Amit érdemes tudnod a lélektárs megtalálásáról

Szinte mindenki álma, hogy azzal élje le az életét, akivel igazán boldog, és akihez igazán tud kapcsolódni. Az őskortól kezdve erről szólnak a mesék, hiszen az emberek mindig vágyak erre és bíztak ebben, hogy összetalálkoznak azzal a különleges emberrel, akivel szinte egyesülhetnek. 

A lélektárs kifejezést gyakran használják arra a partnerre, akit ‘nekünk szánt a sors’. De miről is van szó a Theta Healing szerint?

Kit találsz meg tulajdonképpen?

Lélektársunk sok lehet, egy életben is találkozhatsz többel is. Ami jellemző ezekre a kapcsolódásokra, hogy nemcsak szexuálisan, hanem minden téren, lelkileg, spirituálisan is teljes a harmónia a két fél között.

Két lélektárs találkozása különleges energiákat szabadít fel, hozzájárulás mindkettejük számára. 

Egy lélektársaddal való együttélés nem feltétlenül rózsalugas és habostorta – vagyis, lehet nehéz munka is a közös élet, lépésről lépésre, ám fejleszt mindkettőtöket. Ne arra számíts tehát, hogy fel sem merül a szakítás. 

Lehet, hogy megtalálod az egyik lélektársad, de mégsem vagytok kompatibilisek. A  lélektárs megtalálása nem feltétlenül garancia a tökéletes boldogságra. 

a kiteljesítő szerelem megtalálása

Kérj olyan társat a Teremtőtől, akivel minden téren kiegészítitek és megértitek egymást!

Mi az első lépés az ehhez vezető úton?

Amin dolgoznod kell, ami ‘megúszhatatlan’, az önmagad szeretete. Ha megszereted önmagad, ha egymagad is boldog, teljes tudsz lenni, akkor kezdenek el a csodák megtörténni veled. 

Ha nem tartod magad elég jónak, elég szépnek, jó alakúnak stb. bármilyen téren elégnek, nagy valószínűséggel nem engeded meg magadnak a boldog szerelmet. Az önbecsmérlést, önkorlátozást minden téren engedd el – használd ehhez bátran a Thetát. 

finding your soulmate - Vianna Stibal könyve

A hitrendszerek és eskük, fogadalmak vizsgálata és oldása, cseréje is nagy változásokat hozhat. 

Sokaknak vannak akadályozó hitrendszereik – például egyszerűen félnek a szerelemtől, mert azt gondolják, bekebeleznék a másikat, vagy ők megsemmisülnének, elvesztenék önmagukat egy túl közeli kapcsolatban. 

Ezekre mind érdemes ránézni. 

A férfiak, de akár a nők is lehet, hogy túl mesésnek, romantikusnak tartják ezt az ikerláng képzetet, hogy valakivel igazán egyesülhetnek. 

Nézz magadba, tényleg ilyen racionális vagy-e, hogy az életedet a csekkek befizetése és a keréknyomás ellenőrzése kitölti? (Ha ezt olvasod, valószínűleg igazából nem) Vagy csak elfogadtad a szüleidtől vagy bárkitől, hogy ez kell, hogy legyen az élet, a ‘valóság talaján’, és a lelked mélyén vágysz az igazi társadra?

Köthetnek eskük és más kötések valamelyik szülődhöz, mint elhagyhatatlan társhoz egyfajta energetikai házassággal. Vagy hűséges lehetsz egy korábbi életbeli vagy máshonnan származó kapcsolathoz. A jó hír, hogy ezek, amik már nem szolgálnak Téged, mind feloldhatók.

Melyik kurzusokat érdemes megcsinálnod?

A Haladó kurzuson sok hasznos információt kaphatsz a témában. Vianna Stibal Haladó könyvében a társ szeretetének elfogadására is találsz letöltéseket, de emellett még rengeteg letöltés és csere támogathatja a lélektárs bevonzását, érdemes a könyvben található listát megismerned.

Vianna Találd meg a lélektársadat a Theta Healing segítségével könyvét is ajánlom szeretettel. 

A Lélektárs tanfolyam kimondottan arra van létrehozva, hogy segítse a kiteljesítő szerelem megtalálását, vagy a meglevő szerelmeddel való legboldogabb, legteljesebb életet. 

A Te és a Partnered kurzus is a párkapcsolat könnyeddé és örömtelivé válását segíti.  

Következő alkalom:

Te és a Partnered Theta Healing szeminárium – Április 26-27.

De ha most épp a tanfolyamok listájában nem látsz ilyen lehetőséget, akkor megcsinálhatod az alábbi meditációt:

Az Online Theta varázslat a kapcsolatokért sorozatból erről a témáról szól a Negyedik meditáció. A címe Lélektárs bevonzó nyolcas csakrás meditáció Piramis vizualizációval

Itt tudsz bejelentkezni rá: 

https://thetacsilla.hu/tanfolyamok/online-meditaciok/

Többször is megcsinálhatod, újra és újra – ez nagyon ajánlott – ha egyszer befizettél rá. És a többi meditációt is szívből ajánlom.