Theta Healing: Kedvenc gyógyulástörténeteim

Az energetikai kezelések hatásosságában olykor meginog a bizalmunk, hiszen ha kétség merül fel, megszólalhat a ‘józan ész’, illetve a megszokás. Azt azonban biztosan lehet állítani, hogy a ThetaHealing sokszor bebizonyította, hogy működő módszer.

A páciensektől, akik eljöttek hozzám, többször kaptam az évek során a gyógyulásukról leírást. Itt az oldalon is sok ilyen köszönőlevelet vagy referenciát kiposztoltam.

Ezek segíthetnek abban, hogy nagyobb hittel forduljunk a Theta felé, és afelé is, hogy mindig van segítség, csak kérni kell.

A hit nagyon hasznos dolog, nem véletlenül mondják, hogy hegyeket mozgat, érdemes életben tartani.

Milyen betegségeken, problémákon segített már a kezelés? Idézzünk fel párat – köszönet a beszámolókért! Lelki és testi, fizikai panaszok egyaránt megszűnhetnek, ha a gyökérig eljutunk.

Pánikbetegség megszűnése

Sokszor hosszú ideje kínzó, megoldhatatlannak tűnő bajokon lehet segíteni a gyökérnél történő oldással. Érdemes megpróbálkozni akkor is a kezeléssel, ha már minden reménytelennek tűnik. A Teremtő – nagy szerencse – nem ismeri azt, hogy reménytelen, sem azt, hogy visszafordíthatatlan.

Ez egy születésre visszavezető pánikbetegség és halálfélelem feloldásának története.

Daganatos betegség gyógyulása

Az időskori veszteség gyakran tumor, daganat, rák formájában eszkalálódik. Innen is van visszaút – ez a történet szép példa erre.

Baba – lombik program nélkül is

Nem egy és nem két baba születésében játszott közre a Theta kezelés. Azt, hogy a meddőségnek nevezett állapotot elsősorban blokkok okozzák, arra már a nagyközönség is kezd ‘ráérezni’. Volt szerencsém több oldásban közreműködni ezen a téren.

A közelmúltban is volt egy ilyen szuper történés, ez pedig egy 2016-os történet leírása.

Baktérium okozta betegségből kigyógyulás

Ez a leírás pedig azt mutatja, nem szabad feladni, ha nem azonnal érkezik meg a gyógyulás. Nem szégyen, ha nem ‘jelenik meg azonnal a szivárvány a fejünk felett’, és lépésről lépésre haladunk, netán nem érezzük magunkat ragyogóan: ennek így kell történnie.

Ebben az esetben több kezelés és igen sok ásás után jött az áttörés, amit a betegség eltűnése követett.