Manifesztáció

A gondolataink determinálják körülményeinket, minden gondolatunknak teremtő energiája van.

Ez tulajdonképpen a manifesztáció.
Amikor tudatosan megjeleníted a gondolataidban a vágyadat, ekkor az egyik leghatékonyabb eszközt használod a megvalósításhoz. Ahhoz, hogy minden, ami után vágyat érzel, kézzelfogható tapasztalattá váljon.
Minden gondolatból lehet megvalósulás, ha elegendő energiát teszel bele, kitartó vagy, és összhangban vagy a vágyad energiájával. Ha nem vagy képes együtt rezegni a vágyaiddal, nem az fog megjelenni a valóságodban. A kétely, a kishitűség, az önbüntető, önbántalmazó gondolatformák, háttérben futó programok szabotálni fogják.

manifesztáció

A legjobb, ha leírod

Ahhoz, hogy sikeres legyél a manifesztálásban, a legjobb, ha írásban rögzíted a vágyaidat. Erre egy eszköz a manifesztációs lista. Többször előveheted, kiegészítheted.

Ezen a módon bármilyen vágyat vagy tervet könnyen rögzíthetsz a tudatodba, amely ott feltöltődik a megvalósulás és a cselekvés energiáival.
Szükségtelen, hogy ezt megoszd másokkal vagy kikérd a véleményüket róla, magadban sem kell, hogy ismételgesd, csak menj az energiával.

Mikor úgy döntesz, hogy létrehozol valamit a tudatosan irányított vizualizáción keresztül, meghozod a döntést, választasz és beleállsz a teremtő erődbe. Az álláspontod megingathatatlan és határozott és ehhez a Teremtő is hozzájárulását adja – és következhet a manifesztáció.

Ki teremt?

Te és a Teremtő együtt valósítjátok meg, amit kérsz

A buddhizmus, éppúgy mint a Theta állítja, hogy a jelenlegi életed a korábbi gondolataid, érzéseid kivetülése.

Te vagy, aki választasz és döntesz arról, milyen lesz az életed, kikkel veszed körül magad és miket kívánsz manifesztálni az életedben.
Te vagy a mozgatórugója, az energia forrása az életednek, te magad teremtesz, manifesztálsz mindent, ami az életed részévé válik.

A megvalósítás egyik feltétele, hogy tisztíts ki, engedj el minden félelmet, kételyt, kétséget bármilyen gondolatot, érzést, ami a megvalósulás útjában állhat.
Minden ilyet cserélj le a saját magad és a teljes világod elismerésével, és ne koncentrálj görcsösen az eredményre, megvalósulásra csak engedd meg magadnak.

Érezd át annak a megvalósulását, amit az életedben meg szeretnél tapasztalni. 

Amikor ezt megengeded magadnak, az univerzumban minden összeáll, hogy megvalósuljon, amire vágysz.

Ha eszközt keresel a könnyebb megvalósításhoz, akkor próbáld ki a Theta Healing technikát.

Ebben a cikkben pár alap infót sorolunk fel a Theta gyakorlatából.

Az érzések megidézése, átélése fontos elem

Fontos, hogyha valamire vágysz, kapcsolódj ahhoz az érzéshez, amit nyernél vele, amit át szeretnél élni. Koncentrálj erre – egy ház esetén az érzésre, amikor bejárod a szobákat, amikor kinézel az ablakon a naplementére, amikor élvezed a kényelmet egy nagy ebédlőasztalnál. A manifesztáció akkor jó, ha játékos, örömteli, laza.

„Mit akarsz és miért akarod? Ha be tudod azonosítani az érzelmi okát annak amit akarsz és begyakorlod magadban ezt az alapérzést, akkor azok a dolgok, amikre eredetileg vágytál, kezdenek megjelenni a tapasztalatodban. Például azt mondod pénzre van szükséged. Valójában nem pénzt akarsz, hanem azt az érzést amit a pénz meglététől vársz. Mi az az érzés? A biztonság, a szabadság, a bőség érzése. Ha képes vagy ezeken az érzelmi minőségeken tartani a figyelmed, és megidézni magadban őket, akkor beáramlik a tapasztalatodba mindaz ami még inkább fokozza ezeket az érzéseket.” – ahogy Abraham Hicks írta.

Hogyan segítheted még inkább, hogy az jelenjen meg az életedben, ami igazán Te vagy, és amitől boldog leszel?

⭐️ A manifesztáció lépései 

⭐️Ebben a cikkben olvashatsz a manifesztációs listáról

⭐️ Cikk a pénzteremtésről, bőségről

 

Segítenek a thétában való teremtésben a Theta Healing Alapozó, Haladó és Dig Deeper tanfolyamok.