Manifesztáció

A gondolataink determinálják körülményeinket, minden gondolatunknak teremtő energiája van, ez tulajdonképpen a manifesztáció.
Amikor tudatosan megjeleníted, a gondolataiban a vágyadat ekkor az egyik leghatékonyabb eszközt használod a megvalósításhoz, ahhoz hogy minden, ami után vágyat érzel, kézzelfogható tapasztalattá váljon. A hogyant sokak számára homály fedi, mi is történik valójában, amikor vizualizálsz valamit, amit szeretnél megvalósítani.
Minden gondolatból lehet megvalósulás, ha elegendő energiát teszel bele és kitartó vagy.

Ahhoz hogy sikeres legyél a manifesztálásban, először is írd le, amit szeretnél. Többször elő veheted, kiegészítheted, és behunyt szemmel képzeld el valóságosként és hogy már a tied. Ezen a módon bármilyen vágyat vagy tervet rögzíthetsz a tudatodba, amely ott feltöltődik a megvalósulás és a cselekvés erejével.
Szükségtelen, hogy ezt megoszd másokkal vagy kikérd a véleményüket róla, magadban sem kell, hogy ismételgesd, csak menj az energiával. Minél nagyobb ez az energia annál gyorsabb lesz a megvalósulás.
Mikor úgy döntesz, hogy létrehozol valamit a tudatosan irányított vizualizáción keresztül az egyetlen törvénnyé válsz, aminek nincsen ellentéte. Meghozod a döntést, választasz és beleállsz az erődbe. Az álláspontod megingathatatlan és határozott és ehhez a Teremtő is hozzájárulását adja és következhet a manifesztáció. Te és a Teremtő együtt valósítjátok, meg amit kérsz. A te dolgod, ahogy a szándékodat tisztítsd meg minden kételytől és megingathatatlanul higgy a megvalósulásban.
Ha hiszel abban, hogy képes vagy megvalósítani, amit kérsz, minden összeáll a megvalósuláshoz és minél erősebb a hited annál gyorsabban fog a vágyad tárgya manifesztálódni fizikai síkon.
Amint abbahagyod, hogy a körülményekben keresed a megvalósulás akadályát máris jelentős előrelépést tettél a megvalósulás felé. Ugyanannyi energiába kerül hinni a megvalósulásban, mint nem hinni benne.
Te vagy a társteremtő a Teremtő mellett tervezz és alkoss tökéletességet a világodban.
Te, vagy aki választasz és döntesz arról milyen lesz az életed, kikkel veszed körül magad és miket kívánsz manifesztálni az életedben.
Te vagy a mozgatórugója, az energia forrása az életednek, te magad teremtesz, manifesztálsz mindent, ami az életed részévé válik.  A megvalósítás egyik feltétele hogy űzz el minden félelmet, kételyt, kétséget bármilyen gondolatot, érzést, ami a megvalósulás útjában állhat.
Minden ilyet cserélj le a saját magad és a teljes világod elismerésével és ne koncentrálj görcsösen az eredményre, megvalósulásra csak érezd és használd az erődet.
Érezd, hogy te magad vagy az erő, a cselekvő erő, amely teremt és megvalósít.
Amikor ezt megengeded, magadnak az univerzumban minden összeáll, hogy megvalósuljon, amire vágysz. Amit manifesztálsz az egy visszavonhatatlan szándék, hogy megjelenjen most fizikai szinten a kérésed. Ha eszközt keresel a könnyebb megvaósításhoz akkor próbáld ki a Théta Healing technikát.
Megállíthatatlan vagy a teremtésben, az egyetlen, aki képes megállítani ebben a te magad vagy.