már és örömmel megyek bármikor.

Amennyiben közreműködnél szervezőként, és résztvevőket invitálsz egy tanfolyamra, az ország bármely pontján, akkor Neked ajándék lehet  a tanfolyam, vagy komoly kedvezményt kapsz. Természetesen amennyiben megvalósul az adott kurzus.

 

Miért ajánlom a Theta Healinget Neked?

Hálás vagyok, amiért megismertem a Theta Healing technikát, és általa önmagam lehetek és másokat is segíthetek ebben. A technikát használva az emberek egyre sikeresebbek, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, az egészségi állapotuk is sokkal jobb. Akik konzulensként tevékenykednek, másokat is segítenek ebben. Gyakran tapasztalnak  pozitív változásokat az életük több területén.

Akik megismerkedtek ezzel a módszerrel, azoknak az önismeretük, önbecsülésük folyamatosan fejlődik és hajlandóak felismerni a saját és a mások értékeit. Hajlandóak hozzájárulások lenni másoknak és a bolygónak is.

Te magad vagy a csoda!

A ThetaHealing tanfolyamokon Te is megtapasztalhatod a feltétel nélküli szeretet terében való töltekezés lenyűgöző élményét.

Az általam létrehozott Élet Újrahangolás Központban Tatabányán rendszeresen összejövünk családias hangulatban, és hozzájárulunk egymás fejlődéséhez.
Ezeken az alkalmakon számos új barátság is köttetik.
A kis csapat tagjai között nemcsak a DNS1 Alap illetve a DNS2 Haladó tanfolyamokat végzettek vannak, a Dig Deeper, Lélektárs, Teremtés és bőség, Game of life, Intuitív Anatómia tanfolyamok valamelyikét is elvégezték már többen.
A bemutatókra, workshopokra és meditációkra mindig érkeznek új érdeklődők, akiket lenyűgöz a ThetaHealing varázslatos világa.

Lehet, hogy neked most jött el az idő a változásra?

Ha még nem ismered a Theta Healing technikát, akkor várlak személyes konzultációra, hogy megtapasztalhasd: a Feltétel Nélküli Szeretet terében minden lehetséges.
A korlátozó hitrendszereid elengedésével készen fogsz állni arra, hogy bármit befogadj, megvalósíts és teremts.
Senki nem állíthat meg.

Ha szeretnél host lenni, keress meg bátran, beszéljük meg a részleteket személyesen!

Felmerülő kérdéseiddel keres elérhetőségeim bármelyikén!

Szeretettel: Csilla