Visszajelzések, megtapasztalások a Theta Healinggel, Accessel kapcsolatban

Mind a Theta Healing, mind az Access Consciousness a teljes életet átalakító, gyógyító és gyakorlatilag garantált változásokat tud hozni, ha valaki komolyan gondolja. 

Azt kértem tanítványoktól,kliensektől, küldjék el tapasztalataikat, hátha segít ez azoknak, akiket érdekel a téma. Gyakorlóknak is izgalmas elolvasni, másoknál működik-e és hogyan működik ez valójában.

Köszönöm mindenkinek, aki elküldte a gondolatait!

Van aki névvel és van aki név nélkül szeretett volna szerepelni 🙂

 

Mária – kezelésen és Theta Healing tanfolyamon vett részt

A megéléseim a teljesség igénye nélkül. 

A legfontosabb, hogy a sírási rohamaim elmúltak. Eddig naponta többször is előjött, most esetleg egyszer hetente. Ezt egy orvos súlyos mentális zavarnak nevezte. Ezen kívül sok apróbb dologban is változás állt be. Pl. el tudom fogadni a környezetemben lévő emberek véleményét, cselekedetét. Másként látom anyukám régi cselekedeteit. A férjem minden tettét, véleményét elfogadom. Nem mindig értek egyet vele, ezt közlöm is vele. 

Sok napi tevékenységnél használom a Teremtő segítségét. 

Még sok mindennel kell dolgoznom, de tudom, hogy meg tudom csinálni. 

És nem tudom, hogy ide tartozik-e, hogy állatainkat is megértem. A következő, amivel még van teendőm, az a szégyenérzet. 

Erika – Theta és Access, ezen belül sokminden

2016-ban egyéni terápiás kezelések keretén belül ismerkedtem meg  a Thetahealing gyógymóddal. Csilla személyében megfogott az, hogy  kezelések alatt végig éreztem az őszinte, tiszta, rám irányuló  figyelmét, gyakorlatias látásmódját. Ezzel a technikával pedig a lényembe tapintott, gyorsan kezdett érkezni a könnyedség. 

Gondoltam, ez kell nekem! 

2017 februárjában léptem rá igazán tudatosan az önmagam felfedezése felé vezető útra. Jelzem ez azóta is tart szintugrásokkal. 

Könnyű dolgom volt e téren mert mentorom: Csilla mondhatom” házhoz hozta” a magas szintű kezelések széles palettáját. 

Nekem ez fontos volt mert az évek alatt rengeteg szorongás tényezővel küzdöttem és városomból ki sem kellett mozdulnom azért, hogy megismerkedjek ezzel a módszerrel. 

A Thetahealing DNA alap tanfolyammal kezdtem. Megértettem, hogy nem vagyok fura és én vagyok az „itt és most gyermeke”, ebben az életemben feladatom letenni a sok életen át magammal cipelt puttonyomat.

 Ez a tanfolyam kinyitott egy ajtót: Ki vagyok én? 

Olyan oldások érkeztek a világomba, egy év elteltével újra jelentkeztem ismétlőként erre a kurzusra. 

Majd jött a haladó Thetahealing DNA 2. Ezközt kaptam még  fókuszáltabban ezen a tanfolyamon hogyan keressem meg a traumáim gyökér okát, hogyan dolgozzak hitmunkával magamon. 

Átvonult a felszabadulás érzése a mindennapjaiba, elkezdtem élni a Most-ban magabiztosabban. 

Kezdtem zsonglőrködni az önmagam elismerése, megbocsájtás másoknak, új célok kitűzése labdákkal. 

Nyitottabb lettem ebben rendesen formáltak tanfolyami társaim is, erősítve a hitemet abban nem vagyok egyedül. Új közösségre találtam. Ássunk még mélyebbre … megértem és megérkeztem a Dig Deeperre

Ez a Theta Healing egy igen speciális tanfolyama. A leggyakorlatiasabb útmutató! Oda vág-szembesít, feltéve ha fejlődni akarsz.  Nálam ez cél volt akkor is és ez volt a legkeményebb, komoly felismeréseket érkeztek és hitmunkával hibás programok sorozatát tudtam letenni. 

