Theta Healing kezelés

Theta Healing kezelés
Theta Healing kezelés

Ide kattintva a Forrás rádióban elhangzott interjút hallhatod velem a Theta Healingről.

A Théta Healing olyan csodás gyógyító technika, amelynek segítségével lelki gondok és fizikai betegségek egyaránt orvosolhatóak. A konzultáció során fény derülhet a tudatalattiban rejtőzködő hitrendszerekre, amelyek a jelen életünkben láthatatlanul irányítanak minket, ami lehet pozitív és negatív töltésű és panaszokat okozhatnak fizikai vagy mentális szinten. Ha van bármi amit szeretnél gyorsan megoldani és segítségre van szükséged ebben érdemes megismerkedned a Théta Healing technikával. A probléma amit meg szeretnél oldani lehet hogy nem is ebből az életedből származik. A Théta Healing nagy előnye, hogy több szinten törlődik a negatív minta és töltődik be a pozitív megfelelője.

Mi történik a Theta Healing kezelés során?

A Théta Healing kezelés során úgynevezett ásás technikával jutunk el a gyökérproblémáig, amelyet megtalálva, a probléma mozgatórugóit felülírva megtörténhet a gyógyulás, a megoldás megtalálása. A théta meditációs állapotban a feltétel nélküli szeretet biztonságot nyújtó terében a konzulens kihúzza a tudatalattiból a negatív, gátló hitrendszereket és a helyükre annak a pozitív megfelelőjét tölti be. A változás, a gyógyulás azonnali, a kliens tovább léphet saját kezébe véve a sorsát.
A pozitív mintáink ítéleteink pozitív rezgéssel rendelkeznek, és kellemes tapasztalatokat hoznak az életünkbe. A testünk információk és energia halmaza.
Minél több a pozitív rezgésű energiánk annál intenzívebben kacsolódunk az univerzum bőséges, kiapadhatatlan energiájához és annál könnyebben vonzzuk magunkhoz a magas energia szintű embereket és szituációkat.
Alacsony energia szinttel éppen az ellenkezője történik, az alacsony energiájú emberek fognak körülvenni bennünket és a helyzetek, amelyekbe kerülünk hasonlóan alacsony energiájúak lesznek. Kutatások is igazolják a tényt, amely szerint hitrendszereink irányítják az életünk történéseit. Tapasztalatainkat a tudatalattink legmélyén gyökeredző elvárások eredményezik. Ezek a programok mélyen elrejtve futnak, észrevétlenül formálják a hétköznapjainkat és többnyire nem azok, amikben hiszünk, hogy szeretnénk.
A Theta Healing kezelés során könnyedén és rövid idő alatt felderíthetőek a tudatalattiban rejtőzködő hitrendszerek és éppen ilyen gyorsan felül is írhatóak. Mindez négy szinten történik meg: alap, lélek, genetikai és történelmi szinten. Ezek eredményeképpen bekövetkezik a fizika és/vagy mentális gyógyulás, amely akár azonnali is lehet.

Milyen élethelyzetekben javasolt a Théta Healing konzultáció?

Fizikai betegségek esetén ahol mindig megtalálható a mélyben megbújó mentális ok. Érzelmi sérülések, stressz kezelés, fóbiák, önszabotáló minták, szenvedély betegségek, neheztelés elengedése.
Önbecsülés újraépítése esetén, illetve ha a kliens az élete több területén szeretne javulásokat elérni. Ideális párkapcsolat, munka lakás megteremtése.
Bármi is a kiindulási ok a változás bekövetkezik a Théta munka során.

A Théta Healing kezelés, konzultáció időtartama:1-1,5 óra

A kezelés ára: 24.000Ft /alkalom –

Keresd a kedvezményes lehetőségeket:

2019 január 1-től szeptember 1-ig 24.000Ft helyett 15.000Ft!

2019 szeptember 1 – 2019 december 31. 24.000Ft helyett 20.000Ft/ alkalom!