Változások nálam is – koronavírus idején

A jelenlegi járvány miatt nálam is megváltozik természetesen a gyakorlat. Most mindenkinek igazodnia kell a kialakult helyzethez, biztonságosabb, ha nem találkozunk személyesen. Facebook élő adásban, és online zoomokban is találkozhatunk, mikor picit tudunk változtatni , tudunk változást létrehozni saját magunkban és a tágabb környezetünkben is akár.

Elhalasztom a tanfolyamokat

Biztos mindenki sokat olvasott, hallott már róla, tudjuk, hogy hosszan lappangó, kevesekre veszélyes, ám esetenként halált okozó járványról van szó. Felelősen gondolkodva, a veszélyeztetett emberek érdekében nekünk sem szabad tovább adnunk a vírust, amellett, hogy stresszelni, rettegni felesleges.

Annyiban szeretnék változtatni azon amit nyújtok, hogy amíg szükséges, a személyes találkozással és főleg a nagyobb csoportosulással járó eseményeket elhalasztom. 

Az online és telefonos Konzultációra viszont számíthat mindenki, aki most úgy érzi, az hozzájárulna ahhoz, hogy jobban, jól érezze magát. A Theta Healingnél a konzultáció és az Access rendszerében a facilitálás eddig is működő lehetőség volt online és telefonon is.

Tehát telefonon és skype-on messenger-en és zoom keretében továbbra is vállalok konzultációt és facilitálást. 

Mit tehetsz magadért?

Ha tanultatok már Access Barst, Access testkezeléseket, Theta Healinget, használjátok intenzíven, most itt az ideje, hogy elővegyétek a tudásotokat. Mi az amit tudsz, mi az ami neked működik? Az MTVSS, Mimikri nagy hozzájárulás lehet, ha ezt a kurzust már elvégezted!

Arról ne feledkezzünk meg – és erről lehet, hogy bővebben írok még – , hogy amennyire lehet, vonjuk ki magunkat a média félelem gerjesztő hatása alól. A nocebo-effektus, ami a placebo ellentéte, ‘ok nélküli’ gyógyulás helyett voltaképpen ok nélküli megbetegedést idéz elő.Ha megtisztítjuk magunkat a félelemtől és mások hitrendszereitől, sokat teszünk azért, hogy a legjobb forgatókönyv valósuljon meg. Te teremted a világod – teremts hát !

Mindenkinek a legjobbat, és kitartást! <3