Ez a tanfolyam akkorát ütött nálam, hogy két év múlva újra elvégeztem mint ismétlő. Teljesen más élmény volt! Mivel én is sokat változtam és az energia tér is. 

Majd Csilla ismét nyitott az eszköztárán és elhozta nekünk az Access Bars-t- Egy egészen más önismereti technikát. Mivel „emberi testek megszerelgetésével” kapcsolatos szakmám van, mondhatom berobbant az életembe az Access Bars. 

Rájöttem, ezzel az energetikával úgy tudok a szakmámban dolgozni, hogy nem fáradok el a nap végére. 

Ami fejlődési folyamatot kinyitott a Theta Healing tanfolyamai és szedte, vágta le rólam a félelmeket, bizonytalanságot, ősöktől, szülőktől, rengeteg tévesen bevett magamara formált ön ítéletet, azt nálam még intenzívebben lökte ki a Bars!

Bars kezelő lettem. Csilla folyamatosan hozta-hozza nekünk az újabb és újabb testkezeléseket, párat közülük el is végeztem.

Beköszöntött  nálam a könnyed, örömteli, nevetős életszemlélet intenzívvé formálása. Még több megértés, megbocsájtás, ok-okozati rálátást kaptam, mi miért történt az életemben! 

Megértettem, hogy minden helyzetet én teremtettem magamnak, semmi sem a „mások hibája” . Nem a szüleimé, nem a meg nem született testvéremé, én teremtettem! 

Le tudtam tenni számomra olyan kapcsolatokat, ami nem visz előre, kvázi megtanultam nemet mondani.

A technika, a lehetőség adott. Az első lépés, választod-e? 

Ha választottad, elvégzed a tanfolyamot, gyakorlod-e? Ha rossz széria köszönt rád, mersz-e segítséget kérni? 

Ne várj! Állj neki, élj a lehetőséggel, válaszd és megváltozik az Életed!

 

Gabriella

Úgy érzem a tanfolyamaid megvàltoztattàk az életem. Új nézőpontot adtak, új felismeréseket, vàlaszokat. 

Az önmunka fontossàgàt, a bennünk élő „Isten”-nel való szüntelen kapcsolatot, kommunikàciót.  

Hozzàsegitett ahhoz a felismeréshez, kik is vagyunk valójában és miért vagyunk itt. 

Megtöltötte és tölti azóta is az életet új energiàkkal. Segitett felismerni, elengedni vagy lecserélni dolgokat, hiedelmeket, felbontani kötéseket amik hátráltatnak a fejlődésben, a gyógyulàsban.

A csoportmunkát is szerettem, segiteni màsokat ezen az úton, rávilágitva olyan dolgokra amit egyedül nem biztos hogy képesek vagyunk meglàtni. Az együttes energia hegyeket mozgat meg.

 

Tanítványtól jött

Nekem a DNS1 tanfolyam adta a legtöbbet az összes közül. Addig is volt Theta könyvem, de valahogy nem voltam motivált arra, hogy alkalmazzam. 

A DNS1-en viszont annyit gyakoroltunk, hogy azután természetessé vált, hogy minden nap Theta-val kezdem a napomat ébredés után. Illetve a spirituális fejlődésemet is felgyorsította ez a sok gyakorlás, mert most már sokkal jobb érzéseket élek meg egy szimpla meditáció során is, mint 1 éve.

 

Valéria – Access Consiousness

Amikor először a szemem elé került az Access Bars, azonnal hívott az energiája, tudtam nekem ezt el kell végeznem. Izgatottan vártam a tanfolyamot, ami mindent felülmúlt.

Fantasztikus zizegés volt a fejemben a kezelés alatt, csak úgy lüktetett az energia a tanulótársam kezeiből.

Azonnal tudtam már nem aként az emberként megyek haza, mint ahogy jöttem.

Aztán jött a többi, nem volt megállás. Látás helyreállítás, Zsírsejtek eltörlése, MTVSS, Facelit, Tápláló sexuális energia. Teljesen megváltoztatott az Access, ma már tudom hogy teljesen önmagam lehetek, nem kell senkinek sem megfelelnem. 

Szeretem és teljesen elfogadom magam, figyelek a testem jelzéseire. Azt csinálom amit a testem szeretne csinálni, azt eszek amit a testem szeretne enni, azt veszem fel amit a testem szeretne felvenni.

Ha valami feszültséget érzek azonnal rákérdezek ez kié, ha nem az enyém már küldöm is tovább, el is múlik azonnal a feszültség.

A gyermekeimet hagyom a saját életüket élni, nem aggódom feleslegesen, tudom, nem dönthetek helyettük, nekik is meg kell tapasztalni jót rosszat egyaránt.

Teljesen megváltoztak a nézőpontjaim, elfogadom, hogy másnak más a nézőpontja másként látja a dolgokat. Rengeteg hibás nézőpont, beidegződés, ítélet volt magamról, amit tisztítani kellett a tanfolyamokon.

Ami csodálatos az Accessben, hogy itthon bármikor futtathatom a bárokat, a kezeléseket, a tisztító mondatokkal együtt. Ma már tudom, hogy senkitől nem kell eltűrnöm a bántalmazást, legyen az testi vagy lelki, mert mindig van választásom. Én naponta használom az Access eszközeit, folyamatosan hallgatom a hanganyagokat, a tisztításokat, imádom.

Tudom, hogy én váltam azzá aki most vagyok, a sok belső munkának köszönhetően, aminek nincs vége, de meg kell említenem mennyire hálás vagyok Csillának a sok-sok segítségért, a sok sok türelemért, és a sok sok szeretetért amit a tanfolyamokon kaptam tőle.

 

Ménesi Marci

Csillánál szinte az összes Theta Healing tanfolyamot elvégeztem, ráadásul két Access  tanfolyam is, a Bars és a Facelift színesítette tudás spektrumom. 

Mit nyertem ennyi tanfolyammal?

Békét, belső harmóniát, nyugalmat, és éberséget.

A Theta Healing tanfolyamok, és Csilla által eljutottam arra a szintre, hogy minden miért-re van válasz. Ez egy nagyon fontos dolog. Nincs olyan, hogy történik valami ami nekem nem tetszik, és nem tudom miért történt. A legmagasabb szintű éberséget kaptam, és a válaszok villámgyorsak. 

Hallom az intuíciókat, hallom amikor a testem szól, hogy azt ne edd meg, nem tesz jót neked. Hallom amikor szólnak hogy lassíts, vagy hogy épp gyorsíts. Hallom amikor azt mondják, ebbe a projektbe ne tegyél energiát, mert nemsokára kapsz egy emailt, hogy lemeszelték. 

Ez a fajta harmónia a saját időzítésemmel, lehetőségeimmel csodálatos érzés. Pénzügyi fronton a március hónapban minden nap végigmentem a Teremtés és Bőség hitrendszerein (aki pénzt akar keresni annak erősen javaslom). Mondanom sem kell, hogy rekord lett a márciusi forgalmam. 

Az utolsó három képzés a Te és a Teremtőd, a Te és a Belső köröd, és a Te és a Partnered nagyon erősek voltak. Céltudatosabbá váltam. Azt érzem, hogy szállok, mi több repülök. Tele vagyok lendülettel, energiával, lelkesedéssel. Bármi bánt, bármi rossz  érzés elkap, egyből tudom hogy csak le kell kérdeznem, és már ott a válasz. 1 perc alatt oldás, és kész. 

Köszönöm Csillának azt a rengeteg energiát, amit a tanfolyamokba fektet, és amit a Thetas közösségért tesz.

És ha már Access Bars tanfolyamot és Faceliftet is végeztem: Hogy lehet ez még ennél is jobb?