Manifesztáció

A gondolataink determinálják körülményeinket, minden gondolatunknak teremtő energiája van, ez tulajdonképpen a manifesztáció.
Amikor tudatosan megjeleníted, a gondolataiban a vágyadat ekkor az egyik leghatékonyabb eszközt használod a megvalósításhoz, ahhoz hogy minden, ami után vágyat érzel, kézzelfogható tapasztalattá váljon. A hogyant sokak számára homály fedi, mi is történik valójában, amikor vizualizálsz valamit, amit szeretnél megvalósítani.
Minden gondolatból lehet megvalósulás, ha elegendő energiát teszel bele, kitartó vagy, és összhangban vagy a vágyad energiájával. Ha nem vagy képes  együtt rezegni a vágyaiddal, nem az fog megjelenni a valóságodban. A kétely, a kishitűség, az önbüntető önbántalmazó gondolat formák, háttérben futó programok szabotálni fogják.

Ahhoz hogy sikeres legyél a manifesztálásban, először is írd le, amit szeretnél. Többször elő veheted, kiegészítheted, és behunyt szemmel képzeld el valóságosként és hogy már a tied. Ezen a módon bármilyen vágyat vagy tervet rögzíthetsz a tudatodba, amely ott feltöltődik a megvalósulás és a cselekvés energiáival.
Szükségtelen, hogy ezt megoszd másokkal vagy kikérd a véleményüket róla, magadban sem kell, hogy ismételgesd, csak menj az energiával. Minél dinamikusabb ez az energia annál gyorsabb lesz a megvalósulás.
Mikor úgy döntesz, hogy létrehozol valamit a tudatosan irányított vizualizáción keresztül az egyetlen törvénnyé válsz, aminek nincsen ellentéte. Meghozod a döntést, választasz és beleállsz a teremtő erődbe. Az álláspontod megingathatatlan és határozott és ehhez a Teremtő is hozzájárulását adja és következhet a manifesztáció. Te és a Teremtő együtt valósítjátok, meg amit kérsz. A te dolgod, ahogy a szándékodat tisztítsd meg minden kételytől és megingathatatlanul higgy a megvalósulásban.
Ha hiszel abban, hogy képes vagy megvalósítani, amit kérsz, minden összeáll a megvalósuláshoz és minél erősebb a hited annál gyorsabban fog a vágyad tárgya manifesztálódni fizikai síkon.
Amint abbahagyod, hogy a körülményekben keresed a megvalósulás akadályát máris jelentős előrelépést tettél a megvalósulás felé. Ugyanannyi energiába kerül hinni a megvalósulásban, mint nem hinni benne.
Te vagy a társteremtő a Teremtő mellett tervezz és alkoss tökéletességet a világodban.
Te, vagy aki választasz és döntesz arról milyen lesz az életed, kikkel veszed körül magad és miket kívánsz manifesztálni az életedben.
Te vagy a mozgatórugója, az energia forrása az életednek, te magad teremtesz, manifesztálsz mindent, ami az életed részévé válik.  A megvalósítás egyik feltétele hogy tisztíts ki, engedj el minden félelmet, kételyt, kétséget bármilyen gondolatot, érzést, ami a megvalósulás útjában állhat.
Minden ilyet cserélj le a saját magad és a teljes világod elismerésével és ne koncentrálj görcsösen az eredményre, megvalósulásra csak engedd meg magadnak,  érzékeld és használd az erődet.
Érzékeld, hogy te magad vagy az az energia, a cselekvő erő, amely teremt és megvalósít.
Amikor ezt megengeded magadnak az univerzumban minden összeáll, hogy megvalósuljon, amire vágysz. Amit manifesztálsz az egy visszavonhatatlan szándék, hogy megjelenjen most fizikai szinten a kérésed. Ha eszközt keresel a könnyebb megvalósításhoz akkor próbáld ki a Theta Healing technikát.
Megállíthatatlan vagy a teremtésben, az egyetlen, aki képes megállítani ebben, te magad vagy.