Theta Healing kezelés

Theta Healing kezelés
Theta Healing kezelés

Ide kattintva a Forrás rádióban elhangzott interjút hallhatod velem a Theta Healingről.

A Théta Healing olyan csodás önsegítő meditációs technika, amelynek segítségével lelki  és fizikai szinten előnyös változást tudunk generálni. A konzultáció során fény derülhet a tudatalattiban rejtőzködő hitrendszerekre, amelyek a jelen életünkben láthatatlanul irányítanak minket. Ha van bármi amit szeretnél gyorsabban rálátni és hozzájárulhatok ehhez, érdemes megismerkedned a Théta Healing technikával.  A Théta Healing nagy előnye, hogy létezésünk több szintjén törlődik a negatív minta és töltődik be a pozitív megfelelője.

Mi történik a Theta Healing kezelés során?

A Théta Healing kezelés során úgynevezett ásás technikával jutunk el a gyökérokig, amelyet megtalálva, a  mozgatórugókat felülírva megtörténhet a változás. A théta meditációs állapotában a feltétel nélküli szeretet biztonságot nyújtó terében  a tudatalattiból a  gátló hitrendszerek energiái lecserélődnek a hozzájárulást hozó energiákra. A változás azonnali,  amennyiben felelősséget vállalunk saját életünkért maradandó is lehet.
A testünk és mágneses erőterünk információk és energiák halmaza.
Minél tudatosabbak vagyunk az energiáinkra , annál intenzívebben kapcsolódunk az univerzum bőséges, kiapadhatatlan energiájához és annál könnyedebben vonzzuk magunkhoz a hasonló energia szintű embereket és szituációkat. Kutatások is igazolják a tényt, amely szerint hitrendszereink irányítják az életünk történéseit. Tapasztalatainkat a tudatalattink legmélyén gyökeredző elvárások, tapasztalások eredményezik. Ezek a programok mélyen elrejtve futnak, észrevétlenül formálják a hétköznapjainkat és többnyire nem azok, amikben hiszünk, hogy szeretnénk.
A Theta Healing kezelés során könnyedén és rövid idő alatt felderíthetőek a tudatalattiban rejtőzködő hitrendszerek és éppen ilyen gyorsan felül is írhatóak, kicserélhetőek. Mindez négy szinten történik meg: alap, lélek, genetikai és történelmi szinten.

Milyen élethelyzetekben javasolt a Théta Healing konzultáció?

Fizikai nehézségek esetén ahol mindig megtalálható a mélyben megbújó mentális ok. Érzelmi sérülések, stressz kezelés, fóbiák, önszabotáló minták.
Önbecsülés újraépítése esetén, illetve ha  az életünk több területén szeretnénk változásokat. Ideális párkapcsolat, munka, lakás megteremtése.
Bármi is legyen a kiindulási helyzet a változás bekövetkezik a Théta Healing hitmunka és érzelmi munka során.

A Théta Healing kezelés, konzultáció időtartama:1-1,5 óra

Hozzájárulás: 24.000Ft /alkalom

Keresd a kedvezményes lehetőségeket:

2019 szeptember 1 – 2020 március 31-ig

  • 24.000Ft helyett 20.000Ft/ alkalom!
  • 3 alkalmas bérlet : 48.000Ft  ( 16.000Ft/alkalom